reklama

Mamy z Irlandii!!

hejka:-)
uffff wkoncu sobie siadlam bo od rana doprowadzam dom do uzywalnosci.Stos naczyn czekal,wszedzie zabawki sie walaly przez ta chorobe mlodego calkowicie odpuscilam sprzatanie, bo mi z rak wczoraj nie schodzil.Na szczescie od nocy goraczka sie nie pojawila wiec juz jest lepiej :-).
Wlasnie ciasto drozdzowe upieklam, bo sister ma wpasc na kawke :-)
chorowitkom-zdrowka,zeby te zatoki przestaly bolec i przeziebienie odposcilo na dobre;-)
milej niedzieli dziewczeta :tak:mykam ;-)

reklama
Mnie gardło nie boli już, ale za to kaszlam jak jakiś gruźlik:no::confused2:. Pogoda nastraja mnie depresyjnie:-(. Ania rozmawiała z babcią i ciocią i aż płakała "ciocia chodź". Teraz zasnęła

Zobacz załącznik 354255 llllll.jpg
a tu mój słodziak:-):-):-)
dla tych co nie mają mnie na nk:happy:

Ostatnia edycja:
No my juz po imprezie, zjadlam jeden kawal torta i ledwo dysze tak sie zaslodzilam, teraz smaze kotlety zeby zabic te slodkosc buahhh,
MartaF ale masz przystojnych chlopaków... moge zaklepac jedego dla mojej Olivy? ha ha
gastone ja juz z zatokami od tygodnia walcze lykam tabsy i syropy i nic.

MartaF ha ha ona to jeszcze o chlopakach nie mysli raczej unika ich bo za duzo halasujá, jak bylysmy dzis na imprezie to wiekszosc czasu spedzila mi na kolanach bo chlopaki wariowali. Buahhhhh a ja to sie zdecydowac nie moge bo oboje sa uroczy:-D,a który by dluzej czekal? Bo tata Olivki odda ja dopiero za 27 lat:szok::-D no chyba ze mi sie go uda wczesniej urobic:-D;-)

kasiuleczka jej tatuś ją ma wiesz gdzie.....nigdy jej nie chcial(ja po rozwodzie) a na komunii podszedł tylko do Damiana:/:/także K trzeba pytac kiedy ją wyda za mąż:-D

a co do czekania to Damian jest bardziej cierpliwy:-D z Szymkiem nie ma szans:no:on po tatusiu:tak:szybki:-D:-D:sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry