Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nic tylko się pod koc wsunąć.

Ale przez kolano bym Cię przelożyla,ze wychodznie z domu z umytą głową- znaczy się zaraz po jej umyciu . No. Mniej bólu zycze;-)

, zawsze robię to w czasie jej drzemki, ale ona ostatnio raz śpi raz nie, wczoraj wstałą o 9, to myslałam, że nie pójdzie już spać i masz nieszczęście gotowe. Ma takie coś a la bąbel, więc wolę iść i boli ją, jak dotykam. Ech
Czasem wpadnę rano, zajrzę co tam tu na n-k czy fb i na tym się kończy mój wirtualny świat
Nie mam najzwyczajniej w świecie czasu. Czas to mi ucieka jak nigdy dotąd. Myślałam, że jak chłopaki podrosną, to będzie go więcej, a tu jest go coraz mniej, a tyle do zrobienia. Poza obowiązkami domowymi, to spędzamy aktywnie czas, o ile pogoda pozwala, bo ostatnio to zimno i wietrznie, ale jak tylko nie pada to wychodzę z dzieciakami na plac zabaw, bo czasami idzie już z nimi w domu oszaleć
A tam to oni mogliby siedzieć i siedzieć, i tak siedzę z nimi z 2h co najmniej, głównie jak wracamy z przedszkola
A potem do domu, kończę obiad, a potem to znowu muszę im zorganizować jakoś czas, bo się bójki i kłótnie zaczynają
Poza tym to rozpoczęliśmy z Oliverem naukę nocnika, a raczej toalety, bo nocnikiem nie jest zainteresowany, tak jak jego starszy brat w jego wieku
Więc coś mi się wydaje, że jeszcze długa droga przed nami, ale z Vickiem też łatwo nie było, więc nie spodziewam się cudów i tym razem
Choć nie ukrywam, że miło by było jakby szybciej załapał;-)
No nic, tak to już jest

Widzę, że sytuacja się powoli normuje i wszystko wraca na właściwe tory, oby tak dalej
Ja też miałam zapytać, tak jak madbebe, jak Ci się sprawują pieluszki wielorazowe? Bo moja znajoma używa i bardzo sobie chwali:-) Tylko mówi, że musi pamiętać o częstej zmianie (ok. 1.5 do 2h), bo inaczej wszystko mokre;-)
Oby wszystko skończyło się szczęśliwie i Tichonek wrócił już z małym Mateuszkiem
Trzymam kciuki:-)
Biedny Max, że musiał tyle przeżyć, ale jemu pewnie wycieczka się bardzo podobała, mimo że taka męcząca;-) Oby sprawa z autem jak najszybciej i pomyślnie się rozwiązała
Jak on to w ogóle wykonał? Za to Tobie pewnie nie jest do śmiechu
Mam nadzieję, że uda się szybko naprawić auto, albo kupić nowe
Ja po prostu teraz częściej używam Mozilli Firefox niż Google Chrome
Rośnij zdrowo;-)
Jest gdzieś przepis w zbiorze pod red. Tichonka?;-) No i gratulacje dla ekonomicznego Szymcia, który zaczął nocnikować:-)
Gratuluję wyników egzaminu - zdolna z Ciebie Mama:-) Ach i spóźnione, ale najlepsze życzenia urodzinowe dla Martynki
Spełnienia marzeń, sukcesów w szkole i samych słonecznych dni:-)
Ale w sumie co w taką pogodę można innego robić
Bardzo bym chciała lecieć z dzieciakami, ale chyba w tym roku to będzie mało prawdopodobne
Oby już przeszło