Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziekuje dziewczyny jestem wam ogromnie wdzieczna. Ciesze sie, ze moge na was liczyc. Jeszcze raz bardzo dziekuje. Mam nadzieje, ze kiedys ja wam tez pomoge. Pozdrawiam:-)

Wolfia ...czy ty wiesz jakie szczepionki oni podaja tutaj po urodzeniu ...nie chce mi się teraz wertować wątku ;-) ja wiem tylko o wit. K...bo jak byłam w szpitalu to mi dali informacje :-)
Napewno w ciągu pierwszej doby dostał w szpitalu szczepionkę na BCG, czyli przeciwko gruźlicy
I z tego co wiem to teraz też tak będzie
No właśnie teraz ja dostałam info. od pielęgniarki że podają wit. K
A za resztę dzięki wielkie:-)

ale czad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A odnośnie szczepień ja rodzilam w Cavan 15 listopada i faktycznie mala dostaka zaraz po urodzeniu wit K, mnie tez cos podali na lepsze odklejenie sie łozyska. Po miesiacu poczta przyszlo wezwanie na szczepienie przeciwko gruzlicy(BCG). Znajoma ktorej coreczka jest 2 tyg starsza od mojej muwila ze teraz po 2 mies przydzie kolejny list na szczepienie ale jeszcze niewiem na co. Dam znac po szczepieniu. Nie chcialam sie specjalnie zadreczac (nie wiem moze powinnam) wyszlam z takiego zalozenia ze tu kobiety tez rodza dzieci i szczepia i nic sie zlego nie dzieje. Jak ma sie cos zego stac to sie stanie nawet jakbym byla w kraju. Wszystko bedzie dobrze