reklama

Mamy z Irlandii!!

Na noc to spsikalam woda utleniona i posmarowalam mascia Atecortin a dzis to uzylam masci oxycort. Paluch troszke stechl i juz jako tako sie poruszam.
Co do masci ichtiolowej to zdania sa podzielone - sledzilam dzis temat na necie wiec na razie go stosuje.
O wrzatku tez czytalam a i o mydlinach. Ale jakos nie moglam sie przemoc:no:

reklama
Frog!- Ja jestem stara specjalistka od zastrzalow bowiem naleze do grona obgryzajacych paznokcie (teraz juz nie bo zalozylam tipsy i mam spokoj:-)). W kazdym badz razie mialam to dziadostwo nieskonczona liczbe razy i zawsze to samo dzialalo, a mianowicie goraca woda z mydlem (duzo mydla) i moczenie az woda bedzie letnia i wtedy znow goracej dodac. Na pozcatku bedzie parzylo w palca ale sie przyzwyczai szybko. Dopoki sie nie przyzwyczai to tylko tak zamaczaj i szybko wyjmuj. Nic nie boli a naprawde pomaga. zastrzaly sa bardzo niebezpieczne, wiec nie warto lekcewazyc. Mojej mamie musieli sciagac paznokcia, a to dopiero jest bol! Takze wiesz....dawaj dawaj frog i oby bylo lepiej;-)

A mnie dzis wczesniej z roboty wypuscili. Moj A, jako, ze jutro pracuje i nici z romantycznego wieczoru, zorganizowal kolacje po irlandzku (o la boga....:sorry2:), patrz czytaj supermacs na wynos!!:-D Ale w sumie nie narzekam bo curry & cheese chips to najlepsze co moge zjesc w irlandii :-)Na sama mysl slinka mi cieknie! A teraz nie moge sie ruszyc...czuje sie jakbym tone wazyla:-D

dziewczyny czy któraś z was chodziła do Polmedu (naprzeciw pubu Zagłoba) do dr Roberta Dybkowskiego?
bo właśnie dziś byłam tam na wizycie (notabene on był moim GP) i okazało się że on tam już nie pracuje :szok: :szok: :szok:
czy któraś z was wie może dlaczego?

Dziewczynki, nie wiem czy obchodzicie to milosne swieto ale...zycze Wam milosci...nie tylko dzis ale zawsze :D
images

Ja tez, ja tez zycze wszystki milosciii!!!:-)

Ja spedzam wieczor walentynkowy z moim synkiem w brzuchu i moimi kotami......towarzystwo doborowe...bedziemy balowac do rana:-D

Moj A dzis niestety w pracy....:-(
Ale co tam..romansidla w TV sie pooglada i przynajmniej nie bedzie trul, ze babskie filmy na okraglo leca:-)

No ja też cały dzień pracowałam i wrocilam zmeczona, ale kaczka sie smazy ,winko jest świeczki tez i jakies romansidło sie znajdzie takze nie jest żle jak to trąbia w radiu o kryzysie walentynkowym hihihih
Dużo miłosci:))

No dziewczynki....widze, ze przy niedzieli cisza jak makiem zasial...dobrze wiedziec, ze dzien rodzinny jest wciaz pielegnowany:-)

A ja dzis leniu****e na maxa!! Wstalam o godznie 13....:zawstydzona/y:
Zrobilam obiad- spaghetti;-) A teraz....znow pieke:szok:tym razem buleczki drozdzowe mojej babci z dzemem w srodku. Wlasnie musze leciec zobaczyc, jak mi ciacho rosnie..paaaaa:-)

Witam wszystkie mamuski :) strasznie sie ciesze ze znalazlam takie fajne forum :) szkoda tylko ze tak pozno :) ale mam nadzieje ze pomozecie w ciezszych chwilach ;) pozdrawiam serdecznie

reklama
Fakt dzis jakos cichutko na forum:-)
Widze Misia ze ty wcale az taki leniuszek to nie jestes obiadek i teraz wypieki nio nio...:happy:
A ja zaraz biore sie za pranie dywanu bo wyglada okropnie wrrrr:szok::szok::szok:
Ale to jak sie ma 3 facetow w domu i jasny dywan to cierp kobieto cierp:crazy::crazy:

Jutro w koncu wraca moja druga polowka no i nie bedzie tak pusto w domciu:happy:
Nareszcie... Ciekawa jestem tylko jak nasz synek zareaguje na jego widok bo na skypie to nie chcial z nim gadac-tylko uciekal i nawet nie szukal go przez caly tydzien. Tlumacze sobie ze jeszcze za maly jest by sobie zdawac z tego sprawe ze tata wyjechal:tak::tak: A z drugiej strony wszyscy pytaja - No i co teskni synek za tatuniem?:baffled:Ale durne pytanie nie sadzicie?
Dobra biore sie za ten dywan...
Dobrej nocy laseczki:-)

Witaj Agusiek na forum

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry