dziendobry
oooo matko jak zimno
no to idzie zima
nie lubie zimna bo i tak zmarzluch jestem to zimno mi jest ciagle ............
anineczka mieszkam 10mil za limerick
lubiczanka dzieki kochana :-)postaram sie czesiej pisac to moze wpadne w wasz rytm
powiedzcie mi czy na takie zimno zabieracie swoje pociechy na spacerki?? jesli tak to na jak dlugie??
coz lece - obowiazki wzywaja
milego dnia
oooo matko jak zimno
no to idzie zima
nie lubie zimna bo i tak zmarzluch jestem to zimno mi jest ciagle ............anineczka mieszkam 10mil za limerick

lubiczanka dzieki kochana :-)postaram sie czesiej pisac to moze wpadne w wasz rytm
powiedzcie mi czy na takie zimno zabieracie swoje pociechy na spacerki?? jesli tak to na jak dlugie??
coz lece - obowiazki wzywaja
milego dnia
ha ha myslalam ze sie nie podniose z lozka rano( ale nie z powodu kaca bo po niecalych dwoch kielonkach sie nie choruje tylko z powodu niewyspania sie przez Olive)Mala sie tak w nocy wiercila od 7 rano co chwilke sie budzila z placzem z poczatku myslalam ze sie wystraszyla nowego miejsca a ja znowu choróbsko dopadlo.Poxniej wogole nie chciala sie bawic lezala i bajki ogladala w niedziele dwie drzemki zaliczyla, miedzyczasie goraczkie jej zmierzylam iii 38 stopni miala i znowu syropki na zbicie, a o 21 juz padla. W nocy kilka razy siie budzila na picie,spalam z nia,jeszcze ja troszke ta temperatura meczyla,pospalysmy do 10 iii normalnie w szoku jestem bo mala jak nowo narodzona bawi sie nadaje jak radyjko-ale slysze ze chrypke jakby miala. No nic mam nadzieje ze herbatka z miodem i cytrynká pomoze