Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziekuje dziewczyny jestem wam ogromnie wdzieczna. Ciesze sie, ze moge na was liczyc. Jeszcze raz bardzo dziekuje. Mam nadzieje, ze kiedys ja wam tez pomoge. Pozdrawiam:-)

Wolfia ...czy ty wiesz jakie szczepionki oni podaja tutaj po urodzeniu ...nie chce mi się teraz wertować wątku ;-) ja wiem tylko o wit. K...bo jak byłam w szpitalu to mi dali informacje :-)
Napewno w ciągu pierwszej doby dostał w szpitalu szczepionkę na BCG, czyli przeciwko gruźlicy
I z tego co wiem to teraz też tak będzie
No właśnie teraz ja dostałam info. od pielęgniarki że podają wit. K
A za resztę dzięki wielkie:-)

ale czad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A odnośnie szczepień ja rodzilam w Cavan 15 listopada i faktycznie mala dostaka zaraz po urodzeniu wit K, mnie tez cos podali na lepsze odklejenie sie łozyska. Po miesiacu poczta przyszlo wezwanie na szczepienie przeciwko gruzlicy(BCG). Znajoma ktorej coreczka jest 2 tyg starsza od mojej muwila ze teraz po 2 mies przydzie kolejny list na szczepienie ale jeszcze niewiem na co. Dam znac po szczepieniu. Nie chcialam sie specjalnie zadreczac (nie wiem moze powinnam) wyszlam z takiego zalozenia ze tu kobiety tez rodza dzieci i szczepia i nic sie zlego nie dzieje. Jak ma sie cos zego stac to sie stanie nawet jakbym byla w kraju. Wszystko bedzie dobrze