reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam sie:-) Spiaca jeszcze ja mops..Wogole ostatnio od kilku tygodni ciagle jestem spiaca.Cukier badalam,wszystkie badania robilam wiec zdrowa jestemNie wiem o co chodzi..W ciagu kilku minut potrafie odleciec..Gdyby nie dzieci spalabym calymi dniami.

reklama
witam się!

Spadam zaraz na zakupy bo potrzebuje kilku rzeczy. Widze ze się przejaśnia za oknem...czyżby się rozpogodziło wreszcie?:blink:
marcysia
-ha ha..miałam te sama akcje dzisiaj.Po powrocie z łazienki zastałam mala na
ławie (nauczyła się wchodzić) z paluchami w kubku.Moje dziecko jest amatorem pianki z kolei;-)

miłego dnia!

Bry:-) (albo:confused2:)
Tak,Marcysia jestem jeszcze z Wami:sorry2:I się nigdzie nie wybieram na tę chwilę:sorry2:
Dziś leżę i odpoczywam,nic nie gotuję,nic nie sprzątam bo mi nogi eksplodują:sorry2:
Jutro wizyta w szpitalu i już się cieszę:crazy:Tyle godzin bez miejsca siedzącego:wściekła/y:P jedzie ze mną,może coś wskóra bo jak pomyślę o 2 tygodniach po terminie i wywoływaniu dopiero wtedy to już mi się odechciewa wszystkiego:no:
Margaritta jest piąteczka?Czy tylko z minusem?:-DBo,że zdałaś to nawet nie podlega wątpliwości:-)

Witam

AsienkaM ogolnie dobrze procz tego ze nogi puchna

Gastone a badania na tarczyce robilas?Wystarczy zrobic wyniki TSH, fT3 i fT4 i

Tichonek moze P wez w obroty wieczorkiem :-D

Ja niedawno wstalam,sniadanko zjadlam i teraz sobie siedzimy moj ma dzis wolne :tak:planujemy co by tu robic

helloł

ehh- z mamcią na skype pogadałam i mi się chyba oko spociło :sorry2:

Tichonku, ewelcia - na 30 punktów mozliwych do zdobycia dostałam... 26:cool2: soł- myśle,ze będzie dobrze- wyniki na poczatku czerwca. dzięki dziewczynki za doping;-)

Tichonku to Radzio "zawiedziony" bedzie jak Mati wytrzyma do przyjazdu tesciów:-D nie no dzołk- i tak bedzie rozrdowany bo dziadkowie będą:-)

madbebe u nas się tam nic nie rozjasnia :confused2: szaro i spiąco strasznie

marcysia a moze Cię "zawiało"- jak to zwykła mawiac moja mamcia. Boli wiem, ale kiedys minie ;-) No i wlasnie maścią sie tego ponoć nie traktuje. Oby szybko sobie poszło.

anineczko zasnęłaś znow gdzies na siedząco?? :sorry2: i ja tak miałam z dziewczynkami- choc z Martysią częsciej- normlanie niezaleznie od pory dnia i miejsca- siup i juz mnie nie było :sorry2::-D

moniadan
pozwolę sobie odpowiedziec za lubiczanke- dziś chyba nie ona zjawi się w Dublinie, ale moze i plany sie zmieniły od 2 dni. Jak sie miewa mój kolega Eryk? czekam na opowiesci o tapirach :-p:-D

Tak mnie pochłonęło przygotowywanie tego dnia otwartego w naszej polskiej szkole,ze kompletnie zapomniałam o tym,ze moze jakies pranie by trza czy coś:confused2:
ale pogoda zadna więc sobie tak to tez tłumaczę.:-D

Spokojnego dnia kobietki

aaa Gastone fajna furka:cool2:

Witam.
Gastone fajne autko:-).
Tichonku to Cie trzyma Mateuszek.
A ja siedze i kończe sniadanko,pogoda taka sobie oby tylko nie padało.
I oczywiście ogladam swój serial Nie Igraj z aniołem:-).
Miłego Dzionka.

reklama
Asieńko, Aniu - dziękuję :-)

A ja się poczepiam trochę a co :happy: a propos tego wątku z przepisami. Tichonkowa zdolna bestia jest to powinna ogarnąc :baffled::-D Mianowicie sobie tak myślałam, ze... może dałoby rade.. np.. posegregować te przepisy "tematycznie' :baffled: tzn. zapiekanki do zapiekanek, ciasta do ciast, surówki do surówek:baffled: wiem roboty a roboty,ale.. może warto :sorry2:

Pokrzywke zaprzyłam i pranie wstawiłam. Olllleee:cool2:

A mialam pisać, od poniedziałku moja Nikola przeszła na salę do dzieci starszych - po godzinie po dwie,ale widze, ze nie zrobiło jej to róznicy. Jaka była uchachana tak zostało ;-)

Do góry