reklama

Mamy z Irlandii!!

a co tu taka cisza? pewnie wszystkie TAP MADL oglądają;P
ja nagrywam, bo Ewa z pracy jeszcze nie wróciła...
Tichonek - no przecież ta twoja Fasolinka to już dzidziuś prawdziwy:)
Kasiuleczka - zdrówka dla Olivki
pozostałym chorowitkom - również zdrówka życzę
Moniadan - ale sobie używasz... fajki wodne... ;P

reklama
Jestwem w szoku ze odpadła ..... z Tap madl, nie bede pisac kto, bo moze Andziulina albo inna foremka jeszcze nie ogladała ;-)

ja dzis poszłam na zakupy na nogach, bo auto w warsztacie, ale nie umiałam wysiedziec poza tym potrzebowałam kurtke i buty bo tu snieg pada i wróclam w nowej kurteczce cieplutkiej i bucikach :-) ale sie ciesze
wydałam całą kase z portfela, a tylko te dwie rzeczy kupilam, ale ceny jak z kosmosu
Andziulina a co ;-)

Jestem, naskorobalam wam dluuuga wiadomosc i przy samym koncu cofnelo mi strone i orzepadl:wściekła/y: wiec bedzie teraz w skrocie.
wizyta udana;-), nie mialam usg:-( ale dzidzia glowka w dol ulozona:-), serce bije jak dzwon:-), tak dobrze bylo slychac. no i polozna swietrzdzila ze dzidzia bedzie mala bo brzuszek mam maly. Wizyte mialam na 1:35 a o 3:15 juz bylo po wizycie.

Asienka_r zdrowka dla Ani
wszystkim chorowitkom zdrowka

juz nie wiem co mialam jeszcze napisac.:baffled:

aaaaa ogladalam dzisiaj z mezusiem mieszkanie, dom, Mieszkanie ciekawe:tak:, z ogrodkiem, wlasciciele powiedzieli ze te zeczy ktore zechcemy to zabiora i pokoj odmaluja bo wczesniejsi lokatorzy pozaklejali wentylacje i przzy oknach rogi poplesnialy, ale tylko w tym pokoju. Mieszkanie ciekawe ale ja mam mieszane uczucia, bo ja nie lubie zmian:baffled: a jeszcze ostatnio takie przeboje mielismy. wiem napewno ze w obecnym mieszkaniu bedziemy musieli sporo grzac bo mamy wieeeelkkie okna i cienke i z mieszkania szybko ucieka cieplo. ale szkoda mi tej przestrzeni. A w tym co ogladalismy to okna normalne wielkie szafy i nie wiem.
nie ma co myslec bo dopiero jutro dostaniemy odpowiedz czy nas wybrali bo jeszczde inni ludzie go dzisiaj ogladali.

w obecnym mieszkaniu mamy takie okna http://www.daft.ie/searchrental.daft?id=962806
a to ten dom co ogladalismy http://www.daft.ie/searchrental.daft?id=984251
buziole dobrej nocki

Ostatnia edycja:
Widze, ze mamusie wieczorem ucichly. A ja poogladalam, jak codzien wieczorem, extreme makeover home edition, zryczalam sie jak zawsze(M sie zawsze ze mnie smieje),ale coz-sila wyzsza :-) Dostalam mini powera na wieczorne sprzatanie, w tym nawet popralam i wysuszylam firany. Teraz zmykam czytac gazetke i lulku.

Witam...
Zgadnijcie dlaczego nie śpię...Bo mam za wysokie ciśnienie...na pewnego ktosia:(((eeeeech
AsieńkoM-no to widzę całkiem sprawnie poszło;)A co do domku-hmmm...nie wiem czy z jednej wilgoci ładowałabym się w drugą-oni musieliby przed malowaniem tą pleśń porządnie wysuszyć,bo samo zamalowanie nie za bardzo pomoże:/
Andzulina-to kto tam odpadł?
Monidan-ale wiesz jak jest z wydawaniem pieniędzy w pl-lepiej nam się wydaje tu 100e niż tam 400zł:(
Idę oglądać program naukowy-codziennie lecą takie ciekawe rzeczy o świecie(wczoraj o wulkanie na islandii,dziś o tornadach )na wild od 6tej do 7mej:)Miego dnia Wam zyczę

hejka

ja tez juz na nozkach.bulki pieka sie dla synka ..i moge chwilke tu posiedziec.. gowa cos mnei boli bo dzisiaj znowy iegalam od jednego do 2 dziecka.mlody gadal i jeczal przez sen..a mala plakala nie wiem co jest grane ..hmmm:dry:

Lubiczanko..zjedz sobie czekoladne na poprawe humoru...a ktos juz niedlugo sobie leci... i odsapniesz

dzień dobry;)
Lubiczanka - odpadła Weronika i Kasia... a ktosiem się nie przejmuj - jeszcze tylko 2 dni:P

u was też taki mróz? na moim osiedlu już 2 samochody zaliczyły latarnię...

Hejka, przypomnialam sobie co mialam jeszcze wczoraj napisac..... misia faaajny brzuszek
a co do mieszkania to tak jeszcze nie wiemy kogo wybiora bo mieli jeszcze innych chetnych, a powiedzialam im ze mam alergie i nie zabardzo im sie usmiechalo chyba.
jade zaraz paznokcie zrobic, poki jeszcze dzidzi nie ma.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry