reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hej
Dziewczyny, podobno jak macie paragony to mozna mięso oddac do sklepu i zwrócą pieniądze

Ja ostatnio nie mam ochoty na mięso, bardziej do słodkiego mnie ciagnie (czego normalnie nie jem :-D) ale w zeszłym tygodniu zrobiłam dla rodzinki schabowe i zjadłam przy okazji

ale tak jak pisze Larcia, skażenie jest bardzo małe, też słyszelismy w wiadomościach, taki poziom skazenia był w Belgii w latach 90tych i później prowadzono badania na populacji ludzi, nie wykryto żadnych chorób...
co nie znaczy żeby zjadac popsute mięso, lepiej dmuchac na zimne

Misia byłam ostanio w Smythie i jakaś Polka mnie obsługiwała, ale nie czułam czosnku :-D
a jak wygladasz, jak cie rozpoznam następnym razem to zagadam :-)

U mnie jest siostra z rodzinka, synek przeszczęsliwy bo bawi sie z kuzynkami, a jutro ostatni dzien w Irlandii o 3 nad ranem lecimy do Polski na całe 3 tygodnie :tak:

Hej dziewczynki.
Do Polski też dotarło to mięsko.650 ton,zresztą do 12 krajów UE dotarło ;-)
Laptop mi padł i jest w servisie,korzystam gościnnie z kompa :dry:
Margaritta nooo wielka tajemnica nie jest to moje coś,bo to tylko kurs na prawo jazdy,ale jakoś nie chwale się tym bo jak nie zdam to się lekko załamię :baffled:
W styczniu mam egzamin i jak tylko zdam to pakuję się do męża :tak:
Musze jeszcze pogonic M do ambasady po zgode na wyrobienie młodszemu paszport bo wygasł 4 grudnia.Mam nadzieje,że trafie na jakąś normalną urzędniczke i pogoni mi wyrób paszportu w 8 dni jak to miało miejsce poprzednio dla mojego starszaka :blink:
A tak to się obijamy.Młodszemu idą kolejne zęby i jest straszną marudą...zresztą on marudzi wiecznie,taki mamisynek :baffled::-D
Na święta przyleci mój brat z żonką i 2 dzieci i to już wogóle będzie meksyk :-D:-D
Ale chociaż będzie wesoło.Tylko szkoda,że mój M nie może :-:)dry:
Choc są promocje z ryanair od 15-28 grudnia już za 20 zł mozna poleciec do Irlandii ale niewiem czy mi się chce samej leciec z dwójką powsinóg,które na tylku ani minuty nie usiedzą :happy:

Pozdrawiam Was wszystkie :tak:

Hello:)

W Smythcie pracuja 3 Polki:))) Ja nosze okulary i obecnie pracuje na kasach:) A teraz siedze na tygodniowym zwolnieniu i gapie sie w TV.....na mnie 5 warstw swetrow, szalik i kaptur. Oblozona poduszkami i kocami...na okolo walaja sie chusteczki....generalnie obrazek zalosny:))) Trzymajcie sie zdrowo Mamuski:)

a Ja tylko szybciutko chcę życzyć WESOŁYCH ŚWIĄT, SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU I UDANEJ ZABAWY SYLWESTROWEJ (trochę szybko ale dziś lecimy do Pl, a tam za bardzo nie będę miała neta)

hej dziewczynki ja jeszcze w polsce w poniedziałek wracam do Irlandi .chciałam sie z wami podzielić wiadomością o tusz wczoraj byłam u gin i powiedział mi,ze bede mieć dzidzie jestem w 10tyg ciazy:-)!pozdrawiam
W niedziele moje marzenie o dziecku sie skończyły,o godz 21szej pojechałam z M do szpitala bo( zaczelam plamic)bynajmniej tak myślałam w szpitalu zrobili mi badania i powiedzieli ,ze w ciaży nie jestem wiec pokazałam zaświadczenie od gin z polski i ponowili badania wyszły niegatywnie,a ja jakoś niemoglam w to uwierzyć wiec w pon rano pojechałam do PolMedu do doktor Anety która zrobiła mi usg,które potwierdziło ze ciąży niebylo rozplakałam sie :-(no i tak skończyło sie moje szczeście:-( Jest mi bardzo zle i smutro narazie mam @,a po niej mam zaczość brac tabletki przepisane przez p.Anete.Niemoge zrozumiec czemu lekarka z polski tak sie pomylila skoro jest taki dobry lekarzem:wściekła/y:I to tyle :-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
Marta...

To takie smutne...bardzo Ci wspolczuje takiego rozczarowania.

Z drugiej strony to normalnie nieprawdopodobne i oburzajace jak lekarz mogl sie tak pomylic??? To on nie widzial na USG czy jest dzidzia, czy nie?? szok....

Trzymaj sie Marta:)

reklama
Do góry