reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
wpadlam zerknac czy juz Tichonkowi gratulowac a tu wlasnie akcja porodowa w toku:-), oby szybciutko poszlo.
Margaritto, Gastone hi hi :-Dale sie usmialam dobrze ze moja Oliva jeszcze nie podpatruje ale mi czasem mówi tak .."mamo a dziewczynki siusiajá na siedzaco a chlopcy na stojáco,pozniej zaczyna wszystkich wymieniac po kolei zaczynajac od siebie ja na siedzaco, ty na siedzaco , babcia na siedzaco, tata jeest chlopcem to na stojaco,a wuja "X" tez jest chlopcem i tez na stojaco a dziadek jak robi siku????itd":-D
wiec mam pol godzinny wyklad kto? jak? robi siku:szok::-D

ja na chwilke oczywiscie zobaczyc co u Tichonka,ale widze ,ze niedlugo juz:)super!!

a poza tym musze jeszcze raz podziekowac Pauletcie za mily dzionek i dziewczynom rowniez-Larci i Lady Zgadze,ktore mialam dzis okazje poznac:)aaa i Martuske 23 tez poznalam:) fajnie bylo Was widziec dziewczyny:) jesli bedziecie tylko w LImericku zapraszam na kawke:)

nooooo to ide poczytac i poczekam na Mateuszka jak juz sie pojawi:)

Aga Irlandia chcesz powiedziec ,ze posiedzisz razem ze mną? :-)

Kasiuleczka niewazny temat- ważne ze córa ma o czym rozprawiać ;-):-D

normalnie mnie skrytka boli jak sobie o Tichonku pomyśle:sorry2:

Radzio chrapie az miło- katarek ma i troszkę mu przeszkadza,ale spi :tak:

Zeby Wam smutno nie bylo ja tez czekam,nakrecilam sie od poludnia z tym porodem i teraz nie moge wyjsc stad:zawstydzona/y: bo ja mimo ze nie pisze to czesto was podczytuje:-p wiem,wiem nie ladnie tak ale milo sie tak czyta was z jednego regionu,i milo jest jak tak sobie fajnie tam zyjecie,wszystkie trzymajac sie razem:tak: w kazdym razie trzymam kciuki za kolezanke,oby juz na mecie byla;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry