reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam

Lubiczankosuper ze Dawidek zadowolony i co najwazniejsze ze sie uroczystosc sie udala...U mnie w domu tez komunie byly zawsze bezalkoholowe,choc przyznam ze tak jak rodzice opowiadli to nie wszytskim gosciom pasowalo ze nie ma alkoholu wtedy moj Tato[*] mowil ze uroczystosc jest dziecka a nie doroslych i tyle...

Gastone ciezki dzien Cie czeka.... ja Ciebie to normalnie podziwiam...abys jutro upatrzyla sobie autko :tak:

Tichonek mowisz ze cisza narazie...

AsienkaM super wyszliscie,cora pieknie wygladala

Ja dzis sobie pospalam bo mi dziecko dalo :-)
Zaraz biore sie za obiad i musze odkurzyc w salonie bo cora chrupkami nakruszyla

reklama
25 naleśników nasmażyłam i zaraz spłynę z gorąca:baffled:
Ale już tylko zawijanie zostało i panierka więc bliżej końca jak dalej:-)

Tichonku mam do Ciebie pytanko,do jakiego fryzjera chodzisz,masz tam jakiegoś w Swords.
A ja dziś pospałam,śniadanko juz zjedzone.Za niedlugo trzeba sie brac za porzadki.
Milego Dzionka.
Ja jeżdżę do salonu w Dublinie,niedaleko Jervisa nk.pl ale z tego co wiem to otwarli niedawno solarium i fryzjera polskiego w Swords,na przeciw Penneysa:tak:Ja jestem zadowolona z tego co do tej pory jeżdżę więc nie zmieniam bo fryzjerka już zna moje włosy,wie jak obciąć i takie tam ale może i ten w Swords dobry:sorry:...Nie mam pojęcia:sorry:

witam

przeżyłam dzień w pracy:/:/

ja w piątek pytałam szefa jak sie tutaj komunie obchodzi:-)a on mi powiedział ze dlaczego komunia jest w sobote a nie w niedziele???bo oni tutaj 2 dni piją:-D i zeby dali rade w poniedziałek do pracy iść:-D

tichonek a na ciebie to juz czas:-) jazda do szpitala!!pogadaj z Mateuszekiem i heja:-D

Ciao!

Wpadlam sie przywitac :)

U nas troche lepiej. Pierwsze emocje opadly...Alex troche lepiej. Ma swoje chwile,momenty grozy ale generalnie nie jest najgorzej.Postanowilam nie myslec za duzo o tym,jak to bedzie jak Aaron wroci do pracy i zyje z dnia na dzien. Tymianek nasz malutki spokojny sie okazal...duzo spi. Ja moge wiec duzo w domu zrobic i pobawic sie z Alusiem tez. O wiele mniej je niz Alex..troche pociumka i zasypia. W nocy ladnie spi na moim cycu niczym na podusi :)))
No nic lece dalej. Tichonek-trzymam kciuki:)

Tichonku ja chodze tu u siebie do fryzjerki polskiej,ma tu swoj salon w Balbriggan.
A powiedz mi Ty chodzisz do Polki czy Iryski.I czy dużo płacisz.bo tu płace prawie 100euro.
Misia to fajnie ze już troche lepiej u Ciebie,zobaczysz z dnia na dzień bedzie coraz lepiej.

Ostatnia edycja:
hej!

misia-dobrze czytać ze u Was lepiej. Tymus ma już tydzień..:szok:Dla mnie jakbyś rodziła przedwczoraj :szok:;-)Al już się pewnie oswoił z myślą ze ma brata. Niech będzie już tylko lepiej!Poradzisz sobie na pewno:tak:
Tichonek-super fryzurka!:tak:

Wikta mi się przestawiła i od 3ch dni nie chodzi na drzemkę wcześniej jak o 15tej.Za chiny wcześniej nie zaśnie. Teraz ja położyłam, ale ciągle słyszę,wiec pewnie i dziś nie będzie inaczej:eek:Nie wiem o co kaman:no::eek:

Ta pogoda...dzizas wstrętnie jest. Wczoraj cały dzień kominek hulał bo 17 stopni w domu to jednak za mało..
Ja jakaś taka nie do życia za bardzo. A. znowu ma ciągły ból głowy..i tako.

idę bo tam spania nie będzie..:confused2:
miłego dnia!

gliwa ja tu chodze do salonu(do polki) i ostatnio zapłaciłam za balejaż ze ścięciem 55e:-)

To malo Marta placisz ja chodze tam gdzie Gliwa ostatnio jak bylam to tez bez 6 euro zaplacilam 100

Misia super ze powoli wszystko wraca do normy,skoro masz czas zeby napisac na forum co u Ciebie to nie jest zle :tak::-)

Tichonek a ja Cie nie widzialam w nowej odslonie :no: ukrywasz sie czy co ;-)pewnie na fajsie zdjecie wstawilas bo nk nie ma:no:

reklama
Misia... teraz bedzie juz tylko lepiej..:)

no a my po wizycie u lekarza i ku mojemu zdiwieniu gdzie myslalam ze Ewa dostanie antybiotyk a tu wszystko ok.ale to Albert dostal antybiotyk ..myslalam ze u niego to tylko chrypka a tu prosze powiekszony migdal chyba jesli dobrze zroumialam czyli na moj lep to poczatki anginy ... wiec siedzi w domu kilka dni a ja dostane w dekiel

Do góry