Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Gratulacje,Weronisia!!!!
Szczerze mówiąc,to już sie domyślałam....
Czy to z tej okazji wyprawialiście ostatnio taką huczną impreze z grilem? Słyszałam,że było tłoczno i gwarno...
Gorąco pozdrawiam i życze dużo dobrego!!!!
Całuje!!!
Witam wszystkie Mamy) Dopiero co natknęłam się na to forum (zresztą dzięki jednej forumowiczce. Powoli przebrnęłam przez cały "irlandzki" wątek - ufff ;D Jestem tutaj (mieszkamy w Dublinie) od połowy marca, mój mąż pracuje tu niemal od pół roku. Na razie cieszymy się sobą, bo mieliśmy długi czas rozłąki - ach... z tego co czytałam wiele z Was przez to przechodziła. Z tego też powodu, na razie nie tęsknie bardzo za Polską, tylko cieszę się, że możemy w końcu być razem : Mam ślicznego i kochanego synka, który już niebawem skończy roczek!! Sama nie wiem kiedy mu minął ten czas, bo dokładnie pamietam jak zobaczyłam dwie kreski na teście i wydaje mi się, że to było tak niedawno))
oo.. i nowa mama kansia, milo cie poznac. choc przez chwilke mialam wrazenie, ze spotkalysmy sie kiedys u dave`a w 'zaglobie', ale chyba sie pomylilam mam nieco znajomych na tallaght, zreszta do domu przedtem jezdzilam autobusem, ktory dalej do square`u jechal. to byly czasy beztramwajowe w dublinie nie tak dawno temu zreszta, w koncu pierwsza linie otwierali jakies dwa lata temu. a tallaght polska dzielnica, jak mawiaja.. gdzie sie czlowiek nie ruszy to cyfra na domu
Witam moje drogie.wszystkim gorąco dziękuję za ciepłe słowa i gratulacje.Cieszymy się ,że znowu zostaniemy rodzicami,choć to dopiero w listopadzie,pewnie niejedno nas zaskoczy i zmęczenie da popalić,ale co tam,będzie dobrze.U nas dziś piękny dzionek chba skoczymy gdzieś połazikowaćżycze i wam udanego dnia.pa pozdrawiam gorąco
O tak! Cieplutko u nas dzisiaj! W słoneczku można sie opalać.
Ja dziś wypoczywam,bo jutro do pracy. Cały następny weekend mam pracujący,więc musze korzystać z tego...
Małżonek sadzi właśnie róże w ogródku a Paula jeżdzi samochodzikiem. Ja siedze w kuchni i pichce obiadek.
Dzionek mija...
Pozdrawiam wszystkie mamusie!