reklama

Mamy z Irlandii!!

Ciao!!
My po lekarzu. ja-antybiotyk of kors...
Tymcio-szczepienie...boziu jak plakal biedaczek rozpaczliwie...:( wazy 6560 takze ladnie jak na cycacza:)

Zgago jedna- nigdzie nie pojedziesz...przytargam cie za noge!! TEZ MI COS....jakies dziwne pomysly wysuwasz...;) ja tez gadalm dzis z siora...byla na tyle bezczelna zeby mi pokazywac widok za oknem!....sloneczny rzecz jasna! Ale jeszcze 3 tyg i tez sie bede plawic w promieniach!! Zal tylko,ze bronka nie wychyleee!!!

Anineczko- germany....fuuuuuuu....do niemca pojedziesz???? Wezzzzz....;)))))hihihihi
Kanada jest cool...tylko kurna daleko...

Tichonek- to cie wykurczakowalo no!! Obys lekko przeszla!

My dzis zawijamy golebie!!

reklama
Misia no właśnie jakoś nie ciągnie mnie do niemców,nic a nic :no: Już powiedziałam M,że nie ze mną te numery.
A Kanada? Zimno tam :-D Mnie to się marzy Grecja,ale socjale ucinają to nie jadę :-D:-D
Buziak dla Tymonka,na pocieszenie i zdrówka dla Ciebie.

Ewelcia nic mi nie mówiłaś,że do Hiszpanii się wyprowadzasz :-D:-D

Ja kończę robic kopytka z gulaszem :-)

Aj Anineczko..co sie mialam chwalic:oo::unsure::-D:-D:-D!!!!!!!!!!!
Co wy nigdzie nie jedziemy...zartowalam..chcialam forum ozywic:-D:-D:-D:-D:-)
A to bezczelna-a mnie juz zazdrość siedzenie ściskała;))))))
Misia-cmok dla Tymka,a Ty się kuruj:)
Anineczko-wara mi wyjeżdżać!!!!Tez się na pomysły zebrało!No!
Marta-czekam na fotę nowego fryza:))))Dzieki za przygarnięcie ferajny-zmieściłam się w tych 30min:)Podziękuj raz jeszcze Babci:)
A ja już po dentyście-super jak zawsze .Teraz tylko wary nie czuję i nosa:/I mogę na porodówę walić;)

Anineczko tak,P ma urlop:tak:Dzięki nam jeszcze ciekawszy:baffled:
Ewelcia,następna mądra:dry:Siedzieć na doopach w Iralndii i nie pierdzielić o ucieczkach:wściekła/y::-D
Moja koleżanka się stara o wizę do Australii ale to baaardzo długa procedura:tak:No i angielski musi być bardzo dobry:baffled:
P z Radkiem pojechali rower młodemu kupić,niech choć on ma coś z tych wakacji i pobryka gdzieś na bike:sorry2:Matt śpi a ja tabsy wzięłam i chwilowo lepiej się czuję:sorry2:

Anineczko- no zimno w zimie ale lato cieplusie!! Super opieka medyczna i ekstra socjale ;). Bardzo prorodzinny kraj. Wielu POlakow z Irl emigruje do Kanady....no tylko,jak juz mowilam...daleko....do Polandii raz na kilka lat moze bysmy dali rade.

najbardziej fajnie jest gdy z kuchni dobiaga zapach jedzenia,ktore sie 'SAMO' gotuje...czyt.mama rzadzi:)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry