reklama

Mamy z Irlandii!!

Witajcie sobotnio,

Dziś znów test zrobiłam, i kreska była dość słaba (jak poprzednio), ale juz nie znika, więc chyba sie udało...!!!!!
Miłego dnia Wam życze i zmykam do garów, bo dzis goscie urodzinowi przychodzą, to czasu brak.

Miłego dnia Wam zyczę.

reklama
katrina nio to gratuluje kreseczki :)

ania83 dziekuje Ci bardzo kochana napewno sie odezwe :) najprawdopodobniej w czwartek jedziemy sie rozejrzec i napewno do balgriggan zajedziemy zobaczyc czy lokalizacja by nam pasowala bo sami niewiem nic Nigdy w tamtych rejonach nie bylismy (poza lotniskiem hihi)

gliwa to dobrze ze spokojna okolica Zalezy nam na tym i patrzylam na dafcie to ceny tez calkiem calkiem:)

no nic spadam przed tv bo u mnie znow swieto bo polfinal ME wiec do pozniej :)

Katrina to super że sa kreseczki-gratulacje.Udanej imprezki.
A ja własnie usiadłam,kawke sobie pije.Obiadzik zrobiony.Mój smyk zjadł mleczko i zasnął.
Zaraz bede sobie paznokietki malować.:-)

Katrina gratulacje!!!
Barmankojak glowa?kiedy wybieracie sie do auqaparku?
Ewelcia nie zlosc sie tak :tak:

Ja mieszkanko posprzatalam ,obiadek zjedzony teraz odpoczywam sobie, na spacerek nie pojdziemy bo pada ehhh z ta pogoda

Jednak wyprałam pościelówkę :sorry: zdążyłam zebrać z suszarki zanim się deszcze rozpadał :tak: I jeszcze sałateczke warzywną ukręciłam. Mężowy okna pomył:eek: dostał jebki że tylko tvn turbo ogląda to się wziął do roboty :-D
Jeszcze w planach mam umycie lodówki, bo jakiś "ćwok" nie domknął jej na noc i wszystko teraz pływa.. W sumie to powinnam focha walnąć i powiedzieć owemu ćwokowi żeby sam umył tą lodówką :wściekła/y:
Głowa mnie już nie boli, kurcze nie wiem czemu wczoraj prawie cały dzień mnie trzymało...

Anineczka, to właśnie chyba po tym paracetamolu taki sen miałam :-D:-D

Ewelcia golnij sobie lampeczke czerwonego winka :tak:

Katrina, gratuluje kreseczek na teście! :tak::tak:

Dzindusia, oj Ty to masz z tym sportem :-D mnie nudzi oglądanie w tv takich rzeczy :confused2: jedynie co lubię to jazde figurową na lodzi :tak:

Aniaa, no właśnie chyba nie pojedziemy, miał być taki "rodzinny wypad", no i córka koleżanki się rozchorowała i doopa zbita. No nic, może w następną niedziele. Tyle tylko że teraz nie mamy planów na niedziele :eek: I teraz kombinuje do kogo by na chałupki pójść :rofl2:

Asieńko-dziewczynki jak siostrzyczki:)))
Ewelcia-bym Ci coś na poprawę nastroju poleciła,ale skoro @jest,to przemilcze;))))
Barmanka-ja też jazdę na lodzie uwieeeelbiam:)Mogłabym się tak w nich wgapiać cały dzień:)))
Katrina+a czyje to urodzinki...Twoje...Jak tak to najlepsze zyczenia
A my po zakupkach,dAWID WNIEBOWZIETY,BO KUPILIŚMY MU POSCIEL W DINOZAURY(A TO TAKI GADZI MANIAK;)),teraz J z trójką Starszych do cyrku pojechal a ja z Mikusia siedzimy...

Heja
Ja po pracy wysprzątałam chate, obiadek zjedzony, Wieczorem moja best friend przylatuje na ponad tydzień:))) Także będzimy śmigać po Galway:))
Katrina gratuluje kreseczek.
Co do syropów to kupowałam w Musgrave na tuam rd. Są smaki wanilia, czekolada, orzech , irish cream, mieta do wyboru do koloru. Tylko tam trzeba mieć karte lub kogos znajomego zeby robić zakupy.
Miłego weekendu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry