reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Wczoraj wieczorem ogladalam fajny program o jedzeniu, miedzy innymi czym sie rozni majonez od majonez light....masakra...nigdy juz nie kupie light. Majonez light tak naprawde nie jest majonezem. Prawdziwy majonez sklada sie tylko (mowie o tych prawdziwych) z jajek, octu, musztardy i wielkiej ilosci oleju. Jest kaloryczny, ale skladniki ma prawdziwe. A Light to owszem...jajka, ocet, musztarda, ale zamiast oleju-woda. Wiec zeby to trzymalo sie kupy i nie bylo wodniste, dodaja sztucznie wyhodowana bakterie, ktora wyglada jak flegma plus dwa inne kleiste skladniki, ze az sie rzygac chcialo, jak to pokazali. Ale po zmieszaniu- z wygladu i smaku- bylo jak majonez. Powiem Wam, ze odechcialo mi sie majonezu light, wygladalo to okropnie.

Ide pic kawke
:szok::szok:wiedzialam ze wszytsko co light to dziadostwo ale nie wiedzialam ze az tak bardzo...
Zszokowalas mnie tym....

szczescie moje takie w tym ze kupuje tylko KIELECKI.....:-p:-Dpamietam ze mama tez tylko KIELECki kupowala....jak dla mnie najlepszy:)

PAuletto wszystkiego naj z okazji imienin....
P pamietal>???

Lubiczanko zdrowka dla maluszka twego:)
Uwielbiam zupe grzybowa...mmmm...narobilas mi ochoty....szkoda tylko ze jak ugotuje jakas zupe to sama musze ja jesc....
No poza pomidorowka,ktora wszyscy lubimy...ale byl moment ze sama jadlam bo m i SZym nie chcieli:baffled:
A wlasnie mam pomysl na jutrzejszy obiad-POMIDOROWA zaserwuje(sory za caps lock)

Andzulina super wiesci....ciesze sie ze Igorem ma sie lepiej.

Misia Twojemu malemu rowniez zdrowka zycze.....
pozostalym chorowitka tez:)

Boszzz tyle tego nastukalyscie ze juz nie pamietam co jesczze komu mialam napisac/....

Aaaaa boszzzz zapomnialam bym:-p;-) VikamciaG ....swietnie malunki tworzy Twoja mala:tak::tak:chyba jakas artystka zostanie;-)

pauletta- wszystkiego naj.........lepszego:-) ,gapa ze mnie:zawstydzona/y:
renni - jak Asia pospi tak do 8 to bedzie swieto;-), iglo super to kto tam bedzie teraz mieszkal?
wszystkim malym i duzym chorowitkom zdrowka zycze, mykam szukac prezentow:-D na necie

Kilka godzin nie bylo mnie a tu tyle nadrabiania

Pauletta skarbie wszystkiego najlepszego z okazji imienin :-), ale ze mnie gapa:sorry2:
Larcia pewnie juz zapanowala cisza w domciu
Misia zdrowka dla Alutka, biedulek
Moniadan witaj w domciu i zycze zdrowka dla rodzinki oby szybko chorobsko puscilo:tak:
Andzulina super ze Igorek juz duzo lepiej bo juz mi brakuje kawki w twoim towarzystwie:-p, zeby nie bylo ja podobnie jak Misia tesknie za naszym malym zlotem face to face:happy2:. Ciezko cos zorganizowac bo albo dzieciaczki chore, albo goscie zlatuja w odwiedzinki, ale moze niedlugo nam cos wypali.
Wilwia a jak Tobi??? Juz mu przeszedl ten nieszczesny wirus???
Renni super to wasze iglo i duzo pracy widze wymagalo:tak:
Vikamcia maly picasso ci rosnie w damskim wydaniu:-D

Dziendoberek

sniezek pruszy

A u nas wody nie ma:no::no::no::no::no:
nie dosc ze cala noc nie spalam bo Alana brzuszek bolal i orkiestre niezla mialam to nadodatek rano wstaje a tu wody nie ma:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Jestem taka wsciekla:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no pod tym wzgledem to ten kraj mnie dobija:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

Witam
Nie dzień dobry,bo i mnie dopadło...a Dadzia w ogóle głos straciła-nie ma mowy o szkole...ale Dawid za szczęśliwy nie jest,bo musi maszerować:)))
Renni-wow!!!Ale poszaleliście na śniegu-piękne igloo:)
Wiesieńko-fajnie,że dziś wolne-nie będziesz marzła w spacerku do pracy:)
VikamciaG-ja też muszę poszukać czy gdzieś tu w okolicy ktokolwiek dysponuje sprzętem do robienia 3d:)I mała rada-najlepiej jest robić między 28 a 32 tygodniem.
wtedy wszystko najlepiej widać, dziecko nie jest już takie malutkie a przy okazji nie jest jeszcze na tyle duże i może spokojnie się obracać.
Jeśli bedziecie robić to usg weźcie butelkę chłodnej wody ze sobą na badanie. Jeśli dziecko nie będzie się chciało odwrócić to wystarczy wypić parę łyków wody.

Pauletta-i jak tam mąż?Rozjaśniło mu się w głowie i odpowiednio Ci wieczór umilił??
Alex-bidulko...mam nadzieję,że jakoś przetrwasz dzień-oby szybko minął...
Marta-100 latek dla Olivki!!!
Kurcze no smary mi lecą i głowa pęka...Mykam.Miłego dnia Dziewczynki

Ostatnia edycja:
reklama
siemanko

Lubiczanko ..zdrowka dla was dziewczynki...
Renni ..super iglo...moj Albert chyba oszalalby z radosci jakby taie mial.ale u nas sniegu tylko co kot naplakal

no a u nas powtorka z rozrywki..Albert kaszle jak gruzlik...katar do kostek tym razem...no i jakis cieplutki wiec zosal w domu..ale co sie dziwic jak oni tu puszczaja bez czapek jak wychdza na zewnatrz , a chociaz mowilam ze ma karat i kaszel to jak grochem o sciane....wrrrr...oby nic sie nierozwinelo do poniedzialku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry