reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witajcie laseczki!

A ja Wam powiem, ze nawet te baterie nowe wczoraj nie pomogly!To g dalej pikalo co 30 sekund!Masakra!Nie wiadomo czemu!Pisalo na naklejce, ze po wlozeniu nowych baterii ma zawyc alarm i wtedy bedzie juz ok.Po wieeeelu probach udalo sie...i co....i 30 sekund pozniej znowu pik....pik...myslalam,ze oszaleje!Wiec M wylaczyl prad w domu i rozkrecil to, wyciagnal kabel i juz nie pika.
Uciekam na kawosa i shower.

Didi-najwyrazniej poprzednim razem całkowicie się nie wykurował:(To mam nadzieję,że tym razem przejdzie błyskawicznie i skutecznie:)
Larcia-my na pierwszej chatce tż mieliśmy taki pipczący czujnik-i kable wyrwałam od razu:/

Hejoo:-) łeb mnie boli ..Wiktor ma zatkany nos Zuzi tez już coś tam cieknie ehhh WHY?????????? :dry::sorry2:
Lubiczanko :-D:-D:-D ahahaha dobry dowcip :sorry2:
renni iglo pierwsza klasa nie iwem czy miałabym tyle wytrwałości aby coś takiego wybudować Bomba :tak::-)

Zdrówka dla chorowitków

dobry!
zdrowka chorowitkom na wstepie!My sie jakos trzymamy,odpukac;-)

wlasnie dostalam papier z CHB o potwierdzenie zatrudnienia.Znowu! Dzizas jak czesto to przysylaja:baffled:Mam nadzieje ze dostane kase we wtorek!:crazy:
...I rachunek za prad tez dostalam..a tu mile zaskoczenie:tak:;-)-myslalam ze bedzie duuuuzo gorzej:happy:

U mnie dzis slodkie lenistwo.Obiadki sa,wiec czeka mnie prasowanie only przy Mce, tradycyjnie;-)sprzatac nie ma sensu bo w weekend remonty.a tak juz by sie chcialo dom ozdobic...No nic,poczekamy:tak:

Milego dnia Wam!

Bry:-)
Pauletta ojejku,nie ma nic "lepszego" od chorych dzieciaków:sorry2:Zdróweczka życzę dużo:tak:
Lubiczanko,niedobrze:no:Szkoda Was dziewczyny,szczególnie,że Ty masz niewiele możliwości do kuracji:sorry2:
Ja to się tak bałam,żeby mnie młody nie zaraził,hektolitry herbaty z cytryną i miodem pijam:tak:Na szczęscie mój Radek dziś dużo lepiej,chyba wraca do formy:-)Gorączki dziś nie ma,nie kaszle już tak okropnie,ma się ku lepszemu,żeby nie powiedzieć,że już jest git:tak:
Renni igloo piersza klasa:tak:Ty patrz,żeby Ciebie tam nie wyeksmitowano:-D:-D

Hejka,
U nas dzisiaj mrozik trzyma, dobrze ze juz w poniedziaalek przyjda nowe oponki i sie wymieni:tak:.
Zdrowka dla chorowitkow, ostatnio te choroby i przeziebienia to sie strasznie dlugo trzymaja:szok:.
Tez dzisiaj dostalam rachunek za prad i myslalam ze bedzie wiecej bo ja teraz nie pracuje wiec w domku siedze :baffled:ale naszczescie przyszedl taki sam jak ostatnio, wiec jest ok:blink:

Pozdrawiam

AAA nie chce sie chwalic ale wstawilam nowy suwaczek;-):-p:blink:

Bry
My dzisiaj wyspani:-p, bo Ania i tatuś usnęli po 20 a ja po 21 już spałam. Na szczęście Anusia już nie płakała tak bardzo w nocy, tylko popłakiwała przez sen, ale wzięłam ją do nas i super spała, nawet się nie wierciła, tylko spała wtulona we mnie, wstałyśmy o 9:-p. Przygotowałyśmy sobie wszystko na obiadek, wywiesiłyśmy pranie

Renni ale super igloo
Wiesienko miłego wolnego dnia
Tichonku dobrze, że Radzio lepiej
Zdrówka dla wszystkich chorowitków dużych i małych

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry