reklama

Mamy z Irlandii!!

Margaritta welcome back:-)

byla dzis u mnie |Aurelia ze swoja familia:-):tak:Marcel jej to taki kochany niebieskooki malec:-D;-):-)oj troszku sie bal szumow i wyglupow Szymka,ale nie bylo tak zle.....dzieki wam za wszystko(wy tam wiecie za co):-).....fajnie bylo Ciebie i Marcelka poznac:).....

reklama
anineczkazdrowka i sil witalnych:-)))

Crazy girl welcome back.

Dranissimo dla kazdego dziecka co innego.U Maxa sprawdzila sie bonjela u dziewczyn bez rewelacji.Tetha tez u nas nie dziala.Pomagaja czopki a do gryzienia wszystko co zimne(daje im zmoczona tetrowke) .

Co to ja jeszcze .. A aaa no przeciez Margaritka i Monia witojcie spowrotem:-)

witam z wieczora :-)

Ewelcia dziekujemy za goscine :tak: milo było Was poznac :tak: teraz zapraszamy do siebie ;-)
Twoj Szym to prawdziwy HURAGAN :-D no ale nie długo i moj tak biegac bedzie ( mam nadzieje :eek:) no i nie ma za co, mam nadzieje ze sie przyda ;-) dziekuje w imieniu mojego płaczka ;-)

maly spi, mezu gra wiec poczytam co u Was :tak:

drannisimo- Teetha w saszetkach, nurofen albo calpol albo bonjela do smarowania, a najlepsze u takiego malucha to masowanie dziasel;-)
Irlandzki sposob smarowanie dziasel whisky:szok:

wisienka dzieki!! A jak sie masuje dziasla takiego malucha? Normalnie palcem?

Drannisimo-my smarowaliśmy bonjela,ale szczerze mówiac bez rewelacji:(natomiast my posiłkowaliśmy się czopkami:)

a co to za czopki? Chociaz czopkow sama nie lubie i tez wolabym nie dawac Malej... ale jak trzeba to trzeba... ;/

Dranissimo dla kazdego dziecka co innego.U Maxa sprawdzila sie bonjela u dziewczyn bez rewelacji.Tetha tez u nas nie dziala.Pomagaja czopki a do gryzienia wszystko co zimne(daje im zmoczona tetrowke)

tetrowke to moja bez przerwy memla, a gryzakow jakos nie chce... :-(

no to poczytałam i wrociłam :-)

Anineczka lepszego samopoczucia zycze:tak:
Kasiuleczka jak tam pralka?? sprawna?? nam raz koles 2 tygodnie naprawial, myslałam ze zwariuje ;-)
Julia jak tam z paszportem?? mam nadzieje ze załatwiłas cos. miłego lotu i udanych wakacji ;-)
Crazy Girl witaj !! ja tez jestem zdania ze najlepiej razem, niewazne gdzie :tak:
moniadan, Margaritta witajcie z powrotem:tak: fajnie ze pobyt sie udał :tak:
Lubiczanka a pobiegaj koło brata, nalezy sie ;-) fajnie ze jestescie w komplecie juz:tak: ja to bym swojego nie pusciła ( narazie, potem sama go odwioze :-D)
Kamcia jeszcze troszke i wysciskasz chlopakow :tak:

jak kogos pominełam sorki :sorry:
pozdrawiam, i miłej nocki

no to poczytałam i wrociłam :-)

Anineczka lepszego samopoczucia zycze:tak:
Kasiuleczka jak tam pralka?? sprawna?? nam raz koles 2 tygodnie naprawial, myslałam ze zwariuje ;-)
Julia jak tam z paszportem?? mam nadzieje ze załatwiłas cos. miłego lotu i udanych wakacji ;-)
Crazy Girl witaj !! ja tez jestem zdania ze najlepiej razem, niewazne gdzie :tak:
moniadan, Margaritta witajcie z powrotem:tak: fajnie ze pobyt sie udał :tak:
Lubiczanka a pobiegaj koło brata, nalezy sie ;-) fajnie ze jestescie w komplecie juz:tak: ja to bym swojego nie pusciła ( narazie, potem sama go odwioze :-D)
Kamcia jeszcze troszke i wysciskasz chlopakow :tak:

jak kogos pominełam sorki :sorry:
pozdrawiam, i miłej nocki
paszport sie znalazł:D byl w spodniach

Julia kamien z serca....chyba wreszcie odetchnelas?:tak:udanego lotu i wspanialych wakacji zycze:)
Aurelia pewnie ze sie przyda;-):-)
jaka ze mnie gapa...teraz sie kapnelam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Moniadan witamy,witamy ...:-):-)

łoj,jaka ja dzis zmeczona sie czuje:baffled:moj "huragan"jak to okreslila Aurelia dal popalic :baffled:

Ewelcia aaaa to Ty o tym drugim myslałas:-D, ale dobrze ze sie przyda ;-) toz dlatego tak szybko wychodziłam, bo kazałas mi to brac z powrotem :-p nie zwalaj winy na "huragana " tylko na gosci :-D jedni wchodza drudzy wychodza :-p
Julia dobrze ze sie znalazł, teraz sie relaxuj i ciesz Mamusia i słoneczkiem :tak:

ja też miło wspominam karmienie poza 2 miesiącami :-p oodstawianie również miłe
a teraz przy 2 dziecku się bałam ze coś bedzie nie tak ale poszło lepiej niż myslałam :-)
ewelcia super fotki :-)
crazy girl witaj z powrotem :-)
julcia współczuję z tym paszportem... yhhh
własnie doczytałam ze się znalazł.. to super:-)
lubiczanko widze że u Ciebvie pełną para :-)
ja po porodzie też tak miałam... dużo czasu , lepiej sie czułam :-) ale teraz jak Emcia starsza to już tak czasu nie ma :-p ciasto raz na 2 tygodnie :-p hehe a spacerki wiadomo codziennie ;-) ale już nie takie spokojne
barmanko wstawię jutro fotki to zobaczysz jaka ta moja czerwień.. robiłam na ciemnym blondzie
moniadan witaj pourlopowo :-)
margaritta witaj :-)
wszystkie wracają :-p

no i nie chce mi się pisać więcej...
idę spać :P

reklama
Hej mamcie.
Julia28 kamien z serca,co??
Dranissimo ja nie cierpie czopkow blee,i skoro ja nie cierpie to ie dawalam Maxowi nigdy.Ale teraz uwazam ze to zbawienie!Dziewczynki musialy dostawac calpol wczesnie i byl problem bo zwracly i uzylam czopka.I aleluja.Teraz gl0wnie tylko czopki bo szybciej dziala.Dzieci nic nie czuja.Czopki ja uzywam Paralink lub Nurofen
Pozazdroscilam wam tej czerwieni i tez sobie zrobilam hehe Ale u mie efekt wiadomy,bo naozylam na braz;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry