reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Nie:-D
Możesz dać albo 1,5 szklanki mąki pszennej albo 1 szklankę mąki ziemniaczanej i 0,5 szklanki mąki pszennej:tak:

Składniki:
6 jaj
1 szkl mąki ziemniaczanej
1/2 szkl. mąki pszennej ( lub 1 i 1/2 szkl. mąki pszennej)

1 łyżeczka proszku do pieczenia
1 i 1/2 szkl. cukru
łyżka stołowa octu

Hej kobitki co za pogoda bozyszzzzzz:((((a u nas od wczoraj nie ma wody w lazience i dupa a chcial;am wzias prysznic :(ale jutro jak glowy nie umyje to oszaleje,ciekawa jestemc zy lanlord to zrobi bo nawet do wc trzeba z miska latac;))
Aniaa83 mdlosci czasami sa a czasami tak jak dzis ich nie bylo wiec moze juz bedzie lepiej:)))))dzis nawet poprasowalam wiec jakies postepy sa:)jakby nie bylo maz sie cieszy:)
Tichonku jeszce masz dwa dni i wizyta w szpitalu :)pełna relacje poprosze:)))
Bina co do antybiotykow to musisz dawac do konca ja tez madra mama tak kiedys zrobilam ze dalam 3/4 antybiotyku i oczyswiscie bylo dobrze dwa dni a skaczylo sie na kolejnym antybiotyku:(wiec dokacz kuracje:)

Ooo dzięki didi.Tak więc jak nasz landlord nie będzie nam stawiał komórki na ogrodzie to wpakujemy się do auta :tak: Już nie wspomnę,że muszę wypróbowac jaką madbebe dobrą kawkę robi :-p;-)
4 grudnia też zwizytujemy zachód bo kumpela robi 30-stkę :rofl2:

Asieńko na szczęście miałam zwykły panadol dla dzieci z Polski i co dziwne bo przecież calpol to też paracetamol :baffled::dry::dry:

idą do nas chmury :blink: pewnie dmuchałyście w te chmury co sił bym nie miała lepiej od was :angry::rofl2:

renni a czy ty się wybierasz na wizytę do Sw.Mikołaja? Bo moze byśmy zlocik mały zrobiły u Świętego? Margaritta,Asieńka,Tichonkowa i reszta dziewcząt z co.Dublin? Bo w Ogrodach botanicznych będzie 12 grudnia w niedzielę od 14,tak właśnie wyczytałam :sorry2:
Że co???Jak nie z co Dublin to już nie?????????????????????????;)))A moze ja się też wproszę:)))
Asieńko-dzięki-my też Was buziakujemy:*
AsieńkoM-wow-przepiękne fotki:)
Didi-co za kangurowe kebabki?Chciczki mi narobiłaś;)))
Vikamciag-jeśli chcesz duży i puszysty biszkopt(bo ja ciagle nie wiem o co chodzi z tymi szklankami 1 albo1.5???)to-8białek ubij na sztywno,wsyp 1.5szkl.cukru,dodaj pojedyńczo żółtka(razem 8),potem wymieszane mąki(szkl.pszennej,szkl.ziemniaczanej)z 2małymi łżeczkami proszku do pieczenia.I wsio-niezawodny przepis-dobry na dużą tortownicę na torta np:)

Ostatnia edycja:
Tichonku już rozumiem:-D

lubiczanko
chodzi o to że albo daje 1szkl, mąki ziemniaczanej , i pół szklanki pszennej
albo sama pszenną w ilości 1 i 1/2 szklanki;-)

lubiczanko a ten Twój przepis to na tą zwykłą standardową okrągłą blaszkę jest??

Lubiczanko kumasz czaczę już?Możesz jedną mąkę dać w ilości 1,5 szklanki albo podzielić 1,5 szklanki na dwie mąki:tak:
biola no ba!Na pewno opiszę wizytę:tak:Mam nadzieję,że same dobre wieści bo już mam stracha:sorry2:

Hey mamuski
Dopadł mnie ból gardła i jeszcze jakis suchy kaszel :baffled:
ale zaraz bede moczyc nóżki i same naturalne specyfiki plus autosugestia, za 2 dni bede jak nowa :tak::-):tak::-)

Wilwia i jak Patryk sie czuje? ma tez wysypke?
Zdrówka dla Tobiego i duzo siły dla ciebie
Moja Emcia tez dostała katarku i dzis M z nia w domu został :-(
Didi, co lekarz powiedział po badaniu Ewy?

Larcia, źle ci koło nas?? :-p
Oki ide tatusiowi dac magic juice ;-) i kolacje robic

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry