Hey mamuski
Ja mam teraz chwile, dosiadłam do kopma u rodzicow
Emcia zasnela 2 godz temu i jeszcze spi, to będziemy miec wesołą nocke, a Eryk poszedł z ciocią i kuzynkami na kiełbaske i piwo :-) hehe moja siostra dostała kupon z pracy na Dni Czekolady i takie gratisy dają
Przynajmniej mam spokoj
Kasiuleczka, i jak Oliwia, wyskoczyło wiecej kropek? Dobrze ze mnie w Galway nie ma bo pewnie byłoby ze to ja zaraziłam jakims cudem po 3 miesiacach bo przeciez nigdy nie wiadomo i nie ma reguły a wirusa sie dmucha nosem nawet jak sie nie podchodziło do danej osoby

hehe było minęło, teraz sie z tego smieje ale wtedy łezki poleciały never mind
U nas dobrze, nie chce wracac do Irl na razie nawet o tym nie mysle...
Poza tym musze pochwalic mojego syna, bo przeraźliwie bał sie dentysty bylismy 3 razy i za kazdym razem ładnie pokazał ząbki, pozwolił policzyc ale jak tylko chcieli mu cos włozyc do buzi to odrazu panika i uciekał z fotela i w koncu znalazłam specjaliste od stomatologii dzieciecej z Czestochowy ktora raz w tyg przyjmuje w Bielsku-Białej wybłagałam wizyte, bo terminy oczywiscie na kilka tyg do przodu zajete tzn mialam szczescie bo jakas osoba w ostatniej chwili zrezygnowała i rezultat taki ze jeden ząbek zaplombowany i Eryk nie moze sie doczekac kiedy znow pojedziemy
Pogoda sie schrzaniła ale nie przeszkadza mi to, bo i tak jest cieplej niz w Irl
Miłego wieczorku, do napisania pa
LUBICZANKO