lubiczanka
Fanka BB :)
i ja witam
Frog-no pięknie-tozto Cię wieki nie widziałam
)))
Gastone-jakie chamstwo i zdzierstwo-co za różnica ile dzieci w brzuchu-czasu tyle samo poswięcaja na usg:/Dziwacy
U nas noc.....kiepska-czuję się jakbym w ogóle się nie kładła spać-do Danielka spacer średnio co 50,60minut przed 5tą nie wytrzymalismy i do łóżka-i właściwie tyle mojego spania,bo jak wiem,ze przed 6ta pobudka to już nie zasnę:/ech-ciężki dzień przewiduję...Ale mimo mrozu Wam miłego i udanego zyczę
Frog-no pięknie-tozto Cię wieki nie widziałam
Gastone-jakie chamstwo i zdzierstwo-co za różnica ile dzieci w brzuchu-czasu tyle samo poswięcaja na usg:/Dziwacy
U nas noc.....kiepska-czuję się jakbym w ogóle się nie kładła spać-do Danielka spacer średnio co 50,60minut przed 5tą nie wytrzymalismy i do łóżka-i właściwie tyle mojego spania,bo jak wiem,ze przed 6ta pobudka to już nie zasnę:/ech-ciężki dzień przewiduję...Ale mimo mrozu Wam miłego i udanego zyczę
i w dodatku do 9 tak jak zwykle, dobra dziewczynka. Dała się mamusi wyspać i odpocząć
jak mam wyjsc rano spod kołdry to wyć mi się chce

och ach ;-)
odświezyc znaczy- najpierw jednak musze z pędem sie zaprzyjaznic a zeby to zrobic musze go poszukać
I chyba jakąs kare na kompa wymyśle to ją nie będzie ciągnęło
Ja wczoraj 1sza warstwe u Wikty polozylam.Dzis 2ga jesli sie uda,obrobka,wykladzina i mozna meble wnosic.