reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
Dziecie w przedszkolu też niechętnie dzisiaj szło:/
Piękny ale mrożny poranek, może jakis spacer póżniej..
Ja ide do dentysty za niedługo i troche sie cykam bo zawsze robie zęby u swojej dentystki w PL.
Zaraz jakieś śniadanko i zmykam

reklama
Hey :-)
Kawka i serniczek pyszne

Dziewczyny, ma pytanie, kupilam mielone w paczce i było czerwone, cały czas trzymałam w lodówce, dziś chce robić kotlety ale mięso zrobiło sie brązowe, myślicie ze sie popsuło, wazne jest do 20, ale kolor zupełnie inny :dry:

a poza tym wkurzyłam się, bo Polsat Cyfrowy nie będzie nadawał cbeebies od 1 lutego :angry::-( a moje dzieci lubia tamte bajki no i Teletubisie uwielbiane przez Emcie

MoniaD powąchaj to mięso jak śmierdzi i jest klejące to wyrzuć, ale nie powinno zmienic koloru jak było trzymane w odpowiednich warunkach.
To niezle Olivier też ogl CBebbies:/

Witam

Tichonek zdrowka zycze

Biola miejmy nadzieje ze wyniki nastepnym razem beda lepsze...

Didi ale kusisz tym sernikiem :-)to zlota rosa prawda :tak:

Lubiczanko my tez walczymy zeby cora spala u siebie w pokoiku ale woli spac z mama,tate wygania do drugiego pokoju.U Ciebie poszlo szybko jak juz kolejna nocke spi w swoim pokoju super gratuluje

Vikamcia lepszego humoru zycze

Moniadan CBebbis tera bedzie na ence od 1 lutego wyswietlila nam sie taka informacja ze beda jakies nowe kanaly.Moja cora bedzie szczesliwa bo bedzie mogla ogladac swoja baje wayboolu

Asienka_R no to juz teraz lozko Wasze :-)

Przymrozilo znowu jak J wroci z pracy moze na spacerek sie wybierzemy.
A ja wlasnie jestem w trakcie robienia menu na sobote J w piatek ma imieniny.
Jeszcze tylko 2 dni i wizyta :-)ciesze sie jak nie wiem co choc z drugiej strony nie wiem czego sie spodziewac w szpitalu,mam nadzieje ze personel bedzie mily:-)
Katar dalej mnie meczy ehhhh

Ostatnia edycja:
w takim razie powinnam płacic mniej, w koncu zabieraja mi program, wrr
Aniaa, no własnei bedzie na "n" jaki jest najtanszy pakiet na n, i czy jest polsat? jak sie wkurze to zrezygnuje z polsatu cyfrowego, juz zadnych bajek nie ma tylko jim jam ktorego i tak nie ogladamy

kamcia powącham mieso

w takim razie powinnam płacic mniej, w koncu zabieraja mi program, wrr
Aniaa, no własnei bedzie na "n" jaki jest najtanszy pakiet na n, i czy jest polsat? jak sie wkurze to zrezygnuje z polsatu cyfrowego, juz zadnych bajek nie ma tylko jim jam ktorego i tak nie ogladamy

Wiesz teraz jest promocja 48 zl sie placi przez 13 miesiecy my akurat placimy 78 mamy wiekszy pakiet braliszmy w zeszlym roku latem i dlatego taka cena.A z bajkowych kanalow to dla takich maluchow jak nasze to jest babytv,jim jam no i teraz bedzie Cebbis sa jeszcze inne kanaly dla dzieci ale to juz dla starszych.
Polsatu na ence niestety nie ma.

moniadan mięso mielone czasem brązowieje od spodu,bo masz od spodu brązowe?powąchaj.

o szkoda,że zabierają wam kanały dla dzieci.
ja chyba muszę zmienic dostawcę bo za dużo płacę :sorry2:

ono zbrązowiało całe to mieso, a powachac moge, ale problem w tym ze dla mnie kazde mięso śmierdzi, czy to świeze czy stare :sorry2:

ja teraz w polsacie lace 39.90zl i jestem zadowolona, bo mam wszystkie kanały co chce, no ale jak maja zabrac mi cbeebies to sie moze przeniose, bo dzieci ogladaja duzo, a teletubisie to nei raz mi juz "zycie" uratowały :-D

Aniaa, a po tych 13 m-cach, jaka cena, trzeba wiecej płacic?

to ja bym wyrzuciła jednak takie niepewne mięsko :tak::tak:
termin jest do jutra,tak więc możliwe,że już popsute :sorry2:

a na polsacie jest możliwośc włączenia hbo?
albo na N ?
zresztą zaraz sobie popatrzę :blink:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry