Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Na szrot nie idzie bo P szef chce go naprawić,silnik kupić i nam wcisnąć.Więc auto jest jeszcze nadal ubezpieczone i opłacone przez szefa.Miał kupić silnik,P go wstawić na swój koszt i auto wtedy oddać nam
Ale już dwa razy nie taki silnki sprowadził,P płacił za robociznę i tak stracił 300E (wcześniej 200 na drzwi
)...Auta nadal nie ma bo silnik nie ten,my kasę wydaliśmy,auto czeka w Cork na decyzję szefa co dalej i w tym czasie zaje*ali nam dwa koła
No i P przecież szefowi auta w takim stanie nie może oddać
Więc trza te koło dokupić

Damy radę;-)
Mnie i P się podobało,Radkowi trochę mniej
Tzn.dopóki jeszcze popcorn i sok były to ok a potem zaczął się kręcić,rozglądać dookoła,mówić,że tam z tyłu jakaś pani śpi i pytać co chwilę ile minut do końca
Ale to pewnie wszystko dlatego,że niewiele jeszcze rozumiał
Natomiast film był tak głośny,że Mateusz biedny cały seans przeskakał,przewiercił się co i mnie wygodę zabrało
Teraz czekamy aż się pojawi "Cars 2"
Ciekawe czy syn będzie bardziej na tak?

.
,Dzionek szybko minął.
, biega z Fifi- suczka, uczy sie tak szybko ze codziennie cos nowego. Ja zaczynam pakowanie i wielkie sprzatanie, a przy tym troche bede wiecej z Asia, bo troche urlopu wykorzystam
;-)