reklama

Mamy z Irlandii!!

Bry:-)
Mnie dziś pakowanie wzywa:dry:
O 7-ej było u nas -10st.C:sorry2:,śniegu wczoraj napadało i znów jest pięknie,zimowo:tak:Byle nam tylko lotu nie przełożyli czy odwołali bo nie zdzierżę:dry:
Dziewczyny choinki macie śliczne:tak:Ja mam też piękną,musicie mi na słowo uwierzyć bo w kartonie w tym roku pozostała:-D
Lubiczanko
skanujesz zdjęcie do komputera a potem pisząc posta,u góry masz taki spinacz,naciskasz go,tam klikasz dodaj plik,wybierz plik z komputera ze zdjęciem,dajesz-wgraj plik i jak się już wczyta to przenosisz sobie myszką na dół to zdjęcie,tam gdzie pisze załączniki,musi być zaznaczony zielonym"ptaszkiem" i dajesz Done i masz fotkę w poście:tak:
Zjadłam sobie z Wami śniadanie a teraz lecę w torby upychać:sorry2:

reklama
Witam
Luboczanko ja przez picasse wrzucam tzn wklejam adrws url z picassy
Didi wystaw na ogrodek krokiety przeciez mroz jest ;-)
Tichonek nie chce cie straszyc ale duzo lotow jest opoznionych
Wczoraj kolega M nie wylecial z Dublina ale to moze z winy lotniska we Wloszech
W kazdym razie trzymam kciuki za terminowy lot

Moj Eryk ppjechal do lekarza bo ma kaszel a Emcia dopiero sie obudziala a poszla spac wczoraj o 18:30 :-)
Milego dnia

moniadan co Ty jej dajesz , że tak Ci pięknie śpi?:-D
dziewczyny , czy któraś z was ma telewizje z upc? i czy nie ma sygnału od wczoraj?:sorry2: bo była jakaś awaria prądu i do teraz nie ma tv

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzien doberek.
i znow nas zasypalo,i nadal pieknie pruszy,pieska naszego to wogole nie widac z tego sniegu.
szkola znow zamknieta,koncze wlasnie moja poranna kawke ,ubieramy sie i na podworko zmykamy balwana lepic.shannon od raniutka mi spokoju nie da aby wyjsc.
tichomek trzymam kciuki za udana podroz,wczoraj na wiadomosciach pokazywali lotnisko i masakra,sprawdz sobie najpierw czy twoj lot nie jest przypadkiem odwolany zanim wyjedziecie z domu.
didi widze za magia swiatecznych gotowan pochlonela cie w zupelnosci,ja dzis zaczynam.

GEDC0024.jpgGEDC0154.jpgGEDC0036.jpg
Mam adzieję,że będą-więc kolejno mój roczniaczek,tort J i tort Danielka:)
Drzewa nie wkejam,bo nie sfotografowałam:/Z resztą przy tych ,które pokazałyście nie mam czym się chwalić;)
A my sobie wróciliśmy z błyskawicznego spacerku(nie chcę za bardzo Danielka narażać na takie temperaturki-brrrr),tesco zaliczyliśmy,zaraz kolejna tura gotowania bigosu(Monidan-na klucz swój zamykaj,albo wywiez do kogoś;))).Zakupiłam składniki do dekoracji pierniczków(nic nie mówiłam,ale w niedzielę piekliśmy:)))...Obiad dziś mega błyskawiczny...i jaja-sami dla siebie kupujemy sobie serniczek(bo ja zawsze za dużo robię i trzeba potem wyrzucać)a dla znajomych będę piekła:))))))))))))))))))))

Witam laseczki
Lubicznko a jednak sie udało wkleić zdjecia , super:)
Moja choinka jest taka najtansza z penysa chyba, ale za to ozdoby mam rozne i tutejsze i z polski, i domowej roboty i sianko z Jezuskiem pod nia:) Niedługo popakuje prezenty i tam włoże i powiem Oliemu że musi czekac hihi zobaczymy jaki wytrwały jest:)

MoniaD jak dzis bede miła tego kinecta to napisze swoje wrażenia:))

Pauletta bo jak są mrozy to sie niegdy ręcznego nie zaciąga , bo można niezłych szkód narobic:) A kolejna rada to można posmarować wazelina uszczelki przy drzwiach żeby nie zamarzały i wtedy sie lepiej drzwi otwierają.
Może też macie jakieś złote rady na mrozy:)??

Dla mam chłopców lubiących the cars i bob builder to w Lidlu sa fajne zestawy dresów , bluzek i pizamek tanio moim zdaniem , kupiłam Oliemu to sie ucieszzy.

Ok lece robić krokiety a potem na pazurki hihihi

dziendobry

moniadan z calym szacunkiem irlandia nie jest jedynym krajem na swiecie i xbox kinect juz od jakiegos czasu jest w sprzedazy w innych krajach A pozatym to jest tylko moje subiektywne zdanie na ten temat i nikogo nie zmuszam do podobnego myslenia ani nie namawiam do kupna ps3 move , wyrazilam jedynie swoja opinie

Dziewczyny wiecie moze co sie stało z mlekiem aptamil po roku, czy oni zmienili etykiete, bo nigdzie nie widze tego growing up niebieskiego tylko jakies żółte :confused:

Tak jest żółte opakowanie i ma napisane Aptamil Toddler:-)

AsienkoM a Ty już sobie kobieto odpocznij i ciesz się czekaniem na maluszka
Tichonku miłego pakowania:-):-D;-)

U nas też biało, śniegu tyle:szok::szok::szok:. Z wózkiem to chyba nie da rady wyjść, więc uziemione jesteśmy:dry:, co prawda musimy do GP po pieczątkę jechać, bo na aplikacji się podpisała, ale nie podstemplowała:dry::no:, ale nie zając nie ucieknie.

reklama
Dziewczyny,trzymam rękę na pulsie:tak:Jak na razie na dziś odwołali tylko jeden lot i to nie do Polski,wczoraj żaden do Polski i z Polski nie był odwołany:no:
Za to esa dostałam,że szkoła od jutra do 10 stycznia zamknięta:tak:Dziś na 12:45 idę na przedstawienie do szkoły,które miało być jutro:sorry:Ale przynajmniej czwartku Radek nie straci bo nas już nie będzie a mieli się jeszcze uczyć:tak:
Lubiczanko torty pierwsza klasa,a roczniaczek oczywiście ekstra,na NK zdaje się już go widziałam:confused:
...Przydały sie moje wskazówki?:happy2:
Ale mi to pakowanie idzie:dry:Jak na razie w torbie tylko majtki,skarpety i takie tam a ciuchy leżą wywalone z szafy i proszą się o spakowanie:sorry:Radka pakowanie nawet nie zaczęte:sorry2:Nienawidzę sie pakować:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry