reklama

Mamy z Irlandii!!

Hello babolki
Wpadam tylko sie przywitac i zlozyc spoznione zyczonka imieninowe dla Paulettki STO LAT (bez seksu:-p)
I wszystkiego najpiekniejszego dla Oliwci, spelnienia marzen:-)

Ja padnieta po tygodniu pracy...., wogole zrobilo mi sie jakies zapalenie w gebie i milcze praktycznie od wczoraj a tak nie potrafie:no:i strasznie mi zle:tak: nie moge pic jesc ni gadac:rofl2::angry: dobrze ze pisac moge:laugh2:

Zdrowka dla chorowitkow:tak:;-)

Aaaa a ja mialam kiedys chomika takiego oswojonego ktory chodzil po calym domu czasem tylko wchodzil do akwarium, az pewnego dnia zostal nadepniety i biedny pierdnac pewnie nawet nie zdarzyl, teraz sie smieje ale wtedy to wylam:tak:

reklama
Hej:-)
Dzieki dziewczyny za pochwale igla!:tak:

Pauletta- ja tez bym cierpliwosci nie miala, ale to moj J budowal, nosilo go troche bo pare dni wolnego od pracy mial.

No ale sama musze przyznac, ze odwalil kawal dobrej roboty, irlandczycy byli w lekkim szoku, schodzili sie nam na osiedle, robili fotki i pytali jak sie robi takie cos, a nawet sami probowali cos ulepic ale niestety nie za bardzo im to szlo, nawet z balwanem mieli problem, nie wiedzieli, ze sie toczy kule, mysleli, ze sie sypie snieg a potem uklepuje.:baffled:

tichonek-:-D:-D:-D dobre:tak: Sprobowal by tylko:crazy::-D
Kinia-Witaj

MartaF- 100 lat dla Oliwki!!!!

agusiek-biedny chomik.Mojej kolezanki zostal przygnieciony przez fotel bujany,
smutna historia, az lza sie w oku kreci.;-)

madbebe-ladniusi byl ten Wasz krolik.

lubiczanko-to macie nowego czlonka,dobre z Was dusze!

Jeszcze odnosnie tych sanek z argosu, na polskiej gazecie sprzedaja podobne jak nie takie same za €25.:baffled::baffled::baffled:

Agusiek no dzięki ja tu tygodniami czasem mam posuchę a Ty mi tu jeszcze z latami wyjeżdżasz :crazy::rofl2: jeszcze przyjdzie mi się hajtnąć z prysznicem bo on przynajmniej będzie robił dobrze wtedy kiedy będę chciała :zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D
A te sanki z argosu SOLD OUT no kurcze nigdzie nie ma sprawdziłam każdy sklep a tu taki zonk wrrrrrr a chciałąm chociaż takie dla Wiktorka a tu dooopa :no:
W kominku się pali drinkujemy z osobistym jakiś filmik się jeszcze zarzuci i będzie git pod warunkiem że uda mi się go od kompa odciągnąć :nerd::sorry2::sorry2::sorry2: Dobranoc laski

Witam!
Dziewczyny dzis sie dowiedzialam czegos strasznego....jak nie ktorzy Irlandczycy potrafia byc okropni dla Polakow.
W zeszla sobote lub niedziele szedl sobie Polak (kolegi ojciec)do Tesco i potracil go samochod.
Mial zlamanie otwarte na ktorejs z nog...zatrzymal sie i powiedzial do niego ze zawiezie go do szpitala.
On wsiadl i pojechali...ale nie do szpitala!!!!!!
Irlanczyk wywiozl go w pola i zostawil!!!
Biedak lezal do nastepnego dnia(nie wiem kto go znalazl) przemarzniety,wycienczony z bolu.
Byl w szpitalu w Kilkennach ale odeslali go do Waterford...z Waterford do Cork-tam mu maja robic przeszczep skory z uda na ta rane-zlamanie otwarte mial na piszczeli.
Nie znam wiecej szczegolow bo to mi dizs kolezanka mowila...nawet w gazecie pisali

VikamciaG-ja też muszę poszukać czy gdzieś tu w okolicy ktokolwiek dysponuje sprzętem do robienia 3d:)I mała rada-najlepiej jest robić między 28 a 32 tygodniem.
wtedy wszystko najlepiej widać, dziecko nie jest już takie malutkie a przy okazji nie jest jeszcze na tyle duże i może spokojnie się obracać.
Jeśli bedziecie robić to usg weźcie butelkę chłodnej wody ze sobą na badanie. Jeśli dziecko nie będzie się chciało odwrócić to wystarczy wypić parę łyków wody.
Lubiczanko w Kilkennach robi gin usg 3d i 4d...ale ja u niego nie bylam tylko kolezanka ...srednio byla zadowolona....
Zdrowka Wam zycze!!!

halo halo witam goraco! jestem mamusią Majuni urodzonej 4 lipca w Irlandii;) jestem tu nowa, jeszcze sie nie polapalam we wszytkim, moj sowaczek sie nie wyswietla niewiem czemu;/
Wszystkim mamusia zycze milego popoludnia!

Witam nowa foremke!
Napisz cos wiecej o sobie:)

Margariitta ja tez mialam ciary jak o tym uslyszalam...dla mnie to cos okropnego.
Jka mozna w ogole tak czlowieka potraktowac??:no:

Madbebe slicznego mieliscie kroliczka...szkoda ze tak tragiocznie zginal:(
Lece chyba spaćku bom zmeczona lekko.

P>S.Marta wszystkiego naj dla Oliwki

aa i wszystkim naszym chorowitka zdroweczka zycze:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry