reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Ania 83 te badania tez robilam.Caly komplex zafundowalam w Pl sobie ;-)

Apropo zmeczenia,wiecie co sie dzieje jak pije redbulla?Normalnie zasypiam:-D

Margaritta wiedziałam:-)Gratulacje:tak:
Co do spisu treści...Też o tym myślałam,ale to trochę trudne z przyczyn technicznych:sorry2:Bo jak widziałaś,nie da się wszystkich przepisów w jednym poście zmieścić.I teraz na przykład,ciast będzie dużo i będę musiała je dzielić na więcej niż jeden post:sorry2:Dopiero będzie popieprzone:baffled:Jak na razie wszystkie przepisy już skatalogowałam:tak:Zrobię je alfabetycznie jak mi się uda bo to też wyższa sztuka jazdy:baffled:Czy tak Ci wystarczy?:sorry2:
Niom,a Radek mówi,że już jutro dzidziuś będzie się rodził:baffled:A tu cisza i weź dziecku wytłumacz czemu nie ma brata skoro miał być :-D
Anineczko,mnie się Aidan nie podobi:no:

Tichonek-się uwinęłaś z tymi przepisami:szok:gratulejszyn i dzięki..:tak:;-) Jakby nie było,czy alfabetycznie,czy tematycznie,czy jeszcze inaczej-ważne ze jest,bo to duuuzo ułatwia.Mi tam rybka;-)
I nie czekaj na ten poród-będzie kiedy ma być;-)Wieeeem ze ciężko,ale...Ty tez wiedziałaś ze tak będzie ;-):-)
anineczko-i mnie się imię nie widzi:no::sorry2:A polskich rozsądnych nie ma?:-p;-):sorry2::-)
Margaritta-no tu rewelacji pogodowych tez nie ma,ale nie pada póki co-to już plus.I pranie schnie,jak najbardziej,wiec wymówka Twa kiepska,coby go nie robić:sorry2:;-):-p:-D
Gratuluje bystrzacho!Znalazłabyś i mi jakiś kurs,darmowy oczywiście ;-):tak::happy:

Powróciłam z zakupów jakiś czas temu,mala zasypia..Chyba czas na śniadanie i za obiad trza się brać...:blink:

Po pierwsze dzien dobry.
po drugie Margaritta gratulejszyn:-):tak:
po trzecie Anineczko imie mi sie nie podoba,ale decyzja i tak nalezy do Was:)

pogoda w kratke...jak zaswieci slonko to w miare cieplo,ale jak zajdzie i wiatr sie zerwie to glowe moze urwac...no i zaczyna padac i z achwiel przestaje ....juz kilka razy tak bylo

taaaak się zastanawiałam nad tym imieniem,sama nie wiem co sądzic o nim,jeszcze się zastanowię.

madbebe a dlaczego miałabym dawac polskie rozsądne imię? Bo nie kumam ;-)
Dwoje nie ma polskich rozsądnych imion i jakoś żyją ;-):laugh2::laugh2:

wcinam gołąbeczki i chyba walnę się na kanapie....mam wrażenie,że o niczym innym ostatnio nie piszę :baffled:

anineczko hmm powiem Ci , ze zaden kujon ze mnie- gdybym sie uczyła własnie to full mark byłby mój :cool2: a tak zdana na własne IQ wyszlo jak wyszło :-D bigosu nie zjaraj:happy: Chociaz podobno jak się przypali to jest jeszcze lepszy :-)

Tichonku moj- no własnie mi nie wystarczy tak :nerd::-D ale co zrobić- i tak jest o niebo lepiej . Dobra robota w sumie;-)

madbebe ha poprawkę nanosze- słonce wyszlo+wiatr i juz mi pranko schnie na dworze:-p serio swieci nawet do tej pory ;-)Sniadanie chyba to drugie miałaś na myśli :nerd:
A a propos kursow- wydaje mnie się ,ze znalazłabys coś u siebie. A jak nie- zapraszam do nas- co dzień nawet możesz się kursować:tak: za free

Niki spi zaraz Miśka wróci -G tez - obiad- jakie to wszystko przewidywalne :confused2:

Witam przelotem
Anineczko-no prawie na progu ją witać będę;))))a imię-do imienia nic nie mam,ale Dawid ma Aidana kolegę-bachor:/
Margaritta-no brawo!!!Jestem z Ciebie dumna:)
Monidan-już mnie wczoraj nie było:(A no Dublin na mnie czeka-ale niestety w nocy,więc i tak nic ze spotkania by nie wyszło:(((
Madbebe-moje dziecię zamiast w kawce czy też piance gustuje w herbatce-a właściwie w ciachach w niej maczanych:/
No i to na tyle-Dadzia chora...obiad trzeba zmontować,bo Rodzice stwierdzą,że głodni u mnie chodzili;)Szkoda,że pogoda taka a nie inna:(
Jestem z Wami myslami:*

reklama
Do góry