reklama

Mamy z Irlandii!!

Madbebe domek fajny...wydaje mi sie ze to ze zlewem to kuchnia:tak:
wlasnie wstawilam jeszcze raz to pranie i pierze,ale poprzednio tez prala al na plukaniu sie zatrzymala.
Ogolnie ona byla juz nie ten teges od poczatku..od 1do 7 programu nie dzialala,tylko zawsze na 8 nastawialam i bylo ok:)a dzis cos jej strzelilo i to kolko sie w kolo zaczelo krecic:baffled:
M juz dzwonil do landlorda,mowil ze oddzwoni o 21-ciekawe:crazy:

reklama
madbebe mnie też się wydaje,że to kuchnia ;-) ale tak jak mówi Lubiczanka,może za plecami fotografa jest dalsza częśc?
Mnie się tam podoba,no może te drewno z wanny bym ściągła,bo jakoś mi to nie pasuje w wilgotnym pomieszczeniu,ale reszta boazerii miło się kojarzy,z domkami w górach :tak:

ewelcia oby pralkę naprawił szybko i sprawnie.

dzieciaki na dworze,a ja czekam na ....hydraulika :crazy: może po 9 tygodniach dotrze? Chociaż znając go to znowu się gdzieś zapodzieje :baffled:

Madbebe,dziękuję Ci,kochana jesteś,że mnie tak dobijasz z ta chałupką:crazy::-DJa też chcę taką:-(Albo jakąkolwiek i za taaakie pieniądze:wściekła/y:Że też musiałamw tym Swords osiąść,no!:baffled::-DPodzielam zdanie dziewcząt co do kuchni,widać tam chyba nawet lodówkę w zabudowie:tak:
Matt śpi od półtorej godziny:-)Wiedział,że mamusia esej musi napisać:laugh2:I wyszło mi 2 strony z zeszytu:eek::sorry:Przynajmniej się człowiek czegoś dowiedział przy okazji:-D:-D:-DTypu sławni ludzie,największe jezioro itp.:blink:Tylko jak ja jutro te wszystkie nazwy przeczytam?
:baffled::-D:-D

Madbebe no słodyczom bym nie uległa:-p:rofl2:, ale skoro z nabiału tylko mleko chce. Nie wiem, z czego ta alergia, może to AZS jednak daje o sobie znać, zatarła sobie buzię, zobaczymy, jak będzie. Mi to też wygląda na kuchnię, no może jej część, ale za taką cenę i 4 bedroom to chyba bym brała pod uwagę

Tichoneczku szkoda ze nie byylaas u mnie to dopiero bys sobie chwalila swoje m:-) a tak powaznie to no comment na temaat mieszkan juz nie mam sil ich szukac ogladac z moim r ciagle awantury bo chce sie przeprowadzic gdzies dalej gdzie mieszkania sa tansze i lepsze ale ja sobie nie wyobrazam zmienic kacperkowi szkole;(i tak w kolko od parunastu tyg

lubiczanko Lilia kwitnie, róża opada, czerwony tulipan swe płatki składa. Ja korzystając z tej sposobności, życzę Ci w dniu imienin, dużo szczęścia, zdrowia i radości. Niech Ci życie słodko płynie - w każdej chwili i godzinie.

No szlag,przecież Lubiczanka niedawno pisała,że dziś ma imieniny...Jessssu jaką ja mam sklerozę!:angry:
Najlepszego wsiego czego zapragniesz:-)
zdjecie.php

56937342.jpg

I mi się wydaje,ze to jednak kuchnia,tylko nie mogę sobie wyobrazić dalszej jej części,bo takie to wąskie jakieś..

Tichonek-nie chce Cie wkurzać,jak bym śmiała..
:blink:Widzisz,ja tam bym chciała mieszkać bliżej ludzi/znajomych, ale wychodzi na to ze jednak bede musiala na wiosce jakiejś 'wąchać' :baffled: - nie stać mnie żeby płacić więcej..Przede wszystkim i tak chatę mi ktoś sprzątnie,bo przecież przez te kilka miesięcy czekać na mnie nie będzie..:nerd:
Dalas czadu z tym esejem :happy:

lubiczanko-imieninkujesz?Najlepsze życzenia Kochana! xxx
asienko- może z czasem zjadłaby i jogurt jakiś,tudzież inny twarożek. Jak chcesz ;-):happy:

Lubiczanko Najlepszego z Okazji Imienin,Spełnienia Marzeń.:-)
Madbebe mieszkanko ładne,tak szczerze.
My mieszkamy w starszym domku,ale jesteśmy juz tu przyzwyczajeni.Mogłaby mały remont zrobić landrolka, ale wiecie jak to z nimi jest.
Miłego wieczorku.

reklama
tichonku łącze sie z tobą w bólu:baffled:K nie da mi dojsc do kompa,więc nie mam dostępu nawet do bb:baffled:nie moge nawet poczytac:no:jak sie dorwe to mam 5 minut:angry:więc sam ubolewam:zawstydzona/y::-(ale osobiście lubiczanke wycałowalam!!!:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry