reklama

Mamy z Irlandii!!

moniadan no chyba tak. Ale juz lepiej niech mnie bierze na owoce, bo wczoraj popoludniu jadlam cokolwiek mi w rece wpadlo, jakbym z miesiac nie jadla :-D Myslalam, zeby jutro Cie odwiedzic z Amanda, ale nie bede Ci gitary zatruwac w niedziele, bo winni jestesmy jeszcze zyczenia Emmie. Jakims innym razem.

A ze zimno, to prawda, ja rowniez mam dosc tej pogody. Olej bedziemy zamawiac w tygodniu, bo chata sie wychlodzila troche przez te wiatry.
Meza oczywiscie dalej nie ma, normalka, czasem mam juz dosc tej jego roboty. On nie zna granic poprostu, a ja to jak samotna mama, doslownie.

Ostatnia edycja:
reklama
moniadan no własnie nie dała rady- pochodzila z P po szpitalu w ta i z powrotem ale ilez można. o 22-ej jak ją "zbadają" dam Wam znać;-)

Dzieci w łózkach- każde w osobnym:-D najlepszy numer dzisiejszego dnia- uwaga. No musze o tym wspomnieć - Radzio poszedł siusiu a Nikola oczywiscie za nim:sorry2: Po czym Radzio się załatwił ja tak zerkam co oni tam jeszcze robią a moja Niki... zdjęła majty i stanęła przed klopkiem ta jak Radek i patrzyla czy jej siusie tez tak polecą :confused::-D:-D Padłam:-D

ehh- dzieciaszki

Margarita padlam ze smiechu:-))
Moj Max od kiedy dziewczynki sie urodzily ciagle sie zastanawia jak to mozliwe zecon ma siusiaka a one maja pipulki.Ostatnio bylam z nim w kibelku w supermarkecie i wysiusiial sie i ja mowieStan pod drzwiami mamusia zrobi siusiu.A on ciekawy strasznie chcial zajrzec i mowi :No i jak mamusiu masz pipilke czy siusiaka?Ja mowie : no pipulke.A Max na to z przerazeniem:yyyyyyyyyy gdzie masz??? Z tylu????Ja na to no nie,nie mam. A Max : No tak,znow zgubilas!!!:-D

Jeszcze mi sie przypomnialo.Moja mama jak przychodzila do przedszkola po mnie , nigdy mnie nie bylo na sali z dziecmi.Gdzie bylam? W kibelku razem z kolezanka pOdgladalysmy chopakow jaj siusiaja:-))

reklama
dziewczynki... przebili Tichonkowi wody płodowe 10 minut temu ... i juz w słuchawce słyszałam,ze chyba teraz jednak boli już :sorry2: normalnie oczy mam jak 5zł :-)

heh- będę drinka piła po północy :confused::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry