reklama

Mamy z Irlandii!!

hahaha...odrazu przypomnial mi sie P jak wczoraj wieczorem mowi" zaozylabyc jakas ladna koszulke dla mezysia i wygladalabys sexi a nie zakladasz piziame , zaciagasz spodnie pod cycki i wygladasz jak obelix ..masz ladnie wygladac w lozku a nie smiesznie.." hahaha...
QUOTE]
:-D:-D:-D tekst jest niezly...
moj m tez tak czasami gada...a ostatnio to nawet czesciej:zawstydzona/y::-p

smiac mi sie chcialo z wczesniejszych Twoich postow:-D:-Dsie chlopu oberwalo:rofl2:

Witam Was ciepło dziewczyny!
Ja właśnie jestem w 8 tygodniu ciąży z bliźniakami i mieszkam koło Cork:)
didi mi keidys maż powiedzial zebym sie ubrierała sexi do łóżka :)to mu odpowiedzialam że ciutke za zimno w domu mamy , to zaczął pokrecać piec:))
gratuluje dwoch serduszek pod jednym!!!!

Anineczko swietne zyczenia:-D
ViKamcia super ze z malenstwem wsio ok!!!
Misia a czemu chcesz drugiego synka?

Nie dawno skonczylam prasowanko...zrobilam 80sztuk pierogow ruskich ,50 zamrozilam;-)
Jutro mam zamiar robic z kapusta i grzybami;-)

reklama
Misia najważniejsze że jest poprawa z małym, a czasem tak to jest ze antybiotyki nie pomoga:/ Na dobrego lekarza trafiłas w szpitalu.
Życze dużo zdrówka chorowitkom!!
Dobranoc

hejka

jennnyy..lep mi peka..karat i schodzi mi wszystko z zatok no umieram normalnie..jakie tu sa dobre tabsy na zatoki Misia Ty cos kiedys pisalas o jakis
Ewelcia....jak chlop czasem oberwie po uszach to pozniej prosto chodzi..hihihi bynajmiej moj jest cacy przez jakis czas a apozniej trzeba na nowo naprostowac hihih

Moniadan..tak dokladnie wczesniej wywalil karton po nowym odkurzaczu a w srodku byly szczotki do niego ...

Misia...duzo zdrowka dla Was... no i trzymam kciuki za chlopaszka ..

reklama
Bry:-)
A co Wy tak dziś jak Struś Pędziwiatr?:eek:Myk i już ich nie ma:sorry:
Jak widać do szpitala nie pojechałam bo w przychodni mi powiedzieli,że laboratorium ma zepsutą jedną maszynę do testów krwi i nie mam jednego wyniku:dry:Muszę czekać na niego i dopiero z kompletem się wybrać,mam nadzieję,że do 22-giego zdążę:sorry2:
ViKamciaG świetne wieści jeśli chodzi o zdrówko bobasa,a płeć...skoro mąż mówi,że będzie boy to chyba wie co mówi:-DTo tak jak mój,że będzie córa a ja nie wierzę za żadne skarby:-D
Misia rodzynkiem chcesz być w rodzinie:tak:Żeby Cię Twoi faceci na rękach nosili:-DAle ja myślę,że jak się córa trafi to się zakochasz w niej bez pamięci i jednak różowe ubranaka ci się spodobają:-DZresztą wcale przecież nie musisz córki w sukienki ubierać:no:W bojówki ją!:-D
Albo ja wiem,dziewczynki to ojcami tak potrafią zawładnąć,że boisz się o swoja pozycję:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry