S
sandrulińska
Gość
najdziwniejsze , że hanka od kilku dni chodzi i powtarza , że słyszy dzwiek skrzydeł nietoperza!

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

najdziwniejsze , że hanka od kilku dni chodzi i powtarza , że słyszy dzwiek skrzydeł nietoperza!![]()

jakas batmanowa psychoza 
Ja to w ogóle zimnolubna jestem:-)
Łosz matko z córką,co Wy?!

Ale mnie nie o to chodzi,ze sobie nie poradzę bo po moich wizytach u endokrynologa w szpitalu już wiem,że dałabym sobie jakoś radę,zresztą mój P jedzie ze mnąTichonek nie ma sie co strachac, ja na pierwsza wizyte pojechalam sama bo maz pracowal, kolezanek zabardzo tu nie mam, ale dalam rade, koniec jezyka za przewodnika,chociaz rewelacyjnie to nie gadam po angielsku, wszyscy sa bardzo mili i sluza pomoca.
Ja się martwię czy z dzidzią wszystko w porządku
Pewnie pół nocy już nie będę spała
O tak,ten 18 grudniaA z moim J problem niemiłosierny-urodzinki 18go grudnia
:-)Ale kochana,jak to-jeśli ktoś mnie jeszcze pamięta?Tu proszę czytać:witam, ja tez chetna z familia na ten botanic garden jesli ktos mnie jeszcze pamieta:-(
:-)anineczko-mam nadzieje, ze sandrula, wiesienka, dyta,margarita a moze mamy z Galway i nie tylko sie jeszcze skusza???

Mówisz i maszTichonek Misia Biola moze i wy macie jakies zdjecia brzuszkow???Co?? I moze sie nimi pochwalicieWiecie zeby nie bylo ze ja jakas zwichnieta ale uwazam ze kobieta w ciazy jest poprostu piekna i tyle.
![]()

Brzuszek jak brzuszek ale patrzcie na ten cyc
O dupie nie wspomnę

Jak mnie wkurzaja te irlandzkie chaty
Nie wiem gdzie oni maja glowe zeby tak je budowac
Juz sie nie moge doczekac az malej pokoj ociepla,bo na razie przed spaniem musze grzejnik jej wlaczac bo 16stopni mimo wlaczonego pieca
kaloryfer ma na scianie zaraz przy drzwiach
ehhh..teskni mi sie 

ale gdyby jednak miała więcej h to bym padła na twarz totalnie. Mało tego Niki jak tylko zobaczy ze nikogo przy laptopie nie ma to...sru i nie odgonisz jej.Znaczy jak nie jak tak
tyle,ze ją pozniej pol wsi słyszy
to było smieszne do czasu az doczytałam,ze Twoja córcia słyszy "coś'..swoją drogą skąd ona wie jaki dzwięk wydają skrzydła nietoperza?

juz za parę dni za dni pare ....;-) ale widze,ze lajcik takze spoko

no i oczywiscie gratuluje Wiktorkowego przedszkola
i tak jak lubiczanka napisała- bierz poki chłopu się chce 

i sie pytam teraz- ze co robisz?? bo chyba mi się osoby jednak spięły 

i cos Ci napisac musze.... nie leć do PL:-( normlanie niby nie widzimy sie czesto jednak wiem ,ze se tu jesteś a tak... i to m-c prawie- ocipiałaś
No ale ze względu na Radka troszkę Ci odpuszczam

cmok;-)
no cóż mam nadzieje, ze tu nie straszy
marzenie każdej babeczki:-)Szczególnie po twarzy,co?Tichonek-no ślicznie wyglądaszja też lubię kobiety w ciąży-taki rozkoszny widok
))
Sandrulińska-przypomniało mi się,że dziś rano Dadzia zbiega z góry z krzykiem,bo widziała pana z rogami w kapciach-była tak przerażona,że do kibelka nie chciała pójść-wszędzie światła pozapalała,drzwi pootwierane:/

ale juz nadrobilam- jaki piekny domek dla fasolinki
a ze ja mam stare okna to i firanki zyją własnym zyciem