reklama

Mamy z Irlandii!!

lubiczanko a dlaczego śmierdziuch? przecie króliki nie śmierdolą,a z klatką?
Mój M ostatnio w zoologicznym chciał takiego ślicznego kłapoucha kupic,ale mu wyperswadowałam ten pomysł :-D
Królik 30 jurków a klatka i całe oprzyrządowanie ponad 100e :baffled:
ale dobre z was dusze :tak:,jak można zatłuc królika :wściekła/y:

aaa i zapomniałabym

Oliwko wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek

Ostatnia edycja:
reklama
zimno jak cholera , w tym kraju nie wiedza jak ocieplac domy;/
nooo,zgadzam sie z Toba-masakra!Na cala irl jest jedna firma ktora ociepla chaty z zewnatrz:szok:a zeby kupic materialy musisz zrobic kurs ocieplania:baffled::laugh2:
kiniek-witaj i rozgosc sie:tak:
My tez kiedys mielismy krolika i fakt-klatka nie tania.A krolika porwal pies.A taki byl slodki
:-(czarno-bialy..Roger sie wabil:blink:Taki o;-)
slubowanie 007.jpgslubowanie 031.jpg

madbebe ślicznuchny królik,ale brrr straszną miał śmierc :baffled::baffled:
my też mieliśmy tutaj wabił się Sofcik :-)
ale musiałam oddac do sklepu gdzie go kupiłam bo musieliśmy się przenieśc na pokój w którym nie było miejsca i młody siedział w klatce w łazience i tak nam zdziczał,że tylko ganiał nas po pokoju ,tupał niemiłosiernie i gryzł :baffled::szok: i sikał na łożko :dry:
a teraz przy psie nie ma mowy o takich małych delikatnych zwierzętach :no: zresztą wciąż chciałabym kota :-p:-D

didi to bedziesz jutro puszczac Ala do szkoly?
;/

tak bede go pszczala..bo juz w dekiel dostaje .moglam paskude puscic do szkoly a tak to szaleje .kasziso tylko rano mial

niewyrobie zaraz..Ewa buczy caly dzien ..marudzi ..nic nie spala jest taka paskudna ze skzoda gadac ale musze wytrzymac z nia jeszcze godzine chociaz

Anineczko-z klatką,z klatką-Reksio "przemówił"i podszczekuje:)))Królik wabi się"Bobi"...Klatka jest...wielkości mojego stołu w saloniku:)))Nie no fajny-ino...ja wolałabym takiego kudłatka-z tych leonków,a ten jest ...taki mało puszysty-miciutki,ale nie mocherek...i też z przewagą białego-a uszka postawione do góry:)
A za chwilkę wybieramy się obejrzeć domek:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry