reklama

Mamy z Irlandii!!

i ja witam
Frog-no pięknie-tozto Cię wieki nie widziałam:))))
Gastone-jakie chamstwo i zdzierstwo-co za różnica ile dzieci w brzuchu-czasu tyle samo poswięcaja na usg:/Dziwacy:(
U nas noc.....kiepska-czuję się jakbym w ogóle się nie kładła spać-do Danielka spacer średnio co 50,60minut przed 5tą nie wytrzymalismy i do łóżka-i właściwie tyle mojego spania,bo jak wiem,ze przed 6ta pobudka to już nie zasnę:/ech-ciężki dzień przewiduję...Ale mimo mrozu Wam miłego i udanego zyczę

reklama
Dzień dobry
Jak wyjrzałam rano przez okno to się zastanawiałam, czy to śnieg czy szron. Ania nie miała w dzień drzemki, bo wcześniej jej się nie chciał, udało mi się przetrzymać, po 18 kąpiel i o 19 już spała:-D i w dodatku do 9 tak jak zwykle, dobra dziewczynka. Dała się mamusi wyspać i odpocząć:rofl2:

Witam sie i ja z Wami laseczki. No faktycznie zimno dziś skrobać szyby trzeba:/
Frog no wieki Cie nie widziałam, a sugerowalam spotkanie dziewczyn z Knockanacary to nie wiele chętnych było hihi
Gastone a to zdziercy!!
Ja już coraz bardziej czuje wyjazd do PL:) Jeszcze tylko weekend (któy zapowiada sie fajnie:), w poniedzialek pakowanie i wtorek samolot:)
Miłego dnia

helloł

o zesz jak mi zimno :confused2: jak mam wyjsc rano spod kołdry to wyć mi się chce:confused2: nienawidze zimnicy:sorry:

sandrula
witaj w klubie zimnych :sorry::-D zmarznietych raczej :-D

lubiczanko a co mojemy tłiksikowi sie nie podobało tej nocy? ząbki czy ot tak- sprawdzał Twoją wytrzymałośc ? ;-) dzien nie bedzie taki zły- toż to już piątek :*

asieńko_r gód gerl z Anusi:tak:

moniadan jak ze zdrówkiem u Was?

kamcia cóz za cegiełki masz w avatarku :cool2: och ach ;-)

Zachcialo mi sie chyba pokój na górze pomalować:eek: odświezyc znaczy- najpierw jednak musze z pędem sie zaprzyjaznic a zeby to zrobic musze go poszukać:confused2:

Za tydzien w pl szkole są testy kompetencji- powiem Wam,ze troche tego materiału jest. Juz ten cały tydzien powtarzałyśmy, bo inaczej byśmy sie z Miśką nie wyrobiły:baffled: I chyba jakąs kare na kompa wymyśle to ją nie będzie ciągnęło:-D

Jak jest taka zimnica to nic kompletnie mi sie nie chce.Koc, ciepła herbatka i o ..:-)

Udanego drogie panie

Margaritta-no własnie nie wiem...w dodatku starszaki o 6.15postanowiły wstać i Dawid latał po górze żeby wodę wszędzie pospuszczać:/i to na tyle spania Twixa,bo światła go rozbudziły-teraz spi-łobuz:/ale wycwanię się z drzemka popołudniu:)))Ja też pod kocykiem siedzę,a grzanie chodzi-zimnooooo.
A-na malowanie pokoju też mnie naszło-chcę J naciągnąć żebyśmy sypialnie malnęli...Jak mnie próbuje przekonać,ze po co,że przeciez niedługo tu pomieszkamy to go rozwalam tekstem,ze przecież w ciąży jestem(ciągle się nabijamy z mojego malowania do 2giej w nocy:)))

Ostatnia edycja:
Witam!!
U nas tez zimno i bialo od szronu oczywiscie.

Pranko sie pierze..chatke ogarnelam.M w szpitalu na kontroli a ja lece chyba na kwake do kolezanki.
polamalo ja ze 3 dni temu ,wczoraj nie bylam wiec dzis trza sie pofatygowac.

Witam!
Malowanie powiadacie:happy:Ja wczoraj 1sza warstwe u Wikty polozylam.Dzis 2ga jesli sie uda,obrobka,wykladzina i mozna meble wnosic.
Ladnie sie u nas ciagnie ten remont.No coz,tak to jest z Irolami;-)
Landlord wykladzinke nam do sypialni przytachal wczoraj,wiec tez trzeba polozyc.W drodze jeszcze wykladzina na korytarz i powinno byc cieplo:eek::happy:
Kiedy ja odpoczne..:baffled::confused2:
lubiczanko-wspolczuje nocki.Mala mi wczoraj padla o 4.30 oczywiscie, ale w nocy zle nie bylo wiec nie narzekam;-)

pozdrawiam wszystkie i milego dnia zycze!

Bry:-)
Gdzie tam zimno,co Wy?!Fajnie,rześko jest:tak:
Ja wreszcie chatę do stanu używalności doprowadziłam,obiad mam gwizdany więc luzik;-)Myślę za to,żeby jakieś szybkie ciacho ukręcić,może babkę ale czy mi się zachce to nie wiem:baffled:Mąż oczywiście o moim święcie zapomniał a ja mu jeszcze ciacho mam zaserwować?!:confused2:
Moje dziecię dziś w szkole tylko do 12-tej więc niedługo już będzie:tak:I być może jeszcze jego kolegę dostanę na krótkie przechowanie bo mama tego kolegi też ciężarna i dziś ma wizytę w szpitalu i może nie zdążyć go odebrać:tak:Sama często jestem w takiej sytuacji więc ...
Mieszkania szukam i kiszka:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry