reklama

Mamy z Irlandii!!

A ja już spis treści Kasi zrobiłam u siebie na wątku:-pNie widziałam wcześniej posta ViKamci i sobie poradziłam inaczej:sorry:Można skasować Kasi temat bo wszystko mam u siebie:tak:Teraz tylko muszę pododawać te przepisy pozostałe,które nie zostały jeszcze zaksięgowane:-)
Gastone no ładne cacko:-)

reklama
Hello my dziś busy opiekowałam sie dziecmi choć bawią się bardo ładnie musze przyznać:) Rodzinka pojechała w miasto zwiedzać. Usmazyłam im naleśniki, potem byliśmy na kulkach , i teraz skończyłam smażyć gofry:)
Widze że ochotnik sie znalazł do przepisów supcio Tichonku:)
Gastone fajna bryczka oby dobrze służyła.
Ja chyba też rodziłam w skarpetkach:)
Miłego wieczorku

Heloł

U nas dzionek spokojny:-).
Zuzia zaczela jesc po troszku obiadki:-). dzisiaj zjadla marchewke z kartofelkiem i to sporo, ale lepiej jej smakowal sloiczek bo ostatnio zrobilam sama i nie za bardzo jej szlo.
Ostatnio coraz wiecej sie smieje, nauczyla sie nas zaczepiac np. okolo 7 rano je i klade ja do nas do lozka i ide robic kanapki do pracy dla P a ona przekreca sie tak aby kopac P zeby sie do niej odwrocil:-D.

Margarita wszystkiego najlepszego dla cory
Tichonek dawaj na porodowke, czekamy na Mateuszka
Asienka_r jak tam zdrowko
Aniaa a jak tam u Ciebie, jak samopoczucie
Misia to faktycznie dziwna nurse Ci sie trafila
Gastone fajne autko

cos mialam jeszcze napisac... ooo juz wiem ja rodzilam bez skarpetek, mimo ze w styczniu, bo bylo mi strasznie goraco az kaloryfer przykrecalam i paznokietki u stop mialam pomalowane na czerwono:-).

Gastone autko sliczne!
Tichonku good job!!!a teraz biegiem na porodowke!
Ach Ty narobilas mi smakana golabki...ale w przyszlym tyg dopiero chyba zrobie:)
margaritta wszsytkiego najlepszego dla Twej Miski zycze!!!
jak tam egzamin Ci poszedl?

my dizs wiekszosc dnia na dworzu...bylo o wiele cieplej niz ostatnio i duuuzo przyjemniej..
szym dopiero wyladowal w wyrku po 21,mialo godzinne opoznienie.
Cieplej to i dzieci pelno na osiedlu!

EDIT:
ma ktoras wiekszy biust???
http://facet.wp.pl/kat,70996,wid,13416582,wiadomosc.html

Ostatnia edycja:
reklama
hejka:-)
wczoraj nic nie pisalam bo mi cos w kark weszlo i glowa ruszac nie moge:baffled:Wczoraj do poludnia na kulkach bylo jeszcze w miare, pozniej posmarowalam sobie mascia i to byl blad,nawet ruszyc sie nie moglam,lzy w oczach przy minimalnym ruchu glowa.J mial polewke ze mnie bo chodzilam jak robocop:-D:-DNiestety dzis nie lepiej, a nocka to istna meczarnia:szok: masakra wrrrrrrrrrr

Tichonku-jestes jeszcze z nami??
gaston-niezle autko :rolleyes:
Margaritta-spoznione zyczonka dla twej coruni:-)
Misia-alez Ci sie trafila zacofana nurse, powinni je do edukowac:laugh2:
Larcia-doszlas juz do siebie??

kurcze zostawilam kawe na stoliku i mi sie mlody do niej dorwal i mowi ze mniami :szok::-D:-D lece bo mi cala wypije i spac na drzemke jeszcze nie pojdzie:-D:-D
milego dzionka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry