reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

już docztałąm o co chodzi z tyim przepisałm... :-p

i tak już przy okazji pomyslałam ze moze te tematy z wyborem moda można już usunąć:tak:;-)

Ostatnia edycja:
reklama
anineczko tichonku

ja mam propozycję :-p
niech tichonek napisze 2 czy nawet 3 posty w i napisze po 3 kropki w każdym ...(bo pustych nie można post ów dawać)
Ty później połącz je ze swoimi a przy łaczeniu bedziesz miała możliwość wyboru czyj ma zostać post czy anineczki czy tichonka i ustaw na tichonka i bedzie mogła je edytować:tak::-)

misia
to niezłą miałaś babeczkę..
moja nic mi o jedzeniu nie mówiła ani teraz ani przy 1 porodzie..
tylko pytała czy wszystko ok jakie kupki robi dziecko czy śpi i czy płacze dużo :-)
a tk to nic mi nie prawiłą ani o jedzeniu ani o wychowaniu ... także nie przejmuj się .. masz już 1 dziecko sama lepiej wiesz co możesz a co nie :tak:

Ostatnia edycja:
Temat widze SKARPETKI:-):-),prawie każda rodziła w skarpetkach z Was.No zobaczymy jak to bedzie zemna :-).
A ja niedawno wrociłam z mężem ze sklepiku.Na dworzu nawet ciepło.
Siedzimy i ogladamy telewizje,M pije piwko,a ja cherbatke z cytrynka.
Milego wieczorku.

Aaniu-a bo ja taka zalatana jestem-wpadam i wypadam
za co przepraszam:(((Udanego wieczorku i miłej nocki:*
Margaritta-jak tam?Trzymałam kciuki z całych sił:)

ViKamciu good idea,zobaczymy co Tichonek na to ;-)

będe taka i ładnie poprosiłam męża o zrobienie gołąbków :laugh2: tak mi Tichonek smaka narobiła :-D

Lubiczanko to ty będziesz Królową Elżunie witac w drzwiach :szok::szok::-D:-D

ello
My dzis kulki zaliczylysmy:-), a przez to dzionek nam szybciej minal nio i nie siedzialysmy caly dzien w domku:tak:(normalnie depresji mozna sie nabawic)
Ja tez z tych rodzacych w skarpetkach:-D a odnosnie tej smierci lozeczkowej to mialam "schize" ,w szpitalu i w domku gdy Oliva za dlugo spala sprawdzalam czy oddycha.:sorry:Nawet w nocy wstawalam i podchodzilam do lozeczka zerknac czy wszystko oki.
Margaritta sto latek dla córci i powodzenia na egzaminie
Madbebe jeszcze troszke i córcia z tych drzemek w poludnie wyrosnie, albo sama bedziesz musiala ja odzwyczaic:tak:( ja musialam bo Olivy drzemki przesunely sie na 16 a to juz bylo zdecydowanie za poxno)

Tichonku ha ha jak masz takiego peda do gotowania moze i mnie uzupelnisz zamrazalké:laugh2: swojá drogá to moze dzis pojedziesz chlopaki majá co jesc:laugh2:
ja ur 11 dni przed terminem gotowalam fasolke po bretonsku i nie zdazylam pozamrazac a wieczorem juz mi po nogach polecialo:rofl2: i M przez 3 dni wpierdzielal fasolke :happy:do tej pory na nia patrzec nie moze:laugh2:

Mi tez chodzą golabki po głowie ale ja chyba bez zawijania zrobie bo szybciej
Madbebe no Wiki po tatusiu odziedziczyła zdolności do "majsterkowania" przy sprzetach :-)
Mi sie udało uruchomic ale musiałam na nowo anteny ustawiać i pobierać listę programów
Aniaa Dzieki za przepis
Emma ostatnio strasznie wybredna nie wiem co jej gotować
Kurcze okazało sie ze moj tata ma zacme
Miała któraś z was z tym doczynienia?
Lubiczanko czy ty jutro bedziesz w Dublinie?

reklama
A ja egoistka poczytam was w lozku.Narazie sie pochwale ze kupilam autko!Tadam.
Ale sie ciesze.Pochwale sie siebo sie ciesze,bo sprawnie to poszlo.Nie zdazylam wystawic lagunki a juz ja sprzedalam i dzis juz mam nowe ;-)To moje cacko,tylko moje!
media[4].jpg1.jpg

Do góry