reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hejoo laski :-) u mnie cisza w domku jak makiem zasiał:blink: Zuza poszła na drugą drzemkę bo poranna jej nie wyszła przez wycieczkę do Galway, spała tylko pół godzinki i nie dała rady. Teraz mi chrapie do niani, ciekawe ile tym razem pośpi. Wiktorek w przedszkolu, wczoraj miał tylko jedną wpadkę z siusianiem a tak to wołał :-):-):-):-) normalnie duma mnie rozpiera:tak: aaaa w ogóle jaka akcja dziś, po powrocie do domku Zuza usiadła na Wiktorka nocnik i zrobiła kupę :szok::szok::szok::-) oczywiście w pieluchę ale siedząc na nocniku :-D:-D:-D
Madbebe Twoje gołąbki dwa razy a moich nie ma wcale :confused2::dry: normalnie Tichonek będzie foch jak nic :evil::growl::rofl::rofl::rofl:
Margaritta gratuluję i spóźnione życzenia dla Twej córci przesyłam :tak::tak::tak:
Lecę trzasnąć jakąś kawkę po papa mi się drze niemiłosiernie :sorry2::sorry2:;-)

a moje gołąbki są w spisie dwa razy..tyryryry...;-):-D
Już nie:-D
Liniki były dwa różne,tylko nazwę źle napisałam przy drugim bo te były Pauletty:tak:Biję się w pierś,a mam sporą:-DTo pewnie przez to,że wczoraj pół dnia ze swoimi gołąbkami walczyłam:-D:-DJuż korekta poszła:-D
A poważnie,bardzo możliwe,że coś będzie nie tak więc jak ktoś coś znajdzie to dajcie znać,naprawię:tak:Strasznie dużo tego:sorry2:

a mi dzisiaj samochód rozwalił dziadek,łącznie 5 samochodów skasował:angry::wściekła/y:nie da sie nim jeździc:no:ma któraś w 123.ie ubezpieczenie??nie wiecie czy dają samochód zastępczy???:sorry2:

margaritta sto lat dla córci!!1

Madbebe dzieki bardzo ....

Marta dobrze ze Ci sie nic nie stalo

A my wlasnie wrocilismy z zakupow,wcinam kanapeczki z pieczywkiem razowym jeszcze ciepluski chlebek i z twarozkiem:tak: dobre pieczywko maja z lidla

Liniki były dwa różne,tylko nazwę źle napisałam przy drugim bo te były Pauletty:tak:
hmmm..a mi za każdym razem wyskakiwał mój post..:confused:Nic to,ważne ze pauletty gołąbki się znalazły;-):-)

aniaa-nie ma sprawy;-)
Marta-co dziadek zmajstrował bom ciekawa..:sorry2::-pCo Ci uszkodził?:crazy:
I rzeczywiście szczęście ze z Toba OK:tak:

marcysia a moze Cię "zawiało"- jak to zwykła mawiac moja mamcia. Boli wiem, ale kiedys minie ;-) No i wlasnie maścią sie tego ponoć nie traktuje. Oby szybko sobie poszło.
bardzo mozliwe, ze to zawianie,bo nieraz z mokra glowa na zewnatrz wyskocze:sorry2:,bolalo niemilosiernie ale po goracym prysznicu troszke przeszlo a teraz juz jest w miare.
Pauletta-gratki dla Wiktorka,ze tak dobrze mu idzie:-),a male wpadki wszystkim dzieciom sie zdarzaja
Marta-OMG:szok: dobrze, ze Ty cala:tak:
lece bo dzieci mi zyc nie daja:crazy: jak widza mnie przy kompie

A ja dzis z M bylismy u fryzjera,ja grzyweczke podciąć.A mój M sie obciąć :-).
Teraz siedzimy i ogladamy You Can Dance.
Jakas dziś jestem nie do życia,nic mi sie niechce.
Marta dobrze że nic Ci sie nie stało.
Miłego Wieczorku.

reklama
MArta cale szczescie ze Tobie sie nic nie stalo...wspolczuje tej calej sytuacji!!!

ja sie dzis nalazilam az mi nogi w dooope wchodza....
cieplej sie zrobilo to Szym tylko na dworze chce siedziec:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry