reklama

Mamy z Irlandii!!

Larcia, błagam cie nie rób smaka, bo ja tylko chodze i marzę o czyms słodkim a w domu pustki :baffled:

Frog, az trudno uwierzyc ze grzeczny Wiktorek jakis bunt przechodzi :happy2:

Wilwia, to super ze Tobi tak dobrze sie czuje w nowym domku, ja wpadne w przyszłym tygodniu zobaczyc bo juz nie moge sie doczekac :-)

Dziewczyny od której jutro jest alkohol otwarty, bo musze wódke kupic najlepiej z samego rana :-D
a moja Emma wymyśliła sobie nową zabawę, otóz wyciąga z pajacyka jedną nóżke i macha nia i woła "tata tata" tata musi przyjsc połaskotac , wycałowac noge i schowac znów w pajacyka, a ona za 5 minut znów woła, smieszne to jest ale ilez mozna chodzic oglądac noge M juz ma dosc :-D cały dzien nie spała, a teraz zamiast spac to śpiewa w łóżeczku i macha tą nogą :-D

reklama
wilwia cieszę sie,że z domkiem do przodu :-)
a jak już dziecko czuje się dobrze w nowym domku to i wy też tak będziecie się czuli :-)

Moniadan do 22:00 z tego co kojarzę ;-)

patrycja sesja przepiękna :-):-) będę pamiętała o promocji :blink:

Aaron wrocil dodomu kompletnie chory...trzesie sie,telepie, kaszle tak,ze az ma bezdechy...Co sie dzieje!!!!???? Choroby na okolo....
Ja sie juz boje z domu ruszac....a teraz u nas tez wirus...dupa zbita no!latam wiec naokolo niego z herbatkami bo wiecie jak to jest,jak facet chory....UMIERA od razu ;) Oby tylko Alex nie zalapal....blagam...

Moniadan jak ja jeszcze pracowalam na sklepie to sprzedawalismy od 10:30...a teraz to nie wiem.

Tichonku ja tez na diecie a tY ciagle kusisz !oj nununu!:no:;-)
Asienko piekne fotki corci.
PAtrycja jestes the best:)
Wilwia ciesze sie ze wsio idzie ku lepszemu:)i mial Ci kto pomoc:)
Lubiczanko zdrowka zycze:)

uff naczytalam sie i juz nie pamietam co komu mioalam napisac....

dzis jakas busy jestem/bylam...M ma zdjety juz gips i juz go ganialam do zmywania garow-a co!:-D;-)

Misia wszystkiego dobrego z okazji Waszego swieta, nio i zdrówka dla Meza
Asienko M piekne zdjecia i super pamiatka
Tichonku ooooo Ty nie dobra kobieto!!!nie kus tak tymi smakolykami, bom i ja na diecie.
Moniadan ha ha a co Ty przed poludniem juz pic bedziesz;-):-D
Pauletto powodzenia na diecie widze ze dobrze Ci idzie!!!!!! Ja dopiero -3kg i wlasnie zastoj zalapalam a dokladnie miesiac sie juz dietkuje.
ehhhh a u nas dzis nudyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, caly dzien w domku bo az strach sie z domu wynurzac takie wiatrzyskooooo.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry