reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Ciao!

Lubiczanko- najserdeczniejsze gratulacje!!! I slodkiego zycia dla kruszynki-Dominiczki-jak rozumiem.

Jaki ladny dzien sie dzis zrobil!! szok.

A my w domu. Aaron dzis w pracy.. a przyszly tydz jeszcze gorszy. Bedzie w pracy przez 10 dni z rzedu noc i dzien! masakra...trudny to bedzie czas i dla niego i dla mnie bo sama z dziecmi. Juz sie mentalnie na to przygotowuje. Ale nic to bo za 2 tyg wakacje i POlandia!!
Mamuska jutro jedzie...smutno bedzie,szcegolnie Alutkowi,ktory tylko babusia i babusia! Wroci szara rzeczywistosc.
maly ruch dzisiaj widze-jak to przy niedzieli!

acha-straszna wiadomosc o Amy prawda? szkoda mi jej...choc cpunka to takie wielki talent,wspanialy glos...wielka strata...

Ostatnia edycja:
lubiczanko-nareszcie!wieeelkie gratulacje!Co przeszłaś,to Twoje,ale teraz już tylko szczęście..:happy2:
misia-oj i ja nie wiem co to będzie po powrocie,bez dziadków:baffled:
3mam za Ciebie kciuki za te przyszłe dni.Oby było jak najłatwiej:tak:

zdrówka wszystkim chorowitkom!

Kasiuleczka dużo zdróweczka dla Was.
Niedziela prawie minęła.:-)Przed chwilką wróciliśmy z Centrum Handlowego.Teraz siedzimy,ja pije kawke a mój M piwko:-).
Pogoda śliczna dziś,ciekawe jak długo sie utrzyma.

Hey mamuski
Ja mam teraz chwile, dosiadłam do kopma u rodzicow
Emcia zasnela 2 godz temu i jeszcze spi, to będziemy miec wesołą nocke, a Eryk poszedł z ciocią i kuzynkami na kiełbaske i piwo :-) hehe moja siostra dostała kupon z pracy na Dni Czekolady i takie gratisy dają
Przynajmniej mam spokoj

Kasiuleczka, i jak Oliwia, wyskoczyło wiecej kropek? Dobrze ze mnie w Galway nie ma bo pewnie byłoby ze to ja zaraziłam jakims cudem po 3 miesiacach bo przeciez nigdy nie wiadomo i nie ma reguły a wirusa sie dmucha nosem nawet jak sie nie podchodziło do danej osoby :-D hehe było minęło, teraz sie z tego smieje ale wtedy łezki poleciały never mind
U nas dobrze, nie chce wracac do Irl na razie nawet o tym nie mysle...

Poza tym musze pochwalic mojego syna, bo przeraźliwie bał sie dentysty bylismy 3 razy i za kazdym razem ładnie pokazał ząbki, pozwolił policzyc ale jak tylko chcieli mu cos włozyc do buzi to odrazu panika i uciekał z fotela i w koncu znalazłam specjaliste od stomatologii dzieciecej z Czestochowy ktora raz w tyg przyjmuje w Bielsku-Białej wybłagałam wizyte, bo terminy oczywiscie na kilka tyg do przodu zajete tzn mialam szczescie bo jakas osoba w ostatniej chwili zrezygnowała i rezultat taki ze jeden ząbek zaplombowany i Eryk nie moze sie doczekac kiedy znow pojedziemy
Pogoda sie schrzaniła ale nie przeszkadza mi to, bo i tak jest cieplej niz w Irl
Miłego wieczorku, do napisania pa

LUBICZANKO
its_a_girl_balloons.gif

Witam
ja tylko na chwilke weszlam zobaczyc czy sa wiesci od Lubiczanki :-)

Kochana serdecznie gratuluje i zycze szybkiego powrotu do zdrowia

Padam normalnie ze zmeczenia...
Rano o 8 msza za Tate pozniej do domku na chwile i na 11.30 na kolejna msze Lenka ochrzczona msza byla bardzo uroczysta spiewal nam zespol ludowy:-)z dedylacja dla tych co mieszkaja poza granicami kraju,ksiadz klika slow mowil do nas ja oczywiscie sie poplakalam ze wzruszenia.

Najwazniejsze pogoda dopisala teraz zaczelo padac i burza jest

O tu jedna fotka z uroczystosci :-)

chrzest 316.jpg

Jutro poczytam co u Was

Chorowitkom zdrowka zycze
Spokonej nocki

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć