reklama

Mamy z Irlandii!!

hejka

Kamcia....ja to mialam sny mmm..a spalo mi sie tak dobrze jak nigdy wiec filmik pozytywnie wplynal hihihi...a narawde bardzo fajny

u mnie juz gwarno ...dzieciaki szaleja..a ja pale w kominku aby bylo cieplusio bynajmiej troszke oleju zaoszczedze...bo ja mam tez ogrzewanie kominkowe..juz zaopatrzyam sie w opal na caly dzien wiec dzisiaj jestem palaczem hiihi..

milego dnia laseczki

reklama
Witam

ja tylko na chwile dostalam wiadomosc od AsienkiM
od 5.40 jest w szpitalu,ma bole co 3 minuty ...

Asia powodzenia :-)

Martuska powodzenia :-)

Dziewczyny szybkiego porodu Wam zycze....

Ostatnia edycja:
Hejoo laski :-) u mnie busy ostatnio nie mam czasu na nic Zuzka co raz bardziej absorbująca no i Witia jeszcze w domku siedzi a ja czekam na poniedziałek jak na zbawienie bo się przedszkola zaczną bo ja przez to że Zuzka jeszcze nie domaga do końca nawet na spacer wyjść z nimi nie mogę i młodemu amba odbija :dry: ja o godz 12 już nie mam cierpliwości jeszcze trochę a osiwieję lub zacznę włosy z głowy rwać :baffled: choć i trafiają się śmieszne sytuacje jak dzisiaj ;-) rozebrał się i nago skakał po stole w kuchni i krzyczał bo chcial wystraszyć papużki żeby polatały po kuchni :nerd::-D:-D:-D:-D
martuśka i AsienkaM trzymam kciuki za szybkie i sprawne porody ;-):tak:
a po za tym dla wszystkich wielki buziak na początek dnia buziak.gif

no to ja bede wam zdawala relacje na bierzaco :)

a wiec Martuśka na porodowce..jak narazie mierza jej KTG...hmm cociaz juz napewo skonczyli bo miala miec je przez 20 min.. a dzwonila jakas godzinke temu ...

jak bede wiedziala cos jeszcze dam znac :)

Witam
Lubiczanko mam nadzieje że wszystko Wam wypali , i nie pochorujecie sie tam. Faktycznie w kwietniu to cięzko znalesc ciepłe miejsce..
No i trzymam kciuki za laseczki na porodówkach:))
Ja niestety żadnych snów nie miałam hmmm :/

kurcze-jakie wieści
AsieńkoM,Martuska-jesteśmy z Wami:)Oby szybko poszło szybko,sprawnie i jak najmniej bólu!!!!
a mnie krew jasnista zaleje-byłam w revenue a ci szmaciarze bez zadnej wiadomosci poprostu zamknięte sobie mieli:(((żadnej notki,informacji karteczki-jaja sobie z ludzi robia.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry