reklama

Mamy z Irlandii!!

Dziewczyny dzieci sa rozne.Czasem potrzebuja bardzo bliskosci rodzicow.Ja sie tam na przyklad strasznie nie upieram przy spaniu w swoim pokOju.
Moj Max od urodzenia spal sam, a od kiedy skonczyl 3,5 roku zaczely sie wycieczki, placze , leki nocne.Pozwolilismy by spal z tatusiem kiedy chce i mamy spokoj.Ja wole zeby spal spokojnie w nocy niz walczyc i upierac ze musi spac w swoim pokoju.on jest szczesliwy i my cala noc spimy.U mnie jest o tyle latwiej ze ja nie spie ze swoim J bo on strasznie chrapie, a Maxiowi to nue przeszkadza wiec spi z tata.Dodam jeszcze ze my wogole szajbnieci jestesmy bo ja spie z Hania, a moj J z Maxem i Zosia.A intymnosc dla siebie tez mamy bo jak dzieci zasypiaja, udajemy sie do 3 sypialni, ogladamy filmiki i spedzamy milo czas.Przyjdze czas ze dzieci bexa w lozkach i nie bedziemy musieli juz byc przy nich gdy zasypiaja.Jak narazie poswiecamy sie dzieciakom hehe Kurcze zreszta w sumie nie przeszkadza nam to specjalnie:-)
Biola wiec sproboj moze na pare dni wziasc do siebie malego na cala noc.Wiem ze to nie latwe ale moze przespi cala noc, chociaz odpocznie.

Ostatnia edycja:
reklama
Biola - Gratulacje!!!!! ja z byłym mężem tylko 14 lat.... i koniec, ale znaliśmy sie od szkoły średniej, może jakby od podstawówki... hihihi
(tyle lat z jednym facetem, toż to juz prawie kazirodztwo jak by to powiedział mój były sąsiad)

Tichonek - cala przyjemnosc po mojej stronie:-D ciesze sie ze nam sie udalo ubic biznes, a Mati taki slodziak i jaki duzyyyyy, Radek tez urosl strasznie:szok:
Margaritta- KOBIETKO DZIEKUJE ZA NAMIARY NA TE SPODNIE I KURTKE:tak:;-):-), wzielam bez zastanawiania:blink:
Katrina115- gratulacje , spokojnej ciazy zycze:tak:
Ja w trakcie pakowania do Pl, lecimy w czwartek, potem w piatek w nocy do Elablaga na wesele i wracamy w niedziele. Asia zostanie u mojej siostry, a my sami. Troche mi szkoda ze nie bedzie z nami ale z drugiej strony umeczenie i nie mamy nikogo w tamtych stronach, wiec jedno z nas skonczylo by wesele przed polnoca pewnie

witam wieczornie :tak:
Kasiuleczka milego pobytu w pl :tak:
Didi zdrowka dla Ewuni :tak:
Gosia B duzo miłosci z okazji rocznicy :tak:
Lubiczanka no co za uparciuch ten Gp :wściekła/y:sie doczepil :wściekła/y: Kochana Ty sie nie przejmuj gadaniem,no i mi sie wydaje ze dobrze przybiera :tak:
no i zycze Wam aby Mikusia szybciutko przybrała, coby ten Gp juz nie marudził ;-) u mnie zmywarka tez mebel, no i wole zmyc pod kranem bo zanim sie zapelni ten mebel to caly dzien przy naszej 2 :-p
ViKamcia sliczne dziewczynki ;-)
Biola no niestety nie pomoge :zawstydzona/y: duzo sily zycze :tak: ulala ale macie staz z mezem :blink: duzo milosci i kolejnych szczesliwych latek :-D
AsienkaM no dobrze ze przeszło Zuzi :tak: moze galaretka tak na nia zadzialala, mowilas wczoraj ze jadla pierwszy raz :sorry2:
Wilwia zdrowka zycze :tak:

jeszcze raz dziekuje w imieniu Marcelka :tak:
ja z moim w hallowen mam 8 lat :tak: ciekawe ile lat mnie jeszcze straszyc bedzie :-D:-D mam nadzieje ze jak najdluzej ;-)
milego wieczorku :tak:
AsienkaM wyslalam pw

Ostatnia edycja:
dzieki dziewczyny za mile slowa zaczne cos probowac robic z moim kacprem moze cosik pomoze;)
tak tak z R juz tyle lat i nadal motylki w brzuchach achhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh szkoda ze on w pracy ale chociaz pomaze:)))))
dobranoc :)

Aurelia a nam w hallowen stuknie 3 rocznica slubu;-):-D:-D:-Da w styczniu 10 lat jak jestesmy razem:szok:
AsienkoM jak napisalas o tym gimnazjum to spojrzalam dokladnie na Twoj nick i sie kapnelma ze my ten sam rocznik bedziemy....
Gastone fajnie brzmi...3 sypialnia;-):-Dtaki pokoj zwierzen...jak w Big braterze:-D;-)
Tichonku,Ania83 i reszat wy sie cxieszcie ze wasze dzieci jedza!!!!jakby nie jadly to dopiero bylby problem...ja mialam wlasnie taki problem z mlodym:baffled:
Nie jest to proste nakarmic 2miesieczne dziecko,jak mleka nie lubi...co mu wtedy dac?

zagladalam w ciagu dnia,ale jakos weny brak;-)

Dzien dobry ja dzis pierwsza i jesetm happy moj syn przespal noc:)))))))))))))))
ide szykowac synla do szkoly i jak myslicie jakas nagroda ze spal sam i sie nie budzil to bedzie dobrze,czy takie nagradzanie wplynie na niego dobrze????

reklama
Witam

Biola to co zrobilas, ze nocke przespal, a co do nagradzania za to, to nie pomoge bo nie wiem
Ewelcia a no tak;-), i nam w styczniu tez strzeli 10 lat jak jestesmy razem,
Aurelia moze i byc ta galaretka, wczoraj sie odgazowala i noc byla spokojna.

Sloneczko pieknie swieci, wiec po drzemce wybierzemy sie na spacerek:-). A noc chyba dosyc zimna byla bo w sypialni to cale okna mi zaparowaly:szok::wściekła/y:

Chorujacym zdrowia zycze.
Potem sie odezwe jeszcze, milego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry