• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Właśnie zajrzałam do książeczki zdrowia Radka i okazuje się,że on w wieku Matta ważył 6020:tak: a Matt 6170,z tym,że Radek urodził się pół kilo lżejszy więc w sumie więcej przybrał niż Matt:tak:Taka widać uroda moich dzieci,że ciężkie klocki w czasie niemowlęctwa:-DA Radek teraz chudy jak przecinek:sorry2::-D

reklama
Lubiczanka,dzieki.Wlasnie sie zastanawialam nad tym fisher pricem ale dzieki;-9
Jak mowie chce naprawde cos taniego bo podwojnie musze kupic.Ale sum sumarum cos czujepo kosciach ze zabule i kupie kamery..Bo jak sobie podliczam ze dwa monitory takie kolo 60 euro to 120 to za 140 mm kamery dwie plus dwa monitorki.Na ebayu tego do groma..
Nic,zobaczymy.Zaraz zaczne molestowac J bo jego do czegos namowic ostatnio to masakra.Znaczy nie w tym sensie ze nie chce tylko zawsze slysze, kup co uwazasz.Bleeee

Biola jejjj,dobrze ze nic sie nie stalo powazniejszego.A o rezonans sie martw,prawdopodobnie profilaktycznie zeby wykluczyc powazniejszy uraz.Baedzie dobrze ;-)

Miska poprostu zabezpieczaj sie a nie gdybaj :-D:-D

Jejjku jak moje dziewczyny juz zaczely sie super bawic,mowie wam,normalnie sie czsem wzruszam,.Rozmieszja sie,broja ,laza wszedzie razem:-) Nooo bij sie tez,zeby nie bylo az piura leca:-D:-D:-D:-D

Kasiuleczko-no staram się J wykorzystywać jak się da,bo potem poszczenie;)Ale faktem jest,że humorek lepszy:)
Gastone-no właśnie ten FP jest w tesco po 20z hakiem(e oczywiście)...a ostatnio w dunnes z J widzieliśmy taki fajny "niań"-2nadajniczki(do dwóch pokoi)i do tego jeden odbiornik za 50e...I teraz załuję,że go nie kupiliśmy-mądry człowiek....:(
Ewelcia-milusiej wizytki:)
Asieńko-Tobie równiez:)

Witam

Lubiczanko też się ostatnio zastanawiałam czy dzidzia jest gotowa,bo przecież miałaś problem z ustaleniem daty zajścia,no ale jak usg wykazuje,że tak powinno byc to czekam z niecierpliwością na kolejne D w waszej rodzince.

Kasiuleczka cuda tworzysz.
Dziś właśnie M dzwonił do przedszkola czy Matt się dostał i tak,jest na liście tylko dalej czekają na jakieś formularze bym mogła wypełnic.
I dasz radę matka,nie rycz to i dziecko nie będzie ryczało :-p:-D:-D

Ewelciu Szym zostawił samochodzik,a ty podkładkę pod mysz :blink:
Dzięki wielkie za odwiedzinki :-)
Aha,tej chatki 4 bed bungalow co mi się podobała już nie ma :no:

Barmanko super,że przepis na oponki Ci przypasował :tak:

Biola strasznie współczuję mężowi wypadku i Tobie stresu.Pisz jak już R będzie po rezonansie.:sorry2:

M dziś dostał telefon ze szpitala.Operacja 2 sierpnia.Aż mnie się ryczec zachciało..głooopia jestem no.Ale boję się tego jakby to była operacja na otwartym sercu,a to tylko migdałki :baffled::dry:
I M będzie przy Antku,ja bym mu chyba psychikę zrypała,bo widziałby mnie non stop zaryczaną.Chciałam pojechac z M do szpitala jak by przyjmowali Antka,ale jak wrócę do domu z Dublina...ni ma jak:dry:
Ehhh czytam teraz artykuły jak przygotowac do szpitala psychicznie moje dziecko,przydałaby się książeczka "Franklin idzie do szpitala" ale jej nie mam...może ktoś z was posiada?

Dobra idę dogadzac dzieciom,dziś Antek zażyczył sobie spaghetti :-)

biola należy wam sie samochód zastępczy:tak:musicie zadzwonic do ubezpieczalni osoby,która spowodowała wypadek:tak:i ja czekałam na kase 2 tygodnie:tak:

madbebe jeszcze raz 100 latek:-)

Anineczko- ja bym wyla juz od dzisiaj do dnia operacji i jeszcze potem na jej wspomnienie....takze rozumiem....szkoda,ze nie mam ksiazeczki....
Tichonku-ano racja z tym karmieniem...napewno mama musi byc baardzzooo zdrowa bo to mega obciazenie dla organizmu.
Kasiuleczka-mialam pisac-super kolczyki. Moja kolezanka tez robi bizuterie ta metoda. Robi tez wielkie piekne broszki. Przepiekna metoda!
Ewelcia-powodzonka u sadysty....btrrrrr....mnie to czeka w POlandii. Musze isc bo cos mam nadwrazliwego zeba. Tylko musze zabrac laktator bo bez znieczulenia ny dy rydy wiec bede musiala odciagnac mleko dla ssaka...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry