reklama

Mamy z Irlandii!!

anineczko-ale dwa pozostałe doskonale brzmią po polsku,tzn. maja odpowiednik a te tamto nie. No może przesadziłam z tym rozsądkiem..:rolleyes:;-)
Naprawdę Ci się podoba?:blink:
Margaritta-no może i bym znalazła...;-)
A widzisz,mówiłam ze dobra pogoda na pranie:-p
lubiczanko-nieeee no moja tez słodyczami nie pogardzi.Wprost przeciwnie:-D Nie byłoby to moje dziecię ;-) Ale staram się jej dawać coś domowego..Zapewne Daniel tez mamine ciacha tak wsuwa. Mieć taka kucharkę za mamę i nie korzystać,phi;-):-D Grzeszyłby..:blink:
Ostatnio Wika dostała pakę lizaków od wujka.Jako ze jadła lizaka 2gi raz w życiu,nie wiedziała jak się za niego zabrać ;-):-D Dzis sobie o nich przypomniała i mówi żeby jej dać patyczek..:-D

reklama
Tichonku moj- no własnie mi nie wystarczy tak :nerd::-D ale co zrobić- i tak jest o niebo lepiej . Dobra robota w sumie;-)
Eeech,Ty blondynko Ty!:-DPrzecież skoro jest spis alfabetycznie zrobiony to jak lecą ciasta to lecą,jak lecą zapiekanki to też koło siebie,nie?!:-DAle bidulko,jak coś nie będziesz mogła znaleźć to się do mnie zwróć,ja to odnajdę:-D
Właśnie skończyłam,tzn.dopięłam spis na ostatni guzik,wsio leci alfabetycznie:tak:
Fajnie się pobawiłam,a czas do porodu i tak nie zleciał:sorry2::-D
Lubiczanko zdrówka dla Dadzi:tak:

Tichonku blondi sobie wypraszam. Alfabetycznie nie bylo jak zaglądalam tam. Jednak jak sobie nie poradze to wiem ze Ty i owszem:-) i wcale placek do góry nogami nie jest koło babki:baffled::-D

Ostatnia edycja:
Ja wlasnie sobie zdjecia zgrywam bo chce isc wywolac i tak mnie na wspominki wzielo...Nacia taka malutka byla,zlecialo prawie trzy latka nawet nie wiadomo kiedy:tak:

Gliwa dawaj na kawke do nas :-):tak: jak Ci sie nudzi:tak:

Anineczko imie Wy wybieracie,jesli Ci sie podoba to czemu nie...ja tam szczerze to mam gdzies czy komus sie podoba imie jakie damy dla corci

Cora tak sie rozpycha w brzuchu az mnie boli :/
drugi net musimy wziasc bo ten mnie do szalu doprowadza :angry:

reklama
no na pewno,tylko skąd Tichonkowa o tym wie?:confused::-D
Aniu-i ja zdjęcia wybieram.Chcesz linka do strony,coby je wywołać online?Możesz odbitki odebrać w zakładzie lub otrzymać je poczta;-):happy2:
edit:do tego,po rejestracji, otrzymasz 20darmowych wydruków 5x7 jako nowy użytkownik

A poprosze o linka :tak: teraz mamy promocje u nas w tesco wiec ide zobaczyc co i jak :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry