reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam:-)
No w koncu!
Tichonku ogromniaste GRATULACJE!!!
Margaritta dobra z Ciebie kobietka to co tu sie dziwic,ze zostalas poinformowana jako pierwsza:tak:
Madbebe widze,ze Wikusia cierpi-zdroweczka dla niej.MA podobne objawy do Tobiego.Tylko Tobis nie placze jak kaszle.Ma brzydki mokry kaszel(choc juz mniej go meczy),leci mu z noska i od wczoraj wlasnie zaczelo mu lzawic i delikatnie ropiec jedno oczko.No i pojawily sie czestsze i bardziej "pachnace"kupki.Wiec bardziej zwalam to na zeby-trojki.Tylko skad to lzawiace oczko?Pisalas,ze juz srodki przeciwbolowe nie bardzo dzialaja.Ja podaje Tobiemu teedex i naprawde mu pomaga w bolu.Ja stosuje go tylko na noc i wtedy Tobiego nie meczy kaszelek i ladnie spi.

reklama
wilwia heh- miłe to co piszesz jednak chyba mija się z prawda ;-):-D Tichonkowa miała zapowiedziane, ze jak mi nie zadzwoni P albo ona zaraz po pokazaniu się główki to udusze :-D

Kawka wypita(znaczy G wypił) reszta torcika zjedzona. Mozna odpoczać:-)

ttaadammm

10:52 jest Mateuszek !!!!!!!!!!!

Tichonku kochany nareszcie!!!!!!! gratulacje dla Ciebie i dla P :tak:

se rycze teraz ehh............

jestem pierwsza do której P zadzwonił- nawet do swoich rodziców jeszcze nie dzwonił i nawet nie wiem ile mlody waży, bo ledwo co wyszedł i lezy u mamy na piersi <łzy szczęscia> :-D:-D czują się dobrze i wszytsko jest dobrze!!

wow TIchoneczku gratulacje:))))))))))

dziewczynki... Mateuszek wazy 4270 :szok: szok:-D Nakarmiony cycusiem , teraz u tatusia na rączkach spi:-) zmierzą małego dopiero przy wypisie- a 3 lata taemu mierzyli po porodzie.

No dobra. To tyle wiesci z Rotundy poki co ;-):-D

Nareszcie!Tichonku-ogromniaste gratulacje! Alez synka wyhodowałaś :szok::-DWracajcie szybko do domu!
Widzisz jak Ci się ładnie przylot teściów złożył :happy:A tak się martwiłaś..;-)
Margaritko-dziękujemy za wieści z 1szej reki!:tak:;-):-)
Nawet 2lata temu mierzyli po porodzie:tak:
madbebe Emci trojki tez dokuczaly ale absolutnie nie tak, ona nawet bez syropow sie obyla,biedna Wiki, a wykluczyliscie inne pzyczyny placzu?

Na nic innego to nie wskazuje.Myślę ze gdyby to było choróbsko,miałaby gorączkę,czy się mylę?Poza tym wyraźnie pokazywała gdzie ja boli.
Posmarować nie dam rady-nie da się tam dotknąć:no:

asienka_r
- dzięki wielkie za pomoc!Nooo,dziś już je mniej,ale nadal zadowalająco..;-)Ogólnie widzę ze mniej jej dokucza,bo tak nie płacze,tylko te oczy:baffled:

pauletta82
-przykra sprawa z tym kumplem P.Oby było dobrze!
To mnie trochę pocieszyłaś..;-)
Zdrówka Zuzance!

wilwia-u nas póki co nie ropieją (odpukać),ale łzawią i są czerwone-skora wokół.Moim zdaniem kanaliki się zatkały i łzy nie spływają - raz od kataru,dwa przez te wychodzące 3ki
:baffled:
Przeciwbólowe działają tylko dość krotko.Właściwie dzisiaj dostała 3cia dawkę odkąd się to zaczęło.Ale jak można co 4h,to może jakoś damy rade.Musze kupić ten teedex.Dzieki!

reklama
dziewczynki... Mateuszek wazy 4270 :szok: szok:-D Nakarmiony cycusiem , teraz u tatusia na rączkach spi:-) zmierzą małego dopiero przy wypisie- a 3 lata taemu mierzyli po porodzie.

No dobra. To tyle wiesci z Rotundy poki co ;-):-D
:szok::szok::szok: duze chlopisko..
Szymka nie mierzyli zaraz po porodzie tylko we wtorek jak pediatra byl i go badal-rodzilam tez w niedziele....

No i u nas leje:baffled::angry::angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry