Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak dobrze, że ten dzien już dobiega ku końcowi

P musiał zostać dzisiaj w domu, bo ja rano na kurs szłam a Zuzka wieczorem gorączki dostała i mało spała w nocy więc nie chciałam jej po ludziach szlajać i P wziął wolne...masakra chyba jej zęby idą ale bidulka nie do życia dziś
nadwrażliwa na ból ...lekkie puknięcia w cokolwiek a ta się zanosiła od płaczu:-( teraz śpi ale co jakiś czas się budzi ze strasznym płaczem...kurcze noooo, że te zębiska muszą tak boleć
:-
Wiktorek kolejny dzień bez wpadek :-) nooo nie taki diabeł straszny ;-) a jeszcze dwa tygodnie temu nauczycielka z klasy, którą byłam oglądać w nowej szkole mówiła, żebym się nie przejmowała, że on w pieluszce bo dzieci z ASD bardzo często ok 6-7 roku się z nimi żegnają

a tu całkiem nam sprawnie poszło tfu tfu tfu oby nie zapeszyć ;-);-);-)

my też całkiem niedawno kupiliśmy samochód a już wspomaganie musieliśmy wymienić a teraz sprzęgło się szykuję na wymianę 
na szczęście W jutro i w szkole i w przedszkolu więc będę mogła jej poświęcić cały mój czas 

p.s. tak , nie pisałam na blogu aby nie zapeszyć :-)Tichonku-szczęśliwego rozwiązania!
gastone-kupowaliście od prywatnej osoby czy od dealera?
Miała wysokie na początku wizyty,ale to u niej normalka- a pozniej się normowalo. Spac nie może bo co chwila KTG i inne takie tam. Ale póki co nic się nie dzieje.
zuch chłopak
bo żadnych innych objawów..