reklama

Mamy z Irlandii!!

Racja Anineczko zleciało szybko:-).Szczerze już bym chciała mieć to wszystko za soba.
My też mamy w airtricity,gościu chodził akurat po domach.I pobieraja nam z kata za prąd. Więc jest w porządeczku.
Kawke spijam i zaraz trzeba wziąśc prysznic i sie wreście ubrac.

reklama
hej!

Ja wczoraj bez neta byłam,więc składam dziś: spóźnione, ale szczere, najlepsze życzenia pauletta! Spełnienia marzeń!:tak::happy2:
Wszystkim Annom również najlepsze życzenia!

Aniaa83-piękną uroczystość mieliście,widzę..Super!
barmanko-zgadza się,ja w PL:tak:A w Irl mam brata:tak:
anineczko-dobrze,że dzidzia rośnie zdrowo:tak:
kasiuleczka-zdrówka Oliwce

Ze spaniem w łóżeczku za dnia...hmmm-myślę,że na to przyjdzie czas,nic na siłę..Ja też swego czasu walczyłam,ale doszłam do wniosku,że nie ma sensu.Nie umiałam i nie chciałam zostawić małej wyjącej i siedzieć w pokoju obok czekając,aż się wypłacze i w końcu zaśnie... Skoro płacze,to znaczy,że coś musi być nie tak i tyle.

Tym sposobem zasypiała przy cycku do 14go miesiąca życia. Później cyc poszedł w odstawkę i zaczęła zasypiać sama.Tak jest do teraz.Czasem zdarzy się gorszy dzień, kiedy to siedzę przy niej, aż zaśnie i nie widzę w tym nic złego;-)

Moje dziecko jest straszliwie niedobre od kilku dni,ale myślę,że to wpływ rodzinki-rozpuszczają ja jak nic;-)Wiadomo jak to jest.Mogę gadać swoje,ale nic sobie z tego nie robią.Ciekawe jak ja dojdę z nią do ładu po powrocie..
Dziś pobiła wielgaśny, szklany wazon babci...:baffled:Kręciła się przy nim od początku właściwie,więc to było do przewidzenia niejako.No cóż..:eek:

Idę..i tak pisałam tego posta ponad godzinę..:blink:Miłego dnia!

Dzięki dziewczyny za odpowiedź, zaraz sobie poczytam o tym airtricity.

Asienka, napisałaś "mieliśmy" to znaczy że już tam nie macie rachunku? Jeśli przepiszę energię to gaz automatycznie jest przepisany? A nie sprawiło by Ci problemu by podrzucić mi linka z tą stronką gdzie trzeba się do nich zapisać? Kurcze dwa rachunki w miesiąc to faktycznie może zaboleć, zwłaszcza w zime w okresie grzewczym :-(

Anineczka, miejscówka na jagody pewna. Jestem ciekawa tego miejsca na torfowisku, bo tam było dużo jagodziwia. Ale to pewnie dopiero za 3 tyg będę mogła sprawdzić jak sąsiedzi wrócą z Pl.

Któraś z Was pisała o wapnie dla dziecka...
Jakie tutaj można kupić wapno w syropie dla 2-latka?

Willow Park, Carlow Town, Co. Carlow - House to let
dom jest nasz

laski kiedy chcemy mozemy sie wprowadzuc,najpierw malowanie...dogadalismy sie ze on nam oddaje za farby i inne duperele potrzebne do malowania,my sami malujemy i placimy 200e depozytu a nie 600e
biggrin.gif

Dla mnie na reke,bo pomalujemy na jakie kolory chcemy...nie jest b.brudno,ale jednak jest....
Malo tego maja kupic nowe lozko dla Szymka i szafe do naszej sypialni....jest dwie ale jedna w tragicznym stanie...
Jednym slowem spodziewalam sie czegos lepszego,ale i tak mimo wszystko nie jest zle i jestem zadowolona....;-):-)
No i najwazniejsze nie przez agnecje tylko bez posrednio od wlascicieli:)
No i jeszzce nie musimy teraz placic za miesiac z gory tylko od kiedy sie wprowadzimy...ale myslimy ze w polowie sierpnia juz tam zamieszkamy:)

Dzięki dziewczyny za odpowiedź, zaraz sobie poczytam o tym airtricity.

Asienka, napisałaś "mieliśmy" to znaczy że już tam nie macie rachunku? Jeśli przepiszę energię to gaz automatycznie jest przepisany? A nie sprawiło by Ci problemu by podrzucić mi linka z tą stronką gdzie trzeba się do nich zapisać? Kurcze dwa rachunki w miesiąc to faktycznie może zaboleć, zwłaszcza w zime w okresie grzewczym :-(

Mamy nadal, ale teraz rachunki nie są na mnie tylko na landlorda, z gazem to musisz sama przepisać, bo automatycznie tylko prąd Ci założą
tu masz linka Airtricity - Home Energy - up to 15% off Gas or up to 15% off Electricity

Ewelcia gratki chaty:-):-):-)

Asienka, otwiera mi się główna strona, a mi chodziło o bezpośredniego linka gdzie wpisuje się dane :sorry::-p
No nic, później poszukam....

Lece do apteki poszukać tego wapna nieszczęsnego :-(:-(

Ewelcia, gratuluje zmiany chaty. Masz zacięcie ;) mi na samą myśl że miałabym przewozić te manele trzęsie mnie :baffled:

Bry:-)
Ja dziś tak późno bo troche chatę ogarniałam,obiad,pranie i siadłam napisać Moją opowieść z porodówki:tak:
Wreszcie się zebrałam,po 2 miesiącach:-DChętne zapraszam do lektury,ale ostrzegam,że jest troche przydługawa...Jak poród zresztą:eek::-D:-D
Aniom,Annom,Aneczkom,Anineczkom małym i dużum najlepsze życzonka:tak:
Ewelcia no to gratulejszyn:-)
GLIWA 2 tygodnie?!:szok::szok:Masakra,aż sie nie chce wierzyć:blink:No to czekamy teraz na Ciebie i Twojego syneczka:tak:
Biola jak mąż się czuje?

Ostatnia edycja:
reklama
Hello.
Ja po wizycie szpitalnej,wszystko w porządeczku:-),czekalismy 2godzinki z M .Nastepna wizyta za 14dni czyli w termin porodu,za tydzień do GP.
Tichonku zleciało szybko,sama jestem w szoku że tak szybko.Jeszcze troszke i bedzie synuś z Nami.:-)
Ewelcia to super że macie już chatke.:tak:
Miłego wieczorku.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry