reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
barmanko katarina dziękuję w takim razie ja mam od poczatku MC :-)
jak idę do apteki to jedynie dopłacam 1e albo kilka centów... i nie wiem za co...:sorry2:
chygba za torebki do pakowania leków hihih;-)(oczywiście to żart)
marcysia tez tak sobie mówię :-p i czekam aż zaczną się bawić razem a ja odpoczne hehe
kurde gastone pamiętam jak rodziłaś a za kilka dni dziewczynki beda miały roczek:szok:
gliwia bardzo ładne imie wybraliście dla synka:tak:
anineczka czy ja dobrze czytam ze będziesz miała kolejnego synka?? :-)
tichonku ja poszłam tam gdzie się składa o MC i powiedziałam ze chciałam MC też dla mojej 2 córci bo nie mogę iść z nia do lekarza i przyszła w kilka dni.. tylko wziął mój pps i jej certyfikat urodzenia i to wszytsko :-)
kasiuleczka mój też do samego końca trzymał kciuki za chłopca i mówił że wierzy tgylko sobie i wie że bedzie chłopiec a tu kolejna dziewuszka :-p teraz to sama chciałabym już chłopca hehe
misia a nie mogłaś alexa dac w chustę?? ja czasem ale rzadko daję Viki w chustę jak nie mam wyjścia ;-)
lubiczanko gratulacje !!!
kurde jakbym ja czekała do odejścia wód to bym na porodówkę nie zdążyła bo mi odeszły jak już było widać głowę Emmy a do szpitala godzina drogi :szok:

Bry
Niewyspana jestem, bo Ania pół nocy się budziła i krzyczała mamo a dzisiaj przed 7 już wstała. Troszkę jęczy,:-p:baffled: ale może jakoś się ogarniemy:-):-):-)
Pauletta wszystkiego najlepszego:-):-):-)

Jak nazywa się jakaś maść na strupki, żeby szybciej się goiły?? Jak bym miała tormentiol to bym posmarowała, ale nie mam, ale nieładnie to wygląda. Ania starła sobie nos , upadła i zdarła sobie nosek i trochę czoło

Hej.Moja noc rownie poraz kolejny nalezy do niewyspanych;-(

Vikamcia ja tez nie moge uwierzyc ze to prawie rook.Wspominam ciaze,porod i mnie taka jakas nostalgia dopadla.

Z innej beczki.Dziewczyny wiecie mo0ze jak po angielsku bedzie licowka? Musze sie zapytac dentystki o licowke ale niewiem jak:baffled:

Hej Dziewczynki.
Ja jeszcze w łózku leże,wczoraj do pozna film z M oglądaliśmy na necie.:-)Ale zaraz trzeba wstawać,jakieś śniadanko wciągnąć.
Vikamcia a dziekuje bardzo,nam sie też bardzo podoba to imię:tak:Igorek.
Aniaa83 to superrrrrrrrrrrrr ze chrzciny mieliście takie uroczyste:-):tak:.
Pauletta Najlepszego.
Miłego Dzionka.

Ostatnia edycja:
gastone mi w słowniku napisało tak:"facings to teeth" ale nie wiem czy to poprawne jest
a co do porodu to tak , ja te z wspominam jeszcze Viki a tu już Emmę mam po narodzinach:-p hehe
leci czas leci :-)

alez dzisiaj jestem niewyspana i zmęczona....:dry:

ello
ja poszlam wczoraj troszke wczesniej spac a i tak rano nie moglam sie podniesc z lozka.... ranyyyy co to jest ze spie 10godzin i jestem nie wyspana.:baffled:
Co do ospy to nadal nie wiem czy to TO:confused: obejrzalam Olive i jak narazie nic nowego nie ma, myslalam ze cala dzis bedzie wysypana. tak siedze i mysle moze jej wapno podac??????????????????????????

Pauletta spelnienia marzen:-)

Ostatnia edycja:
reklama
siemanko

mam w koncu chwile ale razaz biore sie za sprzatanie ...reszta pojechala na Arany wiec mam spokoj caly zien jestem tylko z dziecmi

Lubiczanko kochana GRATULACJE...odpoczywajcie dziewczyny i wracajcie do domku szybko ..:)

kasiuleczka..moze mala miec tylko te kilka krostek albo wyjdzie jej wiecej jutro albo za 2 dni...ale nie musi byc bardzo wysypana jakby co ja mam pudrokrem z Pl na ospe ...wiec jesli chcesz to moge podrzucic ale dzisiaj jestem bez auta ..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry