reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejoo laski :-) pogoda superaśna choć mogłoby być ciut cieplej ale nie ma co narzekać ważne że słonko jest :tak::tak::tak: no i samochodzik już mam musiałam kupić na szybko bo P wylądował na warsztacie i z pomoca przyszła mi frog od niej odkupiłam citroena xsarę :tak::tak: najważniejsze że jeździ :-D:-D:-D:-D
lecę bo mam peeeeeeeełno prania do poskładania i musze jadłospis przygotować i plan organizacyjny na sobotę :sorry2::sorry2::sorry2: Cu later :-):-):-):-)

reklama
Bry:-)
Pogoda faktycznie piękna, ja dopiero mam chwilkę, ale czekam na Ani drzemkę i idę ruskie lepić.

Kasiuelczka piękna czapusia:-)
Pauletta dobrze, że masz autko
Tichonku fajnie, że zakupki udane:-):-):-)

ello!
chciałam się udzielić,ale właśnie Wikta sie obudziła..:sorry2:To se popisałam..
anyway jestem na bieżąco;-):tak:

pozdrawiam słonecznie!idę na obiadzio i na spacerek bo cuuudnie na zewnątrz!:-)Ciekawe jakie prognozy na jutro,muszę sprawdzić.Moze by tak w końcu paradę zaliczyć bo jeszcze nie byłam...:no::zawstydzona/y::blink:

Milego dnia!

Ja tylko na momencik bo sprzątanie mnie wzywa.Też siedzę obżarta,ale muszę ruszyc tyłkiem bo gośc juz jedzie do mnie na wieczorne posiedzenie.

Poczytajcie sobie to.Końcówka jest najlepsza:
BESTY.pl :-D:-D:-D

aha i widzę ,że tutaj o promocjach.To w Tesco jest płyn do płukania Comfort 1,5 litra za 5 euro z hakiem plus następny gratis :))

Ostatnia edycja:
helloo
kamcia ale narobilas smaka tymi racuszkami, az mlodym zrobie bo zero pomyslu na obiad ;-)
Wy tak o tych proszkach z promocji, a ja kupilam plyn do prania "Surf"( w tesco na promocji) na sprobe i mowie Wam jak super pranie pachnie, az sie nie spodziewalam i chyba przy takich plynach juz zostane bo zapach lepszy niz po proszkach i plynach do plukania.
Ja juz dwa prania zrobilam i susze na dworze bo pogoda super, slonko swieci tylko taki zimny wiatr teraz wieje . domek posprzatany, autko takze tylko jeszcze racuszki i wsio gotowe :-)
kasiuleczka-super ta Twoja czapeczka, szkoda, ze corki nie mam bo bym odkupila :-D Ty to masz talencik tylko pogratulowac;-)
lubiczanko-relaksuj sie, relaksuj :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry