reklama

Mamy z Irlandii!!

z tego co wyczytałam to jest radiówka tak???

Tichonku,GosiuB,Asienko dziękuje bardzo:tak:.To teraz już wiem i sie nie bede martwić tą szczepionka.
Mamaya Witaj.A gdzie ty mieszkasz?Długo już jesteś w Irlandii?
Dzis mój mały markotny coś,nasmarowałam mu teraz główke oliwka bo ma ciemieniuche.Mam nadzieje ze szybko mu to zejdzie.
moje córki nie miały ciemieniuchy ale musisz smarować oliwką porządnie i wyczestywać szczotką dla dzieci z miekkim włosiem jadąc pod włos czyli od czoła w tył głowy
najlepiej po kąpieli kiedy ciemieniucha jest miękka.:tak: mocno jej w tej wodzie wymocz główke, polewaj wodą :tak: a później łatwo zejdzie rób tak kilka dni i będzie po sprawie

widziałam raz irlandzkie dziecko co miało ciemieniuchę (dokładnie na całej głowie!!! )
Aureliamarcel W niedziele moze bedziemy w Athy bo pojedziemy do brata mojego P. Zuzia nie nawidzi czapek i opasek. chcialam zeby nosila opaske bo jej uszu zaczynaja odstawac a to dlatego ze jak jej zeby dokuczaja to ciagnie sie za nie.

O zapomnialam sie przywitac wiec WITAJCIE
myslę że opaska nie pomoże w odstającyh uszkach..
no i tak przy okazji to nie zauważyłam żeby Zuzi odstawały..:tak:
zawsze troszkę muszą odstawać uszka

a my wczoraj wkońcu przebiliśmy Emci uszy .. nie wiem z Vi problemu nie było i przebiliśmy jak miała 3 msc
a Emmie .. musieliśmy poczekać do szczepienia na 4 msc i odczekać jeszcze 2 tyg po szczepieniu bo nie chcieli wcześńiej przebić..
bez sensu...:sorry:
mała nie płakała i aż się babki zdziwiły e dziecko się cieszy zamiast płakać hehe
dop[iero chwilę zapłakała jak przetarły jej uszy watką ze spirytusem (pewnie ją zazczypało) i po sekundzie znów się śmiała :-)

reklama
Witam

dziendobry
pol nocy nie spalam , caly czas mysle czy to wszystko wypali i bedziemy sie przenosic czy nie....... bardzo bysmy chcieli ale zobaczymy

gliwa, ania83 dzieki za opinie Wlasnie patrzylam tez i na ballbrigan A to nie jest daleko ?? tzn jak sie na mape patrzy to sie wydaje ze daleko do lotniska i wogule..... Ale to moze zludzenie tylko
i fakt ceny domkow sa bardziej przyjazne..... a powiedzcie ktore osiedla sa najprzyjazniejsze Nio wiecie cisza spokoj.... :)

w tygodniu jedziemy sie ''rozejrzec'' zobaczymy jak to wszystko tam wyglada i bedziemy czekac

trzymajcie kciuki za nasze powodzenie

a tak pozatym to pogoda do du.... wiec i humor nieciekawy

a powiedzcie mi pogoda w dublinie lepsza niz u nas chyba tak na przestrzeni roku??

milego dnia wszystkim

Do lotniska nie jest daleko moj J codziennie jezdzi do pracy na lotnisko.
Pogoda jak to w Ie rozna
Lepszego humoru zycze i jak masz jakies pytania to pisz:tak:

Narazie zmykam bo moj glodomorek sie obudzil

Milego dnia zycze

Dzindusia-trzymamy kciuki w takim razie:)))
Barmanka-a jak dzis głowa?noooo-KW się po nocy śni.....grrrrr
Vikamcia-nie wiem czy nie pomoże...Moja Mama najstarszemu bratu przyklejała(buahahahahaha) uszy do głowy(a był plastuś prawdziwy)i teraz piekne uszy ma:)

witam :-)
Lubiczanka napewno skorzystam ;-) dziekuje :tak:
AsienkaM no to jak bedziecie to zapraszam :tak: bedzie tez Ewelcia :tak:
barmanka ale masz sny :-D i jak było?? :-D mam nadzieje ze bol minał :tak:
dzindusia trzymam kciuki ;-)
ViKamcia buziak dla corci :tak: dzielna dziewczyna ;-)
Ewelcia nie ma za co ;-) ja kupilam sobie na razie jedna na probe, jak bedzie ok to pojade po wiecej :-D

dobra ide co porobic bo faceci na dworze a ja przed kompem siedze zamiast sprzatac :eek::-D
narazie dziewczynki, milego dnia :tak:

hejooo!!!
Barmanko:szok::-D:-D:-Djakie Ty masz sny!jak tam glowka dzis???
Gastone to odpoczywaj!

znow szaro,buro i ponuro za oknem..:baffled:
mlody nie chce nic jesc:baffled:...dostalam @ i wszystko mnie zlosci...bez kija nie podchodz:rofl2:

Witam.
Dzis dosyć pospalismy:-)obudziliśmy sie po 9.Śniadanko właśnie koncze i zaraz trzeba sie ubrać bo jeszcze w pizamie chodze.Igorek własnie zasnął.
Dzindusia do lotniska blisko jest.:tak:Ogólnie Balbriggan to spokojna miejscowość.
Barmanko jakie ty masz sny:-D
Miłego Dzionka Dziewczyny.

Witam

A u nas słonecznie i cieplutko :-)

Właśnie posprzątałam chatkę i landlord miał przyjechac,no i nie przyjedzie...jutro :baffled:

Ewelcia aż strach do Ciebie jechac :szok::-D

Barmanko ale że Kuba? Nie no lubię jego humor,ale jakoś nie wyobrażam go sobie rozebranego...hmmm :-D:eek:
Jakie tablety brałaś,może to one powodują takie sny? :rofl2:

Ja też słyszałam,że opaski mogą przyklepac uszka :tak:

dobra,idę sobie kawkę zrobic :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry