reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hejka:-)

Vikamcia najlepsze zyczonka dla corci, ale ona sliczna:tak:
Pauletta chatka zimna ale najwazniejsze ze weekend udany;-). Kominek i piwko zaraz was rozgrzeje:-p
Kasiuleczka choinki pierwsza klasa:happy:
Andzulina zdrowka dla Igorka biedulek maly:-(
Lubiczanko choinka ubrana wow...wczesnie, ale pewnie dzieciaczki nie mogly sie doczekac:-).
Larcia super ze juz chatka zaklepana i taki super landlord sie wam trafil teraz pozostaje mi tylko zyczyc ci sprawnej przeprowadzki:tak:

Uciekam smazyc racuszki bo mnie cosik naszlo... juz czuje ich zapach:-D
Milego wieczorku moze uda mi sie jeszcze wpasc pozniej

NO CIAO!

Dlugo mnienie bylo. Jakos nie moge sie z niczym wyrobic a Alex troche charakterku dostaje diabelskiego. Zaczyna sie robic niegrzeczny….albo to jego sposob na zwracanie na siebie uwagi…tak,czy siak- denerwujacy. Nawet was jeszcze nie nadrobilam takze narazie nie bede sie do niczego odnosic 
U nas wszytsko ok. Alus troche smarka ale chyba sie nie rozwija w chorobe.
Dzis mielismy cudownie piekny dzien- zimowy! Z rana juz nie moglam wytrzymac zeby nie wyjsc na dwor- slonce swiecilo I nie bylo tak zimno. Alex mial taka frajde!! Raz zaliczyl glebe na lodzie- ale byl w szoku!! Hahaha. Super bylo! Mam nadzieje,ze jutro bedzie podobnie. Od dzis mam nowy suwczek  Jak ten czas leci…a jak wygladam! Latam na kibel co 5 minut tak mnie na pecherz cisnie…Wszyscy mnie ciagle pytaja czy mam blizniaki. :/ Zrobilam dzis na podwieczorek placuszki z zsiadlego mleka (zastapilam je kefirem). Cudowne placuszki. Zapodam wam przepis na watku 

No nic dziewczeta.Lece bo mnie maz wzywa…ogladamy wyniki XFactora 
Buziaki…Ciao 

Ps- Vikamcia----jestem w szoku...gdzie ty masz brzuch???? Jestes przedemna...a jak ja wygladam!!! czizas....

Ostatnia edycja:
misia z Vi miałam taki sam:-D:sorry2:
dlatego jak wstawiłaś pierwsze zdjęcie na nk w 3 miechu to byłam w szoku że już tai masz brzuszek..
a teraaz to już wogóle masz brzuchalka:-D
a ja ndal nic:sorry2: a myslałam że chociaż w 2 ciązy mi się uda zrobić sesję z brzuszkiem.. a jednak znów będą nici:dry:

wskoczył Ci ten sam suwaczek co ja mam.. hehe
ale mój za 2 dni się zmieni...
a ponoć ciąża jeszcze o tydzień starsza, ale suwaczek wg OM więc nie będe zmieniać ;)

Ostatnia edycja:
siemano

jest -1 ale co tam... samochod juz odmrozony....jeny jak mam jechac do szkoly to jak kicham po gaciach...slizgawka u mnie na osiedlu ze szok..ale co tam dam rade

milego dnia lachonki

dziewczyny poiwedzcie mi pliss jak nazywa sie ten psikacz kiedys o nim mówiłyście:sorry: ten do gardła na kaszel, odpowiednik tantum verde:confused2: moje dzieciaki pluca wykaszlą zaraz:sorry: nic im nie pomaga a jak pojade do gp u ktorego jestem raz na tydzien:sorry::sorry::confused2: to bede godzine czekac i mi powie ze wszystko jest dobrze i ze sie same uzdrowia:confused2:

dziewczyny poiwedzcie mi pliss jak nazywa sie ten psikacz kiedys o nim mówiłyście:sorry: ten do gardła na kaszel, odpowiednik tantum verde:confused2: moje dzieciaki pluca wykaszlą zaraz:sorry: nic im nie pomaga a jak pojade do gp u ktorego jestem raz na tydzien:sorry::sorry::confused2: to bede godzine czekac i mi powie ze wszystko jest dobrze i ze sie same uzdrowia:confused2:

ja stosuje Difflam spray ale niewiem czy to o to ci chodzi:sorry:

a tak wogule to dziendobry:-):-)

reklama
Witam też:)
Ale mrooozisko-grrrr...Musiałam zasuwać z dzieciaczkami po 9.30 do szkoły-Daniela zostawiłam śpiącego(dzięki Bogu śpi dobrze-nadal z resztą:)),bo myślałam,że szkoła jest zamknięta(zwykle przy takich temp.i śniegu tak było)...W dodatku miałam iść dziś wreszcie do GP i jak widzę doooopa z tego wyjdzie:/eeee tam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry