reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Marta F to w takim razie Komunista zaklepany, skoro on cierpliwy , moja Oliva raczej niecierpliwa (wszystko musi byc na juz) to beda sie wzajemnie uzupelniac.ha ha tak jak ja z moim M bo ja spokojna a on ze tak powiem" pedziwiatr" wszyscy mi sie pytajá jak ja z nim wytrzymuje.
Kurcze smutne to jak mozna nie chciec swojego dziecka :-(

Marta F to w takim razie Komunista zaklepany, skoro on cierpliwy , moja Oliva raczej niecierpliwa (wszystko musi byc na juz) to beda sie wzajemnie uzupelniac.ha ha tak jak ja z moim M bo ja spokojna a on ze tak powiem" pedziwiatr" wszyscy mi sie pytajá jak ja z nim wytrzymuje.
Kurcze smutne to jak mozna nie chciec swojego dziecka :-(

Damian mówi ze poczeka i bardzo chce zobaczyc twoją córcie
ja juz sie z tym pogodzilam,jak sie okazalo ze jestem w ciąży(Damian miał 11 miesięcy) to kazał mi usunąć ale powiedziałam zeby sie walił!!!

Marta F ha ha sesja zdjeciowa Olivki jest na Nk (wyslalm Ci zaproszenie) no chyba ze w realu chce ja zobaczyc to musi troche poczekac az ja sie naucze prowadzic auto , no chyba ze wy bedziecie w poblizu Galway to zapraszamy na kawe ;-)

widze ze tu chcecie swatac juz swoje dzieci:-D:-D;-)
a jest jakas kandydatka dla mojego odwaznego Szymona/????
z gory mowie ze ekonomiczny-sika na nocnik;-):-)

bylismy dzis w Kilkennach na basenie...uff mlody sie wyszalal ponad 2h...ja tez..wrocilismy zmeczeni...

reklama
Witam
U mnie rodzinka jest wesoło i busy:)
Super że sie impezki komunijne udały:) Marta przystojniacha synek:)
Zdrówka dla zatokowców (znam ten ból)
Misia życze cierpliwości i mniej łez!!
Lubiczank a ty żyjesz? I gdzie jest reszta ekipy jakiś potajemny zlot??:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry