reklama

Mamy z Irlandii!!

Marta a nie boisz sie leciec samolotem skoro jestes w 11 tyg?... a wogole to twoja fasolka jest tylko tydzien starsza od mojej! Jak fajnie! Gratuluje!

Czy ktoras z was dziewczyny z Galway jest pod opieka P.Anety Sempki?

Ja lecialam rowniez w 11 tygodniu i bylo wszystko ok..jesli nie plami sie i nie boli to nie ma przeciwwskazan do lotow...bralam nospe przed lotem i napewno Marta tez bedzie brala jak ja znam :-D
a jutro bede leciala tez do l i biore nospe forte ..hehe ...a ogolnie loty znosze dobrze wiec napewno bedzi eok..

i odpo 2. ja jestem pod opieka dr. Sempki

reklama
Ja leciałam w 28 tyg :tak: i zero problemow.Mysle jednak ze to indywidualna kwestia kazdej osoby.:tak:
anineczka
załatwiłas juz te "wazne" sparwy:huh: wyobraz sobie,ze dzis przymroziło u nas:eek: rano to w szoku byłam.Teraz juz sloneczko,ale i tak zimno.Na kawe sie doczekac nie moge ;-):-D
Miłego dnia wszytskim.

Jejku dziewczyny jak zimno.
Takze lecialam samolotem w 18 i 20 tyg ciazy i nic sie nie dzialo oczywiscie gadania bylo nie miara tych wszystkich zwariowanych ciotek polecelismy wrocilismy i wszystko bylo jak najlepiej.pozdrawiam

Marta a nie boisz sie leciec samolotem skoro jestes w 11 tyg?... a wogole to twoja fasolka jest tylko tydzien starsza od mojej! Jak fajnie! Gratuluje!

Czy ktoras z was dziewczyny z Galway jest pod opieka P.Anety Sempki?

Ostatnie pytane...Jak dokleic swoj suwaczek do postow? Nie moge nigdzie znalezc tej opcji...
Ja właśnie wrociłam czuje sie dobrze po zatym moja gin z poski mowi ze jesli ciąża nie jest zagrożona to niewidzi przeciwwskazan.:tak:JA TEZ CI GRATULUJE:-).

Witam sie

Misia GRATULUJE!!!!

Didi gartuluje córeczki!!!!!

Podcyztuje Was ale malo czasu zeby cos napsiac , bo mam gosci z PL , moze potem bedzie wiecej czasu ale tez chce ten czas poswiecic na nauke ang. bo ostanio kiepsko mi idzie chyba cos z pamieci nie tak:-D

ja lecilama w 20 tc z corka w 11 tc i 29 tc
;)
Milego Wiecozrku

Ostatnia edycja:
GRATULACJE DLA ZAFASOLKOWANYCH!!!!!!!!!

Larcia, szkoda że wczoraj nie miałam internetu, gdybym wiedziała, że jedziesz do busy bee, to też bym się wybrała.

Do dr Sempki chodziłam przez całą ciążę prywatnie i mogę o Niej mówić w samych superlatywach.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry