reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejka:-)
Widze ze pokazujecie swoje choinki, sliczne:tak:. Jak tak to i ja sie swoja pochwale;-). Na ostatnim zdjeciu sa szklane banki. Kupilismy w tym roku. po lewej jest meza, moja po prawej a w srodku naszej kruszynki.:-)

Ja juz porobilam sporo na swieta:tak: i stwierdzilam ze chyba nadszedl czas, zebym odpoczela troche;-):tak:. Zauwazylam, ze po wstaniu z lozka po 3 godzinach nastepuje zmeczenie i senna sie robie i chyba zaczne sie temu podddawac:dry:. Juz czas przystopowac i czekac na malenstwo:-)

reklama
Anineczko, spoko, sama odpowiadam za swoje decyzje ;-)
Z tego co wyczytałam, to xbox kinect jest na dostępny w Irl dopiero miesiąc, Dzindusia wiec skad ta pewnosc ze PSP jest lepsze...?
Kamcia, zapytaj L czy ten kolega ma sterowanie głosem, bo podobno w Irl bedzie dostepne dopiero na wiosne

Anineczka, to kiedy jedziecie kupic?? w jakim sklepie planujesz zakup, widziałam ze w Smyths jest za 299e
edit:
aha Kamcia, to fajnei na tej farmie, ale na sama mysl juz mi zimno
Ewelcia, kurcze ale pech z ta wodą, oby szybko poleciała
Asienka odpoczywaj ile wlezie :-)
Piekne te wasze choinki
no widzisz Margaritta nie zauwazylam ulotki i sie zastanawiałam czemu nigdzie nie ma mleka

Ostatnia edycja:
Hejoo laski :-)a u nas rano było -13 :szok: później spadło aż do -8 :nerd: rano myślałam że nie uda mi się auta ruszyć bo mi ręczny przymarzł ale się udało :tak:idę zaraz się wygrzać pod kołderkę włączę sobie elektryczny kocyk i lulu:tak::-)
Dziewczyny śliczne choinki :-) jak zrobię fotki to być może i swoją się pochwalę ;-) do juterka buziaki

ViKamciaG piekna choinka
tak sobie mysle ze jak wy juz tak do swiat przygotowane to znajdzie sie chetna i mi choinke ubierze :sorry2::confused::sorry2:
hehe ja mogę:-p
ViKamcia Twoja choinka wygląda jakby była w powietrzu :szok::-D
;-)
hehe stoi za stolikiem.. na kartonie:-D bo jak postawiłam na podłodze to nie było jej widac ani z okna ani w domu *znaczy dolnej części)
a bez stolika przy małej się nie obędzie bo chodziła i ściągała bombki i łańcuchy i gryzła drzewko:sorry2::-D więc musiałam pokombinowac:-p

Dzxień dobry:)
Czekam na widowisko,które ma się odbyć od 7.40 do 9tej na niebie:)))
Kamcia-super zdjęcia-fajnie i tak naprawdę świątecznie:)Choinka śliczna
Vikamciag-Twoja też piękna:)
Ja żadnych fot nie wrzucę,bo jakoś nie mogę od roczku juz próbuję i nigdy żadne się nie wgrywają.W jaki sposób Wy wklejacie zdjęcia na forum???
AsieńkoM-dawaj na luz-pewnie...Nie ma co szaleć...
Idę popatrzeć do okna(dziś tylko -9rano było);)))Miłego dnia

hejka

choineczki cudowne..moja taka obskubana bo Ewa co chwile cos z niej sciaga ..i lancuch ktory zrobilam z Albertem juz prawie caly podarla ropucha mala..:wściekła/y:

Asienko odpoczywaj bo pozniej bedziesz miala malo odpoczynku jak dzidzia bedzie wiec teraz korzystaj i le sie da :-)

Pauletta..ja wczoraj przeczytalam Twojego posta to chodzilam i przy garach spiewalam sobie old Mcdonald...hihihih...

Kamcia ..super fotki ..fajnie ze wyprawa na farme udana

co do wyjazdow to my tez w styczniu a w sumie juz na poczatku lutego lecimy do Pl na zimowiska w Bukowinie Tatrz.. jak co roku..hihi juz niemoge sie doczekac oscypkow..mmmmm
u mnie z przygotowan jak narazie zrobilam farsz na krokiety i do rybki po grecku ...dzisiaj albo jutro usmaze nalezniki i pozawijam tylko gdzie ja je wloze bo zamrazalnik pelen.. no i dzisiaj mam w planach ugotowac miecho i zabraz sie za pasztet i paszteciki

reklama
Sandrulińska-miało być piękne czerwone niebo,bo księżyc wszedł w jakąś tam konstelację ze słonkiem...i miał być taki śliczny efekt,którego ja niestety za groma nie widzę:/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry