reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanko- jestem absolutnie zaszokowana!! Wspaniala wiadomosc!! Gratuluje Wam !!! Dbaj o Was! Niech fasolka zdrowo rosnie!
Nie będę Ci tu opisywać Kochana w jakim szoku byłam ja sama;-)No ale cóż-jest,będzie i trzymać mi tylko pozostaje kciuki oby zdrowe się Dzieciątko urodziło...A na marginesie-gorzej się nie czułam jeszcze w żadnej ciąży-mdłości to dla mnie pierwszyzna-na szczęście bezefektowe ale jednak uczucie niemiłe jest:-(:crazy:

reklama
Weszlam na szybciutko a tu takie wiadomosci:szok:WOOOWWW
Lubiczanko kochana gratulacje!!!Oby ciaza spokojnie przebiegala i jak najszybciej minely te mdlosci.
Tichonku powodzenia na wizycie i nie stresuj sie wszystko bedzie dobrze.No i zapomnialam w moim ostatnim poscie napisac,ze super masz ta figurke ciazowa.
Ja tesknie za brzusiem,mam nadzieje ze tez niedlugo obwieszcze dobra nowina na temat zafasolkowania:-)
Larcia kochana, tulaski.Szkoda,ze nie moge ruszyc sie z domku,bo moze udaloby mi sie troszke Cie pocieszyc.

Godzine czytalam malej bajki i zasnela wkoncu :-)

Lubiczanko serdecznie Ci gratuluje:-)

Tichonekgdzie jezdzicie na basen?my jakis czas temu bylismy w Blanchu....

Czekam na Mezula a raczej na to co przywizie :-)mam ochote na kaczke w miodzie chociaz kesa bo tak na noc nie za bardzo sie najesc :baffled:

No dobra....ktos tu chcial brzuchy ogladac....ok so....jestescie gotowe na mega 16 tygodniowy brzuch??? Nawet golego se na fotce trzasnelam! No to tadammm....

Załączniki

• brzucho 16 tydz.jpg
    brzucho 16 tydz.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 69
hej, hej,
mam nadzieje ze bede miala troche wiecej czasu na pisanie, Asia troche lepiej spi, ostatnio byla masakra budzila sie non stop, pomoglo pozniejsze usypianie
lubiczanka- gratulacje ogromne:-D:tak::-D:tak:
renni - dzieki ;-)
postaram sie odpisywać na bieżąco;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry