reklama

Mamy z Irlandii!!

Echhhhhh-to było westchnięcie;)
Obżarłam się jak...przed obiadkiem znowu cieplusią bułę z lidla zapodałam sobie-masakra jakie dobre:)))A potem cały talerz ziemniaków tłuczonych z bigosem i jajem sadzonym...padam teraz na kanapę i wszystko mi w d...ę idzie;)
Kamcia-też mam tak-pada i pada i się odechciewa:(
Aaniu-dawaj jakąś fotę
Ewelcia-zazdroszczę pierogów:))))

reklama
Lubiczanko oz TY!!bigosem mi zapachnialo!!!....ja od wczoraj wreszcie dietuje..hehe ale wlasnie popcornu podjadlam bo M zrobil:)ucieklam na gore specjalnie zeby wiecej dziecia i M zostalo:-D;-)/..
Ania dawaj fotki:)
Tichonku alez mi smaka narobilas na LAsagne fiufiu!!!kiedys czesto robilam.

a ja mialam sie zabrac za UWAGA!!!! "ORGAZM" :zawstydzona/y::-p:-D:rofl2::szok::-D....za pieczenie ciasta o nazwie "ORGAzM"ale mi sie przypomnialo ze bakalie trza na noc namoczyc...ale ttak mysle ze chyba troche to przyspiesze i zamiast w wodce namoczyc to sparze wrzatkiem :)
JAkos za mna chodzi ten "ORGAZM"....:-p

Ewelcia ciekawe co się będzie działo jak to ciacho zjecie:-D:-D
Przepisa zapodaj:-p
A bigosku tez bym zjadła:tak:Może w przyszłym tygodniu go skonstruuję:-p
O pierogach domowych nie wspomnę bo to chyba jedyna potrawa,której jeszcze sama nie robiłam:zawstydzona/y:A uwielbiam:tak:Jakoś się zabrać nie mogę:baffled:
Ale lasagne też nie pogardzę:-pBędzie za jakieś 10 mniut:-p:-pTeż będę wzdychać i zdychać jak się nawtykam,jak Lubiczanka:-D:-D
No,Aniaa czekamy:-)

Ewelcia-a moze wystarczy tego dietowanie-w końcu waga godna pozazdroszczenia-a ileż to sobie odmawiac mozna?
Tichonek-jak po obiadku?Nawtykałas?;)))
A my jutro na kręgle się wybieramy-o ile Dawidka zachowanie nie zmieni nam planów;)Chetni?????

U mnie dzis dzien na pelnych obrotach, dopiero po 16 jak siadlam....to do tej pory wstac nie moge, totalnie sie zwiesilam i tak leze na tej kanapie. A jeszcze glowa mnie rozbolala, wiec niebawem Amande klade spac i sama walne sie chyba wczesniej.
Masakra z ta Japonia, a teraz do Hawaii i pn Mexico doszlo to tsunami. Normalnie swiat sie wali.

oj też pojadłabym bigosiku:-)

a mnie dzisiaj coś w łopatce złapało..
i strasznie mnie boli... mam nadzieje ze mnie jakieś grypsko po tych ciepłych dniach nie rozkłada:baffled:

Witam
No i jestem wściekła Rayn skasował lot którym moja siora miała przyleciec:///!!!!! i dali alternatywny który nam nie pasuje , ale sie wkurzyłam. Pierwszy raz tak mi zrobili uhh i teraz nie znajde nic tak taniego.
Dobranoc

hi!:-) wróciłam:-):-):-)
pobyt udany:tak: podróż tak se pierwszy i ostatni raz leciałam tym ustrojstwem ryanairem:sorry:
ale w Polsce jest zle bardzo naprawde:sorry: cukier to będzie za chwile dobro luksusowe , ludzie robią zapasy, bo ma dojsc do 8 złotych za kilo:szok: kilo mąki ziemniaczanej kosztuje 9 zł :szok: paliwo juz ponad 5 złotych :szok: ludzie smutni , podłamani, boją sie tego co ich czeka w przyszłosci w tym kraju:-(
no nic lece na sniadanie rozpakowac sie i na zakupy, miłego dnia!

Hej.Dzis sie razem przebudziłam z mężem:-).Zjadlam sniadanko w łożku:tak:Za niedlugo trzeba wstac,ogarnąć w domku.No i juz mamy wozeczek i łózeczko dla naszej niuni.:-).Wczoraj bylismy odebrac.Bardzo fajny.:tak:Milego wekeendu dziewczyny.

reklama
a co do cen w pl to swieta prawda drogo jak cholera,moja mam z rana latala po sklepach po cukier dzwonie do niej pytam sie co robi a ona na to ze cukier lata kupic gdzies tam na innym osiedlu to ja na to to co cukru nie ma w sklepach u niej a ona tak jest ale za ponad 5 a wlasnie ma dojsc do 8 zl i ludzie zapasy robia w supermarketach cukru yo juz nie ma a jak jakis jest to przysluguje kazdemu po kg nie wiecej,masakra jakas:(((

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry