reklama

Mamy z Irlandii!!

Anieczka właśnie weszłam na forum a tu widze kilka nowych narzędzi hihi i dopiero patrze a tu jest "moderator", doczekałam sie :)) Juz tu obczajam , ale wiesz poczekam aż sie spotkamy bo nie chciałabym usunąć np naszego wątku przez przypadek hahah

reklama
Madbebe dobrze ze spytalas o te cebuliki, bo ja tez jestem ciekawa..zaraz skocze na odpowiedni watek...ale....
Mnie juz wzeszly kwiatki przed tamtymi mrozami...juz widac bylo sporawe zielone "kielki" i nie zmarzly...a przeciez mroz byl niemaly bo mi woda zamarzla....wiekszy niz teraz jest...

Kamcia wreszcie masz podpisik;-):tak:

Mlody mim obiadu nie chcail jesc przed drzemka...myslalam ze zje jak wstanie...ale nie/...!!!ubralam go i poszlam z nim do Lidla a M zosatl z Nilla.
Zdarzylam wejsc do Lidla i zobaczyl chleb i sie drze "mama am,mama am" wygladalo to tak jakbym dziecko w domu glodzila...
Pozniej przy bananach to sami ...jogurtach i serkach tez:sorry:

Wolala banana jak wracalismy ale ,mu nie dalam...myslalam ze zje obiad a ten doopa nie chcial...zjadl moje jajka szkodzkie-dietetyczne:sorry:

lece na dol bo zaraz dom mi rozniosa

Witam wieczorkiem
Zdrzemnełam sie po południu 2 godzinki, ale dalej słaba jestem, M wrócil z pracy o 14 zeby mi pomoc i sam tez słaby, nie miał sily w robocie siedziec
Pozniej upiekłam bułeczki na kolacje, a teraz siedzimy sobie, dzieci juz spia

co do Polsatu cyfrowego to zabiera całe BBC czyli life style, knowledge, jak moj sie dowiedział, ze mu ulubiony program zabieraja (bbc knowledge) to zaraz kazał pisac wypowiedzenie, jutro siostra mi wysyła list
Bedzie nowy program Fox i Disney playhouse, no ale to juz mnei nei interesuje bo ja przechodze na N :-)

czas na zmiany ;-)

Witam wieczorkiem
Coś tu pusto:) A ja byłam u koleżanki na wieczorku filmowym, i załatwiła mi szklanki do latte oraz syrop vaniliowy do cappucino (więc teraz śmiało dziewczeta zapraszam do mnie na profesjonalną kawe lub latte :)

Moniad straszna lipa z tym kanałami (choć Oli już ich coraz mniej oglądał CBebbies), no a powiedz na jaki pakiet i warunki przepisujesz sie do n ??

Witam
Jakos spac nie moge i nadrabiam zaleglosci
Wszystkim chorowitkom zdrowka
Tichonek super filmik i brzunio
Misia wieki cie nie widzialam wiec musze przyznac brzunio okazaly
Andzulina ja mialam łozysko przodujace na pierwszym usg w 20 tc a rodzilam naturalnie wiec to nic strasznego. Ale jesli chodzi o lot to zawsze lepiej skonsultowac z lek.gin. dla spokoju sumienia
Ewelcia Kamcia widze ze wieczorki udane
A u mnie nic specjalnego. Nadal uziemiona w domciu ale czekam do nastepnego tyg i wtedy to bede jak ta suka spuszczona z lancucha - bez podtekstow oczywiscie:-). Maz wlasnie pojechal do pracy na noc a mnie sie spac nic a nic nie chce... super

reklama
Witam sie z ranka.Brrrr zimno strasznie.Moje dziecko sie rozchorowalo i obrazilo na mnie bo do przedszkola nie idzie.hihi
Tichonek ja spozniona ale filmik i fotki suuper!!!Tez chcialam 3 d ale niestety zrezygnowalam bo za blizniaki chcieli mnie policzyc 240 euro,wiec podziekowalam,i takm mialam usg co dwa tygodnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry